Lume lume. Tocmai mi-a tras banca transilvania o teapa si vreau sa imi schimb card-ul. Care aveti si puteti recomanda un internet banking cu card atasat va ascult.
Lume lume. Tocmai mi-a tras banca transilvania o teapa si vreau sa imi schimb card-ul. Care aveti si puteti recomanda un internet banking cu card atasat va ascult.
io am raiffeisenonline si-s multumita de el. faza e ca raiffeisen insa, ca si banca dpdv comisioane nu e neaparat cea mai buna alegere. dar ca si online banking e super ok. dar mie imi este comod ca am 3 conturi la ei si pot sa fac toate operatiunile extraordinar de comod. de vreo catev aluni au bagat si OP-uri in euro, interfata e ok.
Stiu pe cineva care are la ING si are numai cuvinte de lauda. Ba mai mult, in fiecare luna are o anumita dobanda care este mai mare decat comisioanele care se platesc atunci cand faci tranzactii.
Singurul punct slab al ING-ului este faptul ca are ATM-uri putine.
Daca mai ai nevoie de informatii, spune-mi si voi cere si eu mai multe detalii.
Oricum ar fi, iti doresc sa ai INSPIRATIE MAXIMA atunci cand vei face alegerea! ![]()
si eu tot cu ING-ul te sfatuiesc sa te "combini"
Lari chiar te rog. Eu nu cunosc pe nimeni cu ING. La reifeisen are nevasta-mea si ne rupe la comision.
Stiu pe cineva care are la ING si are numai cuvinte de lauda. Ba mai mult, in fiecare luna are o anumita dobanda care este mai mare decat comisioanele care se platesc atunci cand faci tranzactii.
Singurul punct slab al ING-ului este faptul ca are ATM-uri putine.
Daca mai ai nevoie de informatii, spune-mi si voi cere si eu mai multe detalii.
Oricum ar fi, iti doresc sa ai INSPIRATIE MAXIMA atunci cand vei face alegerea!
Si dupa ce ca are ATM-uri putine, se gasesc sa nu functioneze cand iti e lumea mai draga.
In rest, ING chiar merita. ![]()
Si dupa ce ca are ATM-uri putine, se gasesc sa nu functioneze cand iti e lumea mai draga.In rest, ING chiar merita.
Problema este ca acele ATM-uri sunt inchise intre 23 si 7 dimineata.
@ Vlad
Sincer, asta nu stiam. Nu retin daca am facut tranzactii pe card intre orele astea, insa problema cu care m-am confruntat de multe ori a fost aceea ca "momentan ATM-ul nu functioneaza" si trebuie sa astepti pana vine cineva sa-l repare ori sa te deplasezi la cea mai apropiata banca, unde risti sa patesti acelasi lucru.
ING rulez! da`mi un semn pe mess si iti povestesc ce vrei despre ING.
Am Card de debit la ei (Visa electorn) atasat unui cont cont'rol cu dobanda 12% pe an.
Am cont in dolari, gratuit.
Am card de credit cu dobanda 18% pe an.
am si home`bank (internet banking).
Pfuaaaa, ce suna asta ca o lauda ![]()
ING foarte buni. eu am card de 5 ani la ei si homebanking de vreo 3. sunt ceva probleme cu atm-urile, dar faptul ca de 5 ani n-am mai stat la o coada sa platesc utilitati compenseaza cu prisosinta.
ING rulez! da`mi un semn pe mess si iti povestesc ce vrei despre ING.Am Card de debit la ei (Visa electorn) atasat unui cont cont'rol cu dobanda 12% pe an.
Am cont in dolari, gratuit.
Am card de credit cu dobanda 18% pe an.
am si home`bank (internet banking).
Pfuaaaa, ce suna asta ca o lauda
Na ca eu sunt si mai laudaros ca tine.Eu am o gramada de datorii la ei!
Te-am luat!
Si eu tot Internet Bankingul de la ING ti-l recomand.
Siguranta maxima, tranzactii instantanee intre conturile tale, comision 0 la transfer catre cont de la ING. Am avut si la BRD si la BCR dar nu se compara. Produsele sunt mult mai bune la ING.
Acu nu ca vreau sa fiu rautacios da' voi luati vreun ban de la astia de la ing pentru reclama ?
nu, fir-ar sa fie!
Da nu vrei sa ne povestesti tu ce ai patit la transilvania?
Da, cat despre ING si eu am auzit numai de bine. eu din comoditate si obisnuinta stau la raiffeisen. si pt ca au fost printre primii care mi-au oferit ce aveam nevoie la mom respectiv.
Hai sa va povestec ce am patit eu la Transilvania. Una si buna va spun. Astia iti iau comision pentru fiecare suma pe care tu o primesti in cont. Mai exact 6 RON pentru fiecare suma intre 1000 si 5000 de RON. Iar daca eu castig mai bine intr-o luna ar sa le dau undeva intre 50 si 100 RON doar pentru ca primesc banii intr-un cont la ei. Pai ce dracu' au muncit cot la cot cu mine. Bine dracu ca nu am apucat sa dau cont-ul la toata lumea. In afara de asta cei de acolo au fost draguti, aplicatia.
In afara de asta cei de acolo au fost draguti, aplicatia.
????
Da, ai vazut ca si raiffeisen-ul a bagat asta cu comision la alimentare de vreun an. nujt cat e, vreo 4 roni parca L-)
Call me old fashioned dar eu imi tin banii intr-o cutie metalica, pe dormeza.
Call me old fashioned dar eu imi tin banii intr-o cutie metalica, pe dormeza.
cand vin pe la tine ?
Eu am la millennium bank si sunt multumit de ei.
Pachetul cuprinde cont in lei, euro, card de debit atasat contului de lei si internet banking. Pentru toate astea platesc 4,50 ron/luna. Am facut conventie sa primesc salariul la ei in cont au facut o reducere de 25% la taxa lunara de administrare ( fara conventie de plata a salariului e 6 ron ). Acum nu mai stiu care sunt tarifele dar asa erau la inceput, cand au intrat pe piata.
Cel mai mare dezavantaj e ca nu prea au multe atm-uri
Am si eu card la Ing Visa Electron (mai bag la pariuri....)E bun ![]()
Ce este acela ATM ?(stiu ca este ceva despre card dar nu stiu ce anume)
Bancomat ![]()
Eu am ING si Raiffeisen ![]()
Olandejii e buni dom'ne, da' uite ca pana acu' nu m-am interesat sa vad daca percep vreun comision la alimentarea de cont...
Eu am la Garanti Bank...
Comision 0 - retragere ...la orice bancomat ( indiferent de banca )
Comison 0 - plata la comerciant
Comision 0 - administrare
Internet Banking moca....
De 3 luni imi intra banii la ei...si ma suna de fiecare data cand imi intra orice suma in cont..." Alo...domnul Daicu...imi cer scuze ca va deranjez , dar au intrat 5.000 Ron in cont " ..... imi plac astia la nebunie.
Am avut si ING , BCR si BRD...dar Garranti ii rupe pe toti....la ING am vrut un over-draft anul trecut ( aveam 21 de ani ) si ma intreaba aia ce proprietate am peste 10.000 de euro....si eu ma uit la ea mirat si-i zic...femeie am 21 de ani..c sa am peste 10.000 de euro pe numele meu ?!?!?! Vreau un over-draft n-am cerut marea cu sarea....si ea...imi pare rau...e imposibil !!
)
Aveam 21 de ani...lucram de 2 ani la o multi-nationala..luam peste 1.800 lei lunar...facultatea terminata...si ei n-au vrut sa-mi dea un over-draft....
)
M-ai facut curios... am sa ma interesez si eu ![]()
Confirm ce a spus Ionutz86. Am un coleg care a tot la Garanti si ala mi-a spus la fel. O sa merg maine sa ma interesez.