FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi la Dinamo? "Sunt stelist pe veci" (GSP)

fcsteaua.ro22.01.2009 10:31

Gicã Hagi a comentat pentru GSP o eventualã numire a sa pe banca lui Dinamo. "Respect mult acest club cu tradiție, ar fi o provocare, dar trebuie sã recunosc cã, cel puțin pentru mine, ar fi complicat sã antrenez Dinamo din douã motive.

Unu: am mulți prieteni acolo și așa vreau sã rãmînã. Doi: Sînt stelist. Pe veci. Așa m-am nãscut. N-am jucat mult la Steaua, însã eu înainte am fost suporter și apoi jucãtor al Stelei. Voi rãmîne întotdeauna un stelist adevãrat și, oricum, România nu e pregãtitã pentru a accepta astfel de cazuri, ca un stelist sã antreneze Dinamo sau invers", a mãrturit Hagi.

Fostul antrenor al Stelei e explicat și cum ar trebui sã arate echipa pe care și-ar dori sã o pregãteascã: "Sã mã provoace, sã nu fie ceva de mîntuialã. Echipa respectivã sã-și propunã locul 1, sã-și propunã trofee. Cine vrea acest lucru sã mã caute, cine nu, nu! Voi fi mult mai atent la detalii. Va trebui sã am grijã pentru cã n-am avut nicãieri sprijin. Hagi n-a fost sprijinit pînã acum în cariera de antrenor."

kosm1n22.01.2009 11:00

Hagi e un om cu principii si din cauza asta nu rezista prea mult ca antrenor pe unde merge! Eu il admir pt ca niciodata nu a acceptat sa fie sclavul altora!

Inca ceva, in ziua in care Hagi va gasi pe cineva cu aceeasi filozofie de a lucra va realiza lucruri marete! Hagi va fi intotdeauna stelist pana la moarte si dupa ea!

Lari22.01.2009 11:19

Hagi mi se pare slab ca antrenor. L-am urmarit si la Galata, si la Poli, evident la Steaua...

Putine idei, multi, extrem de multi nervi, mai toate apararile sunt slabe.

Tare mi-e ca si el e ca Lacatus: teoretic stie, insa nu-i pot face pe jucatori sa aplice jocul pe care si-l doreste.

Dar m-as bucura mult pentru el sa reuseasca si in aceasta meserie.

MoWeed22.01.2009 13:49

Respect Gica Hagi!

Astristul22.01.2009 20:19

Stiam asta de cand a realizat acel interviu pe cand antrena Steaua. Imi pare bine sa stiu ca nu si-a schimbat mentalitatea si sunt sigur ca asa va ramane mereu. Nu pot decat sa ma bucur la auzul unor astfel de cuvinte.

Mult noroc si bafta in continuare REGE Hagi! ;)

forzateaua

f234567k22.01.2009 21:13

Mult respect pentru rege!

Sunnyblack22.01.2009 22:07

tot respektul pt un fotbalist care nu o sa mai avem niciodata....

Hagi o LEGENDA pe veci.......

rosualbastru23.01.2009 01:13

Respect Enorm Hagi!

pentru mine, ca iubitor de fotbal, au existat 2 mari fotbalisti care m-au uimit cu frumusetea jocului lor. primul e Hagi!. al doilea e Zidane

Forza Steaua!

ps.

pentru ca tot e la moda, cum vad eu echipa de baza pentru retur: Zapata-Ogararu, Goian, Ghionea, Golanski-Tiago-Nicolita,Toja,Dayro,Ochirosii-Kapetanos

SteauaB23.01.2009 01:16

Afost un mare talent, si este in continuare un mare talent, cu siguranta mult mai talentat ca BAAAAAANELE!!

w3bmaster23.01.2009 02:10

Simplu Respect Hagi as da multe sa se mai nasca unu la fel ...

suportera_nr.123.01.2009 22:21

Stima si respect MARELUI Gica Hagi! multumim ca existi!

clausblaus24.01.2009 09:58

Iata o mentalitate sanatoasa,de adevarat stelist,in ciuda unora care afirmau contrariul.

:steag_cruce_invers:

SteauaToronto24.01.2009 13:11

RESPECT Gica Hagi !