FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce s-ar intampla la Steaua daca ar pleca gigi pana la urma?

alexfilip25.08.2005 07:09

Bun, sunt de acord ca Becali nu face treaba la Steaua dar am o intrebare simpla ca sunt al naibii de curios.

Sa zicem ca ar pleca Becali( hai sa presupunem ca dupa 1/2 de an de buhuituri in tribuna se satura...

De acolo ce se intampla? Cine vine? Investeste galeria , plateste ea salarile? Aducem alt Copos sau Borcea ( caci sa stiti ca doar genul asta de oameni intra in fotbal ).

Ce se alege de echipa? Cine o va prelua?

Credeti ca asa usor se va gasi un fraier care sa preia tote datoriile?

Ca ne convine sau nu, trebuie sa mentionez ca momentul de fata reprezinta raul cel mai mic.

onlySteaua25.08.2005 07:43

s-a mai discutat foarte mult despre asta.

fi sigur ca sunt o gramada de oameni care asteapta sa plece ciobanul.dar el nu pleaca.oare de ce?ca nu-i o investitie profitabila?sa fim seriosi!

rareeslh25.08.2005 09:55

fi sigur ca sunt o gramada de oameni care asteapta sa plece ciobanul.dar el nu pleaca.oare de ce?ca nu-i o investitie profitabila?sa fim seriosi!

cum ar fi............. :?:

montreal25.08.2005 10:33

Becali a luat exact ce a investit pentru acest sezon: nada, praful de pe toba,un zero barat...

Marele afacerist (afacerea lui fiind Steaua) a gandit cu curul.

Ori investesti ori ne lasi.

Vrea sa fie Gigi Scartarul si cu pretentii chiar, sa fie in alta parte.

Da vina pe Protasov, cand asta nici nu a vut ce sa bage in teren.

Imi pare rau, dar Gigi e un afacerist de 2 bani.

Vrea sa profite cat mai mult si sa cheltuiasca cat mai putin. Uite ca nu se poate.

HULIAS25.08.2005 10:56

cum nu stiti?Steaua va fi preluata de "stelistul infocat"

onlySteaua25.08.2005 14:02

intr-o vreme vroiau ceva rusi sa preia echipa.chiar si de de cei de la Manchester s-a vorbit ca ar fi interesati.

acuma normal,nici eu nu as fi de acord ca Steaua sa ajunga satelitul unei echipe.vroiam doar sa scot in evidenta ca interes pentru Steaua exista.si inca unul enorm.nu uita ca toate telefoanele companiilor de televiziune prin cablu au luat foc doar pentru ca majoritatea suporterilor nu au putut vedea primul meci al Stelei din acest sezon.e normal ca persoanele capabile sa preia Steaua nu-si exprima pe fata interesul pentru echipa,deoarece asta ar face sa-i creasca pretul.

cum nu stiti?Steaua va fi preluata de "stelistul infocat"

ai vrut cumva sa fi ironic?

ANTIgigi25.08.2005 14:11

La cat de iubita este Steaua in Romania nu mi'as face probleme de acest fel. Ramane de vazut daca va dori sa tina de echipa cum a facut bee bee...cali sau se va gandi la bani.Dar nu se pune problema ca Jiji sa plece...are o familie de intretinut :)

montreal25.08.2005 15:06

de cand a lasat Armata acest club (sectia de fotbal) pa mana Paunestiilor, ajungand apoi la clanul Becali s-a ales praful de profesionalism, de management, de performanta internationala, de grija de a proteja imaginea Stelei.

Atat Paunestii cat si Becali nu sunt decat niste parveniti,pusi pe japca, care au ajuns in varf doar datorita asocieri lor cu numele " Steaua", experienta lor in conducerea unui club de fotbal este nula.

Cand vor veni adevarati investitori care sa bage bani cu cap si nu cu picioarele, atunci va ajunge Steaua cel putin la nivelul 1996-1997.

Solutii? Din tara? In nici un caz manageri gen Copos, Badea, Bkp, etc.. sunt de aceasi teapa ca si Becali sau Paunescu. Din afara? ...nu se stie, poate ar fi mai bine. Cat o sa mai sufere Steaua pana atunci, asta e intrebarea.

alexfilip25.08.2005 16:36
Cand vor veni adevarati investitori care sa bage bani cu cap si nu cu picioarele, atunci va ajunge Steaua cel putin la nivelul 1996-1997.

Solutii? Din tara? In nici un caz manageri gen Copos, Badea, Bkp, etc.. sunt de aceasi teapa ca si Becali sau Paunescu. Din afara? ...nu se stie, poate ar fi mai bine. Cat o sa mai sufere Steaua pana atunci, asta e intrebarea.

In '96-'97 Steaua s-a facut de ras in CL cu echipe gen Widzew Lodz si sa nu uitam scorurile cu BVB si Atletico.

Investiori din afara? Sper ca nu de gennul Mittal Steel!!!!!!!!!

Konigtiger25.08.2005 17:58

Nu cred ca Steaua se descurca in momentul de fata fara Becali.E adevarat ca anul asta nu a nvestit nimic da in alti ani a dat bani grei. De vandut Steaua la un patron in Romania nu poate fi vorba.Nu e nimeni de incredere, doar sunt romani.Da' lasati ca poate se razgandeste behali si ia in iarna ceva.

zarboss25.08.2005 18:01

sunt multi.. care ar investi la Steaua ma rares.. stai fara grija.. ca multi ar vrea sa ajunga in fruntea Stelei.. daca s-a bagat bani in Urziceni..asa ca stai fara grija... cine stia de Gigi pana sa vina la Steaua... dar cine stia de Gigi azi daca nu venea la Steaua -NIMENI.. ASA CA TRAGE SINGUR CONCLUZIILE

zarboss25.08.2005 18:05
Nu cred ca Steaua se descurca in momentul de fata fara Becali.E adevarat ca anul asta nu a nvestit nimic da in alti ani a dat bani grei. De vandut Steaua la un patron in Romania nu poate fi vorba.Nu e nimeni de incredere, doar sunt romani.Da' lasati ca poate se razgandeste behali si ia in iarna ceva.

Am o idee asa .. ganditi-va daca ar veni un om de afaceri .. cat de cat corect.. si ar face Steaua club pe actiuni...fiecare dintre voi ca suporteri si eu inclusiv am lua o actiune sa zicem la 1 euro bucata ... plus banii ce mai baga el... sa zicem ca 40 % din actiuni am lua noi suporterii si restul omu cu banii... ei face-ti socotelile si vedeti ca ... nimeni nu pierde in fotbal..... doar poate castiga mai putin decat ar trebui

zarboss25.08.2005 18:06

In '96-'97 Steaua s-a facut de ras in CL cu echipe gen Widzew Lodz si sa nu uitam scorurile cu BVB si Atletico.

Investiori din afara? Sper ca nu de gennul Mittal Steel!!!!!!!!!

la galati s-a gresit ...nu au stiut cei din consiliul de administratie sa faca afacerea cu cei de la mital... ei au urmarit sa-si ia comisioanele..

de restu nu ii mai doare capul...

SteauaToronto25.08.2005 19:01

Bai hai sa terminam panarama asta cu protestele! Trebuie sa ne concentram si sa ne atingem obiectivele care sunt titlul si un parcurs cat mai lung in Europa! Suntem cap de serie maine la tragere deci avem o gramada de sanse sa accedem in grupele UEFA nu ca altii care nu au facut nimic in Europa anii astia si vor intalni echipe mari ca AS Roma, Sporting, Monaco, Everton, Sahtior, Bayer, Feyenoord, Stuttgart, Auxerre, Galatasaray, Besiktas, Marseille sau AEK Atena.

Deci nici o sansa pentru ei, sansa mare pentru noi! Sa incurajam echipa ca putem sa aratam ce putem si in Cupa UEFA!

FANATIK RED-BLUE25.08.2005 23:53

Ce s-ar intampla la Steaua daca ar pleca Gigi pana la urma?

Pai, ar fi Revelionul, pentru noi Stelistii :lol:

Sincer, cred ca este o intrebare puerila.

ANTIgigi26.08.2005 04:01

Konigtiger chiar asa de multi bani crezi ca a bagat jee jee in Steaua?in afara de transferul lui Cristea pe ce alti jucatori i'a adus de au valorat asa mult, stai linistit, STEUA NU MOARE!

ulivius26.08.2005 04:39

Forta Stelei sta in trecutul ei si-n numarul urias de suporteri. Steaua are tot atatia suporteri in tara cat toate celelalte echipe la un loc.

Intotdeauna se vor ivi oameni cu bani, interesati de publicitate aproape gratuita.

Teoctist26.08.2005 04:49
Intotdeauna se vor ivi oameni cu bani

Intotdeauna,dar niciodata din senin.

Adica pe nepregatite.

Nu o revolutie e solutia.Pana sa se iveasca acei oameni cu bani,dupa o eventuala inlaturare in forta a actualului proprietar,Steaua si-ar da duhul.

Schimbarea la acest nivel presupune interventii de finete.

In primul rand trebuie sa existe un inlocuitor sigur,potent,dornic sa preia.

Apoi se mai poate discuta.

iancu dragosh26.08.2005 15:34

La un calcul al sumelor vehiculate la transferurile Stelei vedem urmatoarele. Steaua a incasat de cand este condusa de Ciobanul cu 1 mil si ceva de $ mai mult decat a platit pe jucatori( sursa Prosport). Nici eu nu am incredere in articolele de la acest ziar de aceea nu cred in informatia ca diferenta dintre incasari si cheltuieli(exceptand transferurile) este de doar 2,5 mil $(informatie aparuta in acelasi ziar). Eu personal cred ca aceasta se ridica la cel mult 5 mil$. CIFRELE LEGATE DE TRANSFERURI SUNT INSA CAT SE POATE DE CORECTE.

In concluzie, chiar daca datele au fost usor modificate pentru a ajunge la imaginea dorita de catre jurnalistul respectiv, un lucru e clar: investitiile facute de Becali la Steaua nu sunt mari.

In medie,SI SUNT INDULGENT BU Jiji, ESTE VORBA DE MAX 1,5 MIL PE AN.

O suma care poate fi obtinuta

un sponsor serios

o mai buna gestionare a imaginii Stelei

marketing: Steaua nu-mi scoate din buzunar cati bani as fi dispus sa cheltuiesc pe diverse produse cu sigla Stelei

SteauaToronto30.08.2005 09:38

Mai este un topic asemanator aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=1599