Gicã Hagi a comentat pentru GSP o eventualã numire a sa pe banca lui Dinamo. "Respect mult acest club cu tradiție, ar fi o provocare, dar trebuie sã recunosc cã, cel puțin pentru mine, ar fi complicat sã antrenez Dinamo din douã motive.
Unu: am mulți prieteni acolo și așa vreau sã rãmînã. Doi: Sînt stelist. Pe veci. Așa m-am nãscut. N-am jucat mult la Steaua, însã eu înainte am fost suporter și apoi jucãtor al Stelei. Voi rãmîne întotdeauna un stelist adevãrat și, oricum, România nu e pregãtitã pentru a accepta astfel de cazuri, ca un stelist sã antreneze Dinamo sau invers", a mãrturit Hagi.
Fostul antrenor al Stelei e explicat și cum ar trebui sã arate echipa pe care și-ar dori sã o pregãteascã: "Sã mã provoace, sã nu fie ceva de mîntuialã. Echipa respectivã sã-și propunã locul 1, sã-și propunã trofee. Cine vrea acest lucru sã mã caute, cine nu, nu! Voi fi mult mai atent la detalii. Va trebui sã am grijã pentru cã n-am avut nicãieri sprijin. Hagi n-a fost sprijinit pînã acum în cariera de antrenor."