FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian Neaga si-a reziliat in mod oficial contractul cu gruparea din Ghencea

fcsteaua.ro14.01.2009 18:06

Atacantul Stelei, Adrian Neaga, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca si-a rezolvat problemele contractuale cu formatia din Ghencea si este liber sa isi caute o echipa la care sa evolueze.

"Miercuri am fost la club si mi-am reziliat contractul cu Steaua pe cale amiabila. Acum sunt liber sa plec la orice echipa fara niciun fel de pretentii din partea Stelei, dar deocamdata nu stiu ce voi face. Nu e nimic concret si nu vreau sa ma grabesc", a declarat Adrian Neaga.

Jucatorul venit la Steaua din China declarase vinerea trecuta ca va pleca de la echipa din Ghencea cu regretul ca nu a castigat un titlu de campion, dar a tinut sa precizeze ca nu ii pare rau ca a revenit in Romania in 2007, desi nu a jucat foarte mult pentru ros-albastri.

Fotbalistul a fost prezent la reunirea echipei, iar antrenorul Marius Lacatus a anuntat ca se va baza pe serviciile sale, dar in cele din urma Neaga nu va mai ramane la Steaua, una dintre posibilele cauze fiind interventia finantatorului Gigi Becali care nu il mai doreste in lot.

In turul acestei editii a Ligii I, Adrian Neaga a evoluat in doar 7 partide pentru Steaua, el totalizand doar 303 minute. A fost doar in doua meciuri integralist, iar o data a fost avertizat cu cartonas galben.

OnlineSport

axl14.01.2009 18:14

Mult succes, Rica!

Lari14.01.2009 18:15

BAFTA, Rica!

Multi dintre noi nu vom uita ce-ai facut pentru noi.

P.S. Neaga nu a venit din China la Steaua, ci din Coreea de Sud, de la echipa Seongnam Ilhwa Chunma.

Tupac Amaru14.01.2009 18:17

"Finantatorul" falit nu il mai doreste pe Neaga in lot.

Iar noi nu il mai dorim pe el!

Afara cu imbecilul din Ghencea!

Nyghty14.01.2009 18:45

imi pare rau ca Neaga nu a avut o sansa pe care o merita,zic eu,aceea sa se afirme...ii doresc mult succes in continuare si a aratat ca este stelist adevarat :steag_cruce_invers:

redondo14.01.2009 18:51

Succes Neaga in continuare.

MoWeed14.01.2009 20:50

Succes oriunde ai juca Neaga

Cristicyb14.01.2009 21:27

Bafta muuuulta, Rica!

Te asteptam inapoi in vremuri mai bune!

JuStDoIt15.01.2009 00:41

Tot respectul pentru tine Rica.......mult succes in continuare

vlad7515.01.2009 06:34

Rica,ne dorim sa stii ca noi suntem alaturi de tine.Sa nu uiti asta!

Bafta in continuare.

David_Steaua200715.01.2009 07:41

Rica ,multa bafta in viitor si sper sa stergi toate amintirile neplacute legate de Steaua on perioada asta (datorate bekkalului)

Steaua va ramane si mai incolo,ala o sa plece odata si odata!!

Forza Steaua!

Fane15.01.2009 08:20

Mult succes in viata Rica !

Vei ramane in sufletele noastre.

drogul meu e steaua15.01.2009 12:58

Mult succes in viata Rica !

Vei ramane in sufletele noastre.

copyright

w3bmaster15.01.2009 19:47

La revedere pacat ca nu ai si calitatile de fotbalist asemenea celor de om si stelist ...

steaua_gloria15.01.2009 20:27

Rica a fost lucrat la Steaua! Putea dovedi mai multe, cu siguranta. Dupa Radoi , e a doua plecare care lasa Steaua fara suflet.

Lari15.01.2009 20:45

Ce a spus Neaga la despartirea de Steaua, chiar pe site-ul oficial!

"Sunt puțin dezamãgit de modul în care ne-am despãrțit, dar trebuie sã merg înainte. Sper ca Steaua sã câștige campionatul în aceastã varã și colegii mei sã se gândeascã și la mine atunci când vor deschide sticla de șampanie. Le mulțumesc antrenorilor și colegilor, care au fost alãturi de mine și cu care am petrecut atât timp. Am avut parte de momente frumoase împreunã și mã voi gândi întotdeauna la ei"

"Singurul regret este acela cã nu am luat mãcar un titlu în tricoul roș-albastru. Cred, însã, cã am contribuit și eu la titlul din 2005, când am plecat din postura de golgheter. Îl consider pe acela drept campionat câștigat, mãcar la nivel de consolare. Aceastã echipã a fost și va fi iubirea vieții mele în fotbal. Este cea mai titratã și cea mai bunã echipã din România. Dacã pânã acum am avut onoarea de a îmbrãca tricoul Stelei, începând de acum, voi deveni suporterul ei"

"Voi face pasul urmãtor cu mare atenție. Nu voi mai alege cu inima, deoarece m-am ars o datã. Cu toate acestea, nu îmi pare rãu de nimic și nu regret faptul cã am revenit la Steaua. Viața merge înainte! Sã revin vreodatã la Steaua? Asta numai viitorul poate decide. Nu se știe niciodatã. Le mulțumesc enorm suporterilor pentru cã m-au susținut necondiționat mereu. Asta mã face sã cred cã am contribuit și eu cu ceva la rezultatele Stelei din ultimii ani. Sper sã rãmânã alãturi de echipã și îi rog sã o facã, deoarece Steaua a fost întotdeauna greu de învins atunci când i-a avut pe ei în spate"

tavimai16.01.2009 11:03

Este de apreciat atitudinea lui la despartire.Pentru asta va fi apreciat de suporteri pe viitor.Ramanem insa si cu amintirea prestatiilor sale modeste din ultima vreme si cu faptul ca nu a reusit sa-si impuna jocul.Decat sa fi ramas sa joace la echipa a doua mai bine este sa plece ca al si-ar fi sfarsit cariera in anonimat .Ii dorim succes mai departe si ii multumim pentru ce a facut bun pentru Steauia.

Radoi17.01.2009 06:03

Pacat... Neaga===Steaua!