Am vaut pe toate topicurile ca Nesu, Lovin, Radoi, Petre, Bostina, Ghionea, Baciu, Dica, Fl.Dumitru, etc nu au ce cauta la Steaua...Normal ca si eu as prefera un Adriano, un Raul, un Puyol sau un Nesta in aparare...dar trezitiva la realitate...aici e Romania...eu stiu ca multi dintre voi sunt antrenori mult mai buni ca Protasov...Jucatori mai buni ca cei ai Stelei sau conducatori mai buni ca ai nostri...Voi ce ati fi facut in locul lui Protasov?...eu cred ca din 1000 de suporteri ai Stelei daca ar fi fost in locul lui Protasov fiecare ar fi facut echipa total diferit...dar chiar credeti ca voi...acesti aberanti care stiti numai sa criticati va ridicati la nivelul lui Protasov sau al jucatorilor sau macar al patronului cu toateca ese o jigodie?...Protasov a fost un mare jucator...Este antrenor...bun sau rau ramane de vazut...jucatorii???...sunt in mare parte tot aceia care v-au facut sa iesiti in strada in urma cu cateva luni la acel meci cu Valencia...probabil ca avem cel mai bun 11 din tara insa nu cel mai bun lot din cauza lipsei de jucatori...eu sunt 100% in potriva lui Gigi dar recunosc ca pana acum a fost singurul care a reusit in mare parte sa pastreze in poportii majore acelasi lot din anii trecuti...
Intrebarea este...ne ridicam noi oare la nivelul antrenorului sau jucatorilor nostri sa desfiintam echipa pe care o iubim cel mai mult pentru un meci care in opinia mea a fost pierdut pe baza de mentalitate si concentrare???
Daca nu va rog nu mai aberati...