Tu ai grija cum vorbesti mai bine, ca nu vorbesti cu vreunu pe care-l stii de-o viata si care-ti permite tie tiganismele. Da, la inceput a fost scris ca ati condus cu 3-0 , si ca scorul final a fost de 5-4. Daca nu stii, sa stii ca nu trebuie sa vorbesti si sa jignesti oameni aiurea( sau macar imi cereai o simpla explicatie in mod civilizat) . Si inca o data, Steaua nu a jucat cu SC M.Ciuc , ci cu HC Csikszereda. Sport Club a batut cu 7-1 pe Alba Volan.
Cu cine tin eu nu e treaba ta, am ajuns la o anumita varsta cand nu mai pot sa fiu fanatic si sa imi dau viata pentru o singura echipa. La SC sunt prieteni pe care-i cunosc de 10-15 ani , la HC au venit oameni noi de valoare, care cresc nivelul hocheiului romanesc, in special cel ciucan. Ce conteaza e ca inima mea e ciucana si asa va ramane mereu, ca e HC , ca e SC , conteaza ca e Miercurea Ciuc.
Inca ceva, tipbv , tu ai vazut meciul ca sa comentezi? Eu nu-mi permit sa fac vreun comentariu, cat timp eu nu am vazut meciul nici de la fata locului si nici de la TV ca nu s-a mai transmis...
Apropo, pentru cei care sunt prieteni mai apropiati cu baietii ...de ce toti baietii in afara de Adi Catrinoi se tot gandesc ce trebuie sa faca ca sa nu vina la echipa nationala in Polonia la Campionatu Mondial ?