FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Aberantilor!!!

FanSteaua4Life24.08.2005 08:48

Am vaut pe toate topicurile ca Nesu, Lovin, Radoi, Petre, Bostina, Ghionea, Baciu, Dica, Fl.Dumitru, etc nu au ce cauta la Steaua...Normal ca si eu as prefera un Adriano, un Raul, un Puyol sau un Nesta in aparare...dar trezitiva la realitate...aici e Romania...eu stiu ca multi dintre voi sunt antrenori mult mai buni ca Protasov...Jucatori mai buni ca cei ai Stelei sau conducatori mai buni ca ai nostri...Voi ce ati fi facut in locul lui Protasov?...eu cred ca din 1000 de suporteri ai Stelei daca ar fi fost in locul lui Protasov fiecare ar fi facut echipa total diferit...dar chiar credeti ca voi...acesti aberanti care stiti numai sa criticati va ridicati la nivelul lui Protasov sau al jucatorilor sau macar al patronului cu toateca ese o jigodie?...Protasov a fost un mare jucator...Este antrenor...bun sau rau ramane de vazut...jucatorii???...sunt in mare parte tot aceia care v-au facut sa iesiti in strada in urma cu cateva luni la acel meci cu Valencia...probabil ca avem cel mai bun 11 din tara insa nu cel mai bun lot din cauza lipsei de jucatori...eu sunt 100% in potriva lui Gigi dar recunosc ca pana acum a fost singurul care a reusit in mare parte sa pastreze in poportii majore acelasi lot din anii trecuti...

Intrebarea este...ne ridicam noi oare la nivelul antrenorului sau jucatorilor nostri sa desfiintam echipa pe care o iubim cel mai mult pentru un meci care in opinia mea a fost pierdut pe baza de mentalitate si concentrare???

Daca nu va rog nu mai aberati...

FanSteaua4Life24.08.2005 09:16

Daca echipa inscria in ultimele minute si ne calificam credeti ca mai era vreun critic pe forum? Dar stit proverbul ala..."Multi eroi dupa razboi"...aici se vede mentalitatea suporterilor nostri...ziceti ca sustineti echipa si la bine si la rau?eu nu vad asta...voi vedeti?

alexfilip24.08.2005 09:19

Ai perfecta dreptate, asa sunt romanii( si toti latinii in general, cand te ridica, cand te scuipa).Trist dar asta e tara in care locuim.

alexfilip24.08.2005 09:24

Si inca ceva mai crizatilor, nu va e rusine ca inainte de meci din toate comentarile si replyurile radia atat optimism ca forumul asta semana cu Cernobal, nu alta. Asta arata cat de realisti suntem ca suporteri. La fel de realisti cum sunt jucatorii nostri pe teren, poate mai putin.

FanSteaua4Life24.08.2005 09:40

eu cred ca e bine sa fi increzator dar in o oarecare masura...fara incredere nu am face nimik...dar una este increderea si alta e mentalitatea...asta este pentru jucatori...noi, suporterii Stelei trebuie sa fim increzatori, dar intr-un mod prielnic echipei, asta este ce avem si ar trebui sa fim multumiti ca nu il avem pe Borcea, netoiu sau Copos patroni ca ar fi fost mai rau...voi nu credeti asta???cu toate ca Gigi nu este perfect este mai presus decat acesti 3...in rest ce ar trebui sa facem este sa umplec stadionul duminica si sa sustinem echipa, sa le aratam ca suntem alaturi de ei...sa scandam numele fiecaruia pt ca ei sunt aceiiasi de la meciurile cu besiktas, standard liege sau valencia...sunt mai presus ca orice fotbalisti din Romania

ccipri24.08.2005 10:07

Aveti dreptate!Trebuie sa sustinem echipa!Suntem pe primul loc in campionat,jucam in UEFA,vom fi capi de serie,si avem sanse sa jucam in grupele UEFA si de ce nu sa ajungem din nou in primavara europeana!Acum se vad care sunt adevaratii suportei ai Stelei ce i care sunt alaturi de echipa si in acest moment greu!!!

FORZZA Steaua!

SteauaToronto24.08.2005 10:16

ACUM OBIECTIVUL ESTE CALIFICAREA IN PRIMAVARA! Cu putin noroc in grupe avem sanse sa ajungem in primavara! Forza Steaua! Spre viitor!

rareeslh24.08.2005 10:39

In sfarsit un suporter adevarat! Brevo FanSteaua4Life!!!!

SSK24.08.2005 12:10

Total de acord ! Dar hai sa nu ne mai jignim intre noi.

ulivius24.08.2005 12:10

Bravo tuturor celor care cred asa. Astia sunt fanii adevarati. Nu cei care-si injura jucatorii.

FORZA Steaua !!! MERGEM INAINTE .

FanSteaua4Life24.08.2005 12:25

SSK, nu am jignit pe nimeni, cuvantul aberant nu este o insulta...pe acest forum sunt multi care nu inteleg nici fenomenul "fotbal" nici fenomenul "ultras"...neintelegand aceste doua lucruri, prin ceea ce spun tensioneaza lucrurile in jurus noustru, al suporterilor si al echipei(bineinteles ca necanoscand aceste fenomene nu isi dau seama de tensiunea care o provoaca), si cineva ar trebui sa puna stop acestor aberatii. Cum poti spune ca Radoi are profil de dinamovist si ca mai mult de jumatate de echipa nu are ce cauta la Steaua...Eu cred ca multi dintre noi, cum am mai zis ne asemanam intr-un fel sau altul cu un suporter al altei echipe dar asta nu ne imiedica sa sustinem Steaua...eu am un prieten, este dinamovist, ne asemanam foarte mult la felul de a gandii dar fiecare alege echipa pe care o sustine, asta nu inseamna ca eu ar trebui sa fiu suporter al lui Dinamo sau el suporter al Stelei...

FanSteaua4Life24.08.2005 12:29

si inca un lucru, in ultimul timp ultrasii in Romania sunt pe cale de disparitie, ceea ce creste numarul semintarilor de pe stadioane veniti ca la teatru...ar trebui data o lege petru protectia ultrashilor :D :wink:

zarboss24.08.2005 14:31

ma cu durere recunosc ca ai dreptate ... cu toate ca nu mai am liniste .. si m-am enervat la culme.. trebuie sa dam dovada de unitate