Am avut o discutie cu un tip care vrea sa puna un banner pe site si, pentru inceput, o sa puna un banner superior la pretul de 0.8 EUR/mia de afisari timp de 150 000 de afisari (cateva zile), eu sper sa-l "agatzam" apoi pentru o perioada mai lunga.
Dupa ce am analizat oferta dvs m-am hotarat sa achizitionez 150 000 de afisari pentru "banner principal (pozitie - in partea superioara a paginii,dimensiune:728 x 90)" in valoare de aproximativ 120 de euro=500 Ron; vreau sa cumpar acest pachet pentru inceput pentru a putea sa analizez care sunt rezultatele campaniei.In cazul in care rezultatele sunt pozitive o sa revin pentru o campanie pe o perioada nelimitata site-ul pe care il reprezint avand nevoie de publicitate permanenta. Astept asadar niste informatii in legatura cu semnarea unui contract si care sunt pasii ce trebuie parcursi pt semnarea acestuia.
Cu stima, Ciuca Mihai Felix.
O sa vorbesc cu Ovidiu si Piece pentru un model de contract, ideea e ca trebuie sa mearga cineva sa-l semneze. Cum eu sunt destul de ocupat in ultimul timp, am rugamintea sa-mi spuneti daca este cineva disponibil.
Multumesc