FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Interviu RICA NEAGA

fcsteaua.ro15.01.2009 20:30

Adrian a acordat un scurt interviu, in exclusivitate pentru www.steauafc.com, in care spune ca dragostea sa pentru Steaua va ramane intacta si face un apel catre suporteri sa ramana alaturi de echipa favorita.

Adrian, aventura ta la Steaua s-a incheiat. Cu ce ganduri pleci?

Sunt putin dezamagit de modul in care ne-am despartit, dar trebuie sa merg inainte. Sper ca Steaua sa castige campionatul in aceasta vara si colegii mei sa se gandeasca si la mine atunci cand vor deschide sticla de sampanie. Le multumesc antrenorilor si colegilor, care au fost alaturi de mine si cu care am petrecut atat timp. Am avut parte de momente frumoase impreuna si ma voi gandi intotdeauna la ei.

Ai vreun regret?

Singurul regret este acela ca nu am luat macar un titlu in tricoul ros-albastru. Cred, insa, ca am contribuit si eu la titlul din 2005, cand am plecat din postura de golgeter. Il consider pe acela drept campionat castigat, macar la nivel de consolare.

Ce inseamna Steaua pentru tine?

Aceasta echipa a fost si va fi iubirea vietii mele in fotbal. Este cea mai titrata si cea mai buna echipa din Romania. Daca pana acum am avut onoarea de a imbraca tricoul Stelei, incepand de acum, voi deveni suporterul ei.

Ce urmeaza pentru tine? Ti-ai gasit deja o echipa?

Deocamdata sunt in discutii cu mai multe echipei. Voi face pasul urmator cu mare atentie. Nu voi mai alege cu inima, deoarece m-am ars o data. Cu toate acestea, nu imi pare rau de nimic si nu regret faptul ca am revenit la Steaua. Viata merge inainte!

Te vezi lucrand din nou la Steaua in viitor?

Asta numai viitorul poate decide. Nu se stie niciodata.

Ai fost si, cu siguranta, vei ramane unul dintre cei mai iubiti jucatori ai Stelei din ultimul deceniu. Ce mesaj ai pentru suporteri?

Le multumesc enorm pentru ca m-au sustinut neconditionat mereu. Asta ma face sa cred ca am contribuit si eu cu ceva la rezultatele Stelei din ultimii ani. Sper sa ramana alaturi de echipa si ii rog sa o faca, deoarece Steaua a fost intotdeauna greu de invins atunci cand i-a avut pe ei in spate.

SteauaFc.com

Golul victoriei la Steaua-Dinamo, 2007-2008, 1-0

Neaga inscrie primul gol in Steaua-Besiktas, 2004, 2-1

steaua_gloria15.01.2009 20:38

Bafta Adrian Neaga ! forzateaua un stelist adevarat.

Lari15.01.2009 20:52

Multimim pentru tot, Rica!

Emotionant sa vedem ca mai sunt jucatori care apreciaza pasiunea fanilor!

SA AI BAFTA!

Si un sfat: nu te intoarce ca antrenor aici pana nu vei stapani foarte bine aceasta meserie. Ca sa nu ai surprize... :whistle:

Azzido15.01.2009 20:53

De cand ma stiu l-am respectat pe acest jucator.

Spre deosebire de alti stelisti, pe el chiar il cred cand spune ca iubeste Steaua.

Pacat...

Mergem inainte !

MoWeed15.01.2009 21:13
Ce inseamna Steaua pentru tine?

Aceasta echipa a fost si va fi iubirea vietii mele in fotbal. Este cea mai titrata si cea mai buna echipa din Romania. Daca pana acum am avut onoarea de a imbraca tricoul Stelei, incepand de acum, voi deveni suporterul ei.

Oare cati jucatori din lotul Stelei de acum ar zice asa ceva? Tind ca cred ca nu e doar o declaratie de curtoazie

Deliric115.01.2009 21:13

cred ca omu` asta a fost un mare talent , pacat pentru el ca nu a reusit sa fie constant si destul de rusinos pentru antrenorii de la Steaua ca nu au fost in stare sa profite de talentul asta , cred ca decat Zenga a vazut in el un titular inconstabil .

Multumesc RICA NEAGA pentru tot , dar eu unu zic ca puteai mult mai multe .

suportera_nr.115.01.2009 21:35

Mult succes Rica Neaga oriunde vei juca! Te voi stima mereu pt ca ai fost si sunt sigura ca vei ramane stelist pt totdeauna! Multumesc pt tot Rica, dar, mai ales pt golul marcat cainilor in noiembrie 2007!

mountytoma15.01.2009 21:44

multumesc Rica, in tine am vazut mereu spiritul stelist pe terenul de joc! sa revii la Steaua cand o muri Becali, ca sa nu mai suferi! bafta multa si sanatate, oriunde vei merge!

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE15.01.2009 22:02

ITI MULTUMESC PENTRU CE AI FACUT PENTRU Steaua, TE VOI IUBI MEREU.

bazy15.01.2009 22:14

Intotdeauna am fost fan Neaga , si a demonstrat in putinele meciuri cand a fost lasat sa joace ca e un jucator bun , nu cel mai bun dar mai bun decat multi altii . Ghinionul lui ca a nimerit intr-o perioada mai proasta pentru Steaua , adusa aici de marele manager Gigi Becali . Bafta in continuare Rica ! Respect ;) !!!

maye15.01.2009 23:52

Multumim Rica!

andrey_ptm_steaua16.01.2009 00:29

bafta Rica...ciobanul nu te-a lasat sa arati ca nu esti un fotbalist terminat...Respect :steag_cruce_invers:

Adrian_Neaga.jpg

vlad7516.01.2009 06:22

Pacat Rica ca traiesti in aceasi perioada cu Ciobanul. Multi regretam acest fapt. Nu putea sa fie asta Ciobanul contemporan cu Decebal .I se potrivea la perfectie stilul ala de viata.

Ai respectul nostru intotdeauna.

neli16.01.2009 06:24

multumim RICA !

Ic3MaN16.01.2009 07:34

Un singur lucru as vrea ca jucatorii ramasi la Steaua sa joace cu daruirea si ambitia lui neaga.e adevarat ca si el in unele meciuri era petarda si nu face nimic(adica nici ambitie,nici daruire) dar au fost si meciuri in care fugea de rupea pamantul.oricum nu voi uita niciodata cum plangea pe Mestalia ca nu poate sa intre sa ajute Steaua.Multumim Rica!!!

MoRRiS16.01.2009 07:36

Respect Rica Neaga !! Mult succes oriunde te vei duce.

stellazioo16.01.2009 08:41

Respect Rica.Multumim pentru tot si multa bafta oriunde te-ai duce.Pacat meriti mult mai multe sanse la Steaua dar asta e viata,cruda si rea. Laca trebuia sa fii mai aproape de Rica.

optarul16.01.2009 10:19

multumim Rica, poate ca in alte conditii puteai mai mult.

SteauaB16.01.2009 12:48

Ca si Radoi, nici Neaga nu este o mare pierdere. Eu nu-l vad pe Rica marcand contra Real Madrid.

lupi16.01.2009 12:57

nici eu nu iti dau mai mult de 10 anisori

drogul meu e steaua16.01.2009 13:46

"Ca si Radoi, nici Neaga nu este o mare pierdere. Eu nu-l vad pe Rica marcand contra Real Madrid."

a avut sansa ? sa marcheze ?! sau cu fiorentina etc in cl nu cred ca a jucat mai mult de 30 de min dak nu ma insel :-?

oricum Respect Rica !

c.ronaldo1716.01.2009 13:48

Respect Rica Neaga! Succes pe viitor.

Astristul16.01.2009 13:49

Bafta Rica si iti multumim pentru tot ce ai facut pentru Steaua! ;)

forzateaua