FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Tianjin Teda 3 - 1, in primul meci de pregatire de la Oliva Nova

fcsteaua.ro18.01.2009 17:29

Steaua a sustinut primul ei meci de pregatire, astazi de la ora 17:00, la Oliva Nova (Spania).

In prima repriza Marius Lacatus a trimis in teren urmatorul 11:

Vatca - Golanski, Goian, Rada, P. Marin - Ov. Petre - Szekely, A. Ionescu, Toja, Ochirosii - Kapetanos, care a adoptat noua asezare preconizata a fi utilizata in returul campionatului, 4-1-4-1.

Roș-albastrii au avut o buna dispozitie de joc si au intrat la cabine cu un usor avantaj, 2-1. Cele doua goluri au fost opera mijlocasului la inchidere, Ovidiu Petre.

Min 23: Szekely ii paseaza lui Toja, acesta trece de doi fundasi chinezi, îi paseazã la marginea careului lui Ovidiu Petre, care suteaza in poarta celor de la Teda. 1 - 0!

Chinezii marcheaza in minutul 26, egaland la 1 echipa noastra.

Min 30: Ovidiu Petre reușește dubla, reluand cu capul o centrare a lui Golanski . 2 - 1!

In repriza a doua "Fiara" a trimis in teren o garnitura complet diferita, careia i-a solicitat sa joace in sistemul 4-4-2:

Cernea - Ogãraru, Baciu, Ghionea, Filip - Nicolițã, Dayro Moreno, Stancu, Tiago - Semedo, Lițu

Meciul a fost ceva mai sters, totusi ai nostri au inscris inca un gol, in minutul 72, prin Dayro Moreno. 3 - 1!

La meci au asistat circa 1000 de suporteri stelisti.

Urmatorul meci al Stelei va fi peste doua zile, in aceeasi locatie, cu liderul campionatului elvetian, FC Zurich.

Virgil

AlexV18.01.2009 17:36

Se pare ca au fost destule ocazii dar meciul asta nu este deloc relevant. Cand intalnim vasluiul in Ghencea vedem daca s-a mai schimbat ceva. Eu sincer nu am mari sperante.

SzabiStelistu18.01.2009 18:05

bravo baieti!!dar sa pastrati victoriile si pentru retur :P

c.ronaldo1718.01.2009 18:07

Din comentariile text, reiese ca a fost un meci de pregatire destul de bun.

Joga Bonito18.01.2009 18:09

1000 de suporteri stelisti?

Virgil18.01.2009 18:12
1000 de suporteri stelisti?

Aflati la munca in Spania. Informatia este preluata de pe prosport.ro

Claudinho18.01.2009 18:51
Aflati la munca in Spania. Informatia este preluata de pe prosport.ro

ce conteaza ca erau la munca sau nu iti zic eu ca dak s-ar duce Dinamo sa joace acolo nu ar fi nici 100 de oameni poate s-ar duce sa ii injure.

porcka18.01.2009 20:23

in ultima vreme traiesc doar cu speranta(cea care moare ultima) dar dejamagirile au venit in lant.aceasta victori ar trebui sa ne dea incredere? Poate da dar astept ce nerabdare startul returului,cu dorinta de a vedea in teren o noua Steaua. fularsteaua2

Piece of Mind18.01.2009 20:24

Arata bine alcatuirea si sistemul de joc al echipei. Sa vedem ce facem in partidele cu miza.

maye18.01.2009 20:34

devreme,irelevant,oponent slab...sa speram ca o sa facem aprecierile in campionat....asteptam..

hypno19.01.2009 01:41

Super interviu preluat de pe site-ul mega dinamovistilor (spurcati.ro):

Spurcati.ro: Salut Cristiano, din Romania te deranjam, suntem suporterii lui Marius Nicolae.

Cristiano Ronaldo: Aaaaaaaa, hello. Ce faceti? Spurcati nu?

Spurcati.ro: Da, da, dar de unde ne stii renumele?

Cristiano Ronaldo: Ehh, la Lisabona Marius se mandrea ca e adorat de spurcatii din Bucuresti :D

Spurcati.ro: Cristiano, Marius ne-a marturisit ca i-ai trimis un esemes in care ii urai sa castige titlul in Romania…

Cristiano Ronaldo: Da, da, e adevarat. Ma baieti, cum sa va zic? Castigasem Balonul de Aur da? Aia de la FIFA ma anuntasera ca o sa-mi dea si titlul ala… plm… FIFA World Player sau ceva de genul asta… eu normal, eram fericit. Asa ca am vorbit cu nea' Alex sa ma lase un uichend pe Coasta de Azur. Zis si facut! Mi-am tras 3 pitipoance bunoace, am luat iahtul si plm… am plecat. Si intr-o dupa-masa, cum stateam eu asa la bronzat, mi-am adus aminte de Nicolae ma. Si i-am dat un esemes, l-am intrebat pe unde mai joaca, ce mai face, daca mai are gagica aia buna… Omu' mi-a raspuns ca e la Dinamo. Pe moment nu mi-am dat seama care Dinamo, da' mi-a zis o pitipoanca, o olandeza, ca-s spurcatii care si-au luat-o peste bot de la NEC Nijmegen. Atunci i-am urat sa ia campionatul si sa ne intalnim in Liga.

Spurcati.ro: Chiar, ce-ai zice de un meci intre Dinamo si Mencester?

Cristiano Ronaldo: Ma, eu as vrea, pe bune. Am auzit ca aveti pitipoance bune in Bucuresti. I-am si promis lu' Maruisica, daca imi gaseste 2-3 bunoace nu dau decat 5 goluri in groapa aia a voastra. Si de doua ori craci lu' tamas. Imi place sa-l chinui pe pampalaul ala :D

Spurcati.ro: Ok, multumim frumos pentru amabilitate Cristiano.

Cristiano Ronaldo: Nicio problema. Aaaaaaa, sa nu uit. Am auzit ca seful ala al vostru Borcea, Borcea, plm… e nebun dupa Liga. Vreau sa-i transmit un mesaj.

Spurcati.ro: Binenteles!

Cristiano Ronaldo: Spuneti-i asa: Miau, Miau, Miau!

c477u7u19.01.2009 10:33

Baieti eu zic in felul urmator, daca cu chinezii am facut de abia un 3-1, as vrea sa vad ce am face intr-un meci cu o echipa mare, FC Zurich e bunicica dar mai bine am face un amical cu un Deportivo de Coruna sa vedem at la ce nivel suntem cu acest lot. Astazi e ziua si a lui Pedriel, si ii urez tot binele din lume si sa reuseasca sa se adapteze pt ca dupa parerea mea e cel bun atacant care ne-a ramas, parerea mea.

grgapitic2219.01.2009 10:52
Super interviu preluat de pe site-ul mega dinamovistilor (spurcati.ro):

Spurcati.ro: Salut Cristiano, din Romania te deranjam, suntem suporterii lui Marius Nicolae.

Cristiano Ronaldo: Aaaaaaaa, hello. Ce faceti? Spurcati nu?

Spurcati.ro: Da, da, dar de unde ne stii renumele?

Cristiano Ronaldo: Ehh, la Lisabona Marius se mandrea ca e adorat de spurcatii din Bucuresti :D

Spurcati.ro: Cristiano, Marius ne-a marturisit ca i-ai trimis un esemes in care ii urai sa castige titlul in Romania…

Cristiano Ronaldo: Da, da, e adevarat. Ma baieti, cum sa va zic? Castigasem Balonul de Aur da? Aia de la FIFA ma anuntasera ca o sa-mi dea si titlul ala… plm… FIFA World Player sau ceva de genul asta… eu normal, eram fericit. Asa ca am vorbit cu nea' Alex sa ma lase un uichend pe Coasta de Azur. Zis si facut! Mi-am tras 3 pitipoance bunoace, am luat iahtul si plm… am plecat. Si intr-o dupa-masa, cum stateam eu asa la bronzat, mi-am adus aminte de Nicolae ma. Si i-am dat un esemes, l-am intrebat pe unde mai joaca, ce mai face, daca mai are gagica aia buna… Omu' mi-a raspuns ca e la Dinamo. Pe moment nu mi-am dat seama care Dinamo, da' mi-a zis o pitipoanca, o olandeza, ca-s spurcatii care si-au luat-o peste bot de la NEC Nijmegen. Atunci i-am urat sa ia campionatul si sa ne intalnim in Liga.

Spurcati.ro: Chiar, ce-ai zice de un meci intre Dinamo si Mencester?

Cristiano Ronaldo: Ma, eu as vrea, pe bune. Am auzit ca aveti pitipoance bune in Bucuresti. I-am si promis lu' Maruisica, daca imi gaseste 2-3 bunoace nu dau decat 5 goluri in groapa aia a voastra. Si de doua ori craci lu' tamas. Imi place sa-l chinui pe pampalaul ala :D

Spurcati.ro: Ok, multumim frumos pentru amabilitate Cristiano.

Cristiano Ronaldo: Nicio problema. Aaaaaaa, sa nu uit. Am auzit ca seful ala al vostru Borcea, Borcea, plm… e nebun dupa Liga. Vreau sa-i transmit un mesaj.

Spurcati.ro: Binenteles!

Cristiano Ronaldo: Spuneti-i asa: Miau, Miau, Miau!

tare asta!

c.ronaldo1719.01.2009 13:20
Baieti eu zic in felul urmator, daca cu chinezii am facut de abia un 3-1, as vrea sa vad ce am face intr-un meci cu o echipa mare, FC Zurich e bunicica dar mai bine am face un amical cu un Deportivo de Coruna

Nu putem face amicale cu echipe mari deoarece campionatele Spaniei, Angliei, Italiei, Frantei, Germaniei, Olandei etc. sunt in plina desfasurare. Ele nu au pauze de 1,2 luni.

Adrian19.01.2009 14:11

O-ho-ho-ho!!!

Tocmai am vazut meciul cu Tianjin.

Foarte, foarte SLAB!

Steaua nu a jucat nimic, nu au progresat cu nimic.

A fost acelasi joc ca si pana acum si l-am castigat doar datorita adversarului mult mai slab.

Lacatus nu a schimbat nimic.

Acelasi joc cu un singur atacant, acelasi joc pe benzi, aceleasi reprofilari.

Toja nici mort nu cred ca va ajunge sa joace in stanga.

Dayro a primit clar eticheta de mijlocas(desi prin golul marcat a aratat ca e atacant). A venit inapoi pana in propriul careu ca sa ia mingi si sa construiasca.

Semedo tot pe stanga si tot prost. De fapt, in tot meciul, Semedo a jucat bine doar dupa ce s-a mutat pe dreapta.

Si prin bine vreau sa zic ca mai reusea si el cate un dribling si cate o pasa.

Nimic nou sub soare. S-a jucat 4-1-4-1 dar la fel de bine putea sa joace 6-9.

Abia astept sa vad meciul de maine.

c477u7u19.01.2009 20:50
Nu putem face amicale cu echipe mari deoarece campionatele Spaniei, Angliei, Italiei, Frantei, Germaniei, Olandei etc. sunt in plina desfasurare. Ele nu au pauze de 1,2 luni.

Stiu asta. Am dat doar un exemplu referitor la echipele cu care jucam amicale. Inca odata La Multi Ani Ricardo Pedriel. Imi doresc din tot sufletul sa il vad vreo 5-6 meciuri consecutive jucand pentru a putea prinde un pic curaj si a se putea adapta si nu in ultimu rand sa vedem daca a fost un transfer bun sau nu. Eu unu consider ca este un jucator foarte bun si mi-as dori sa il vad tot mai des in teren.