FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cosmin Vatca, imprumutat la Gaz Metan Medias

fcsteaua.ro22.01.2009 07:42

FC Steaua anunta faptul ca portarul Cosmin Andrei Vatca a fost imprumutat, pana la sfarsitul sezonului 2008-2009, la gruparea de Liga I Gaz Metan Medias. Acesta se va alatura lotului echipei ardelene la sfarsitul acestei saptamani, dupa ce se va intoarce din cantonamentul Stelei de la Oliva Nova. FC Steaua ii multumeste, ii ureaza mult succes la noua echipa si il asteapta inapoi la sfarsitul perioadei in care va fi imprumutat.

Acesta a declarat: Am decis sa accept oferta celor de la Gaz Metan deoarece imi doresc foarte mult sa apar. Vreau sa fac meciuri bune si sa revin la forma pe care am avut-o inainte de a fi transferat la Steaua. Nu stiu ce se va intampla din vara, insa ma bucur ca acum voi avea mai multe sanse de a evolua ca titular

SteauaFC.com

MoWeed22.01.2009 07:43

Chiar nu avea rost sa-l mai tina si pe el la echipa. Succes la Gaz Metan

clausblaus22.01.2009 09:05

Este normal ca Vatca sa fie de acord cu imprumutul la Medias,atata timp cat la Steaua nu avea sanse sa apere.Steaua putea face pasul asta mai devreme.

Nu stiu cat va mai rezista Cernea sa lustruiasca banca!

:steag_cruce_invers:

mountytoma22.01.2009 11:04

e o decizie buna. vatca trebuie sa apere, sa nu ne trezim ca nu mai stie sa prinda o minge in ziua cand am avea nevoie de el. si cred ca vom avea nevoie de el nu peste foarte mult timp. Zapata este un portar foarte valoros si nu cred ca va trece mult timp si becalopitecul il va vinde, pentru ca eu cred ca vrea sa vanda toti jucatorii buni si apoi sa scape de Steaua. iar cu Cernea si tatarusanu nu putem spune ca suntem asigurati. eu in Cernea am incredere, in tatarusanu nu prea. e bun dar e foarte tanar si venirea din provincie la Bucuresti ii cam da peste cap. la figurat sau la propriu, vezi Vali Badea, unul din jucatorii mei preferati in trecut!

asa ca, bafta la medias Cosmin vatca!

maye22.01.2009 19:02

Decizie inteleapta!

steaua_gloria22.01.2009 19:41

du-teeeeee vatca, du-teeeee

f234567k22.01.2009 20:57
du-teeeeee vatca

Nu-ti inteleg reactia. L-ai vazut tu in 10 meciuri consecutive de campionat incat sa-ti faci o parere despre el?

w3bmaster23.01.2009 02:13

Altu care era degeaba ... drum bun ...

narko24.01.2009 21:48

sper sa arate la gaz ca stie sa apere chiar foarte bine!

redondo26.01.2009 14:29

E cel mai bine pentru el.

king_adas30.01.2009 12:56

vatca e un portar foarte bun dar fraierii nu stiu sa il aprecieze.ce sa stie Becali de fotbal cand el nu stie altceva decat bani,terenuri,oi si lapte