Lacrimi, durere, inimi frânte, telenovelã în toatã regula, ce sã mai... Sau film indian, chiar dacã transferu' cu pricina s-a înfãptuit la arabi. Mai lipseau niscaiva acorduri de jale ale lu' Vali Vijelie sau Copilu' de Aur.
Sã fii tu cãpitanul celui mai galonat club din estul Europei, sã porți banderola pe care a purtat-o Tudorel Stoica și sã accepți sã pleci la un club asiatic, asta e o flegmã pe blazonul Stelei, pe care aș pune-o alãturi de episodul "fularul". Chiar dacã valoarea împricinatului nu-l recomanda sã ajungã la vreouna dintre marile echipe ale Europei, el era totuși cãpitanul echipei. Nu putea pleaca în Cecenia sau Arabia, precum Pancu sau Florentin Petre.
Sã nu fiu înțeles greșit, arabii ãia ne sunt superiori din mai toate punctele de vedere. Dar nu și pe plan sportiv, aici situația se inverseazã, numele Steaua de numele Al Hilal e separat de ani luminã.
Prin acest transfer ne-am compromis definitiv. Nu suntem cu nimic mai breji decât dinamoul sau under-bridge-boys, iar lozinca aia cu "ÎNTOTDEAUNA SUPERIORI" e acum simplã apã de ploaie.
Imi pare rau ca gandesti asa.Nu ne-am compromis deloc.
Omul pleaca cum ai zis tu la un club superior noua din punct de vedere material, nu se duce la vreo saracie din arabia.
Intr-adevar din pct de vedere sportiv e un pas in spate, dar asta e viata. Pana la urma muncim pentru bani.