FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

HOCHEIUL ROMANESC IN DOLIU

«12»
fcsteaua.ro10.01.2009 09:23

O adevarata tragedie a lovit azi dupa-amiaza intreg hocheiul romanesc.

Presedintele Sport Club Miercurea Ciuc, cel mai prestigios club al hocheiului harghitean, a decedat in aceasta dupa-amiaza in urma unui stop cardiac. Vestea a luat prin surprindere toti apropiatii hocheiului romanesc, care-l stiau ca pe un om deosebit de puternic si ambitios. Tot orasul Miercurea Ciuc a fost bulversat la aflarea vestii, Antal Istvan fiiund una dintre cele mai iubite si respectate persoane din acest oras.

Antal Istvan este unul dintre cei mari hocheisti ai Romaniei, participand la numeroase Campionate Mondiale si fiind component al generatiei de aur care a obtinut locul 7 la Jocurile Olimpice de la Lake Placid. A fost campion atat ca jucator,cat si ca antrenor cu Sport Club, in prezent ocupand functia de presedinte. Tot pana in prezent a fost si antrenorul sectiei feminine de hochei a SportClub si antrenorul principal al echipei nationale feminine de hochei.

Astazi, la cele 2 meciuri disputate in Liga MOL, Steaua Bucuresti - Ujpesti T.E si HC Csikszereda - Dunaujvaros , s-au tinut momente de reculegere in memoria lui. Sport Club M.Ciuc, ajunsa deja in Ungaria, si-a anulat toate meciurile, la aceasta ora fiind pe drumul de intoarcere spre Miercurea Ciuc.

Dumnezeu sa-l ierte, odihneasca-se in pace!

Lari10.01.2009 13:11

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Fie-i tarana usoara!

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE10.01.2009 13:13

respect, Dumnezeu sa-l ierte.

1uLy4Nn10.01.2009 13:50

odihneasca'se in pace

redbluesorin10.01.2009 16:09

DUMINICA 11.01.2009 Steaua - DAB ORA 15,00...................... :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii:steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

floroflores10.01.2009 16:56

Sunday at 3 p.m. Steaua-D.a.b. Docler.C'mon Red-Blues!!!

redbluesorin10.01.2009 19:12

DACA E DESCALIFICATA ECHIPA STAR`` BUDAPESTA MECIUL DE DUMINICA11.01.2009(ora 15,00)ESTE DECISIV pentru LOCUL 4....................VENITI LA MECI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

floroflores10.01.2009 19:34
DACA E DESCALIFICATA ECHIPA STAR`` BUDAPESTA MECIUL DE DUMINICA11.01.2009(ora 15,00)ESTE DECISIV pentru LOCUL 4....................VENITI LA MECI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Haide baieti sa facem show...sa cantam,sa aplaudam baietii nostri care au luat primul trofeu pus in joc anul asta!!!

Hok3y10.01.2009 19:42

da asa e...haideti sa fim cat mai multi in tribuna...sa incurajam echipa spre o noua vitorie !

parerea mea,ar fi mai bn sa stea galeria in spatele bancilor jucatorilor...se vede si mai bn...si e presiunea mai mare pe cei de la DAB :)

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE10.01.2009 19:54

veniti cat mai multi, forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!

floroflores10.01.2009 20:43

Forza RAGGAZZI !!! Hai baieti!!! e pacat de acustica...si e pacat de aceasta echipa...e ca si cum ai fi constient ca cineva are nevoie de tine,iar tu i-ai intoarce spatele...din pacate echipa de hochei rareori a fost sustinuta de un public cald...e pacat...dar am incredere ca veti veni...Haideti baieti!!! FORZA RAGGAZZI !!! ALE Steaua

floroflores10.01.2009 21:56

CON NOI UNO DI NOI !!! prieteni ros-albastrii va asteptam maine acasa,la patinoarul Flamaropol pt a incerca sa castigam tot ce se poate anul acesta,deci,implicit pt accederea in play-offul ligii Mol. Steaua noastra bate maine dab docler cu ajutorul nostru!!! SCHIZOPHRENICS FORZA Steaua !!! Noi invigem tot!!! Nu murim niciodata!!!

Hok3y11.01.2009 07:31

sti ce e mai naspa...ca atunci cand se fluiera se pune muzica si galeria nu se mai aude....:(

f234567k11.01.2009 07:46

Ne vedem la 15.00 cat mai multi.

Ionutz8611.01.2009 14:01

Dumnezeu sa-l ierte...

milovan djilas11.01.2009 14:59

Dumnezeu sa-l ierte!

floroflores11.01.2009 17:16

Din pacate am ratat definitiv play-offul Ligii Mol,bifand inca o infrangere,insa cu largul concurs al arbitriilor...care si-au batut efectiv joc de echipa noastra si de public...un arbitraj las,josnic,total impotriva continuitatii si a spectacolului sportiv...Exceptionala atitudinea peluzei noastre care este marele castig si marea noastra bucurie de azi,faptul ca ne intoarcem catre hochei...Aplauze pt baietii din peluza si respect,este nemaipomenit ca incepem sa ne strangem din ce in ce mai multi de la meci la meci...o atitudine de suporteri de mare clasa,care au reusit sa anime pana la urma toata lumea din patinoar...mandru ca sunt stelist,bravo baieti,FORZA Steaua!!!

Tupac Amaru11.01.2009 17:55

Odihneste-te in pace, Istvan-baci, si multumim din suflet pentru tot ceea ce ai facut pentru Romania. Activitatea ta sa fie un exemplu pentru tinerii hocheisti din Harghita!

floroflores11.01.2009 18:05
Odihneste-te in pace, Istvan-baci, si multumim din suflet pentru tot ceea ce ai facut pentru Romania. Activitatea ta sa fie un exemplu pentru tinerii hocheisti din Harghita!

probabil din respect pt el ai considerat sa nu vii alaturi de Steaua si de noi la meci...vad ca astepti cu infrigurare atitudine din partea sportivilor din Harghita!!! Live your life!!!............

Tupac Amaru12.01.2009 06:39
probabil din respect pt el ai considerat sa nu vii alaturi de Steaua si de noi la meci...vad ca astepti cu infrigurare atitudine din partea sportivilor din Harghita!!! Live your life!!!............

Dar de unde reiese ca n-as fi fost la meci?

Pur si simplu, moartea unui om (care a facut multe pentru Romania, ca sportiv) mi se pare mai importanta decat analiza unui meci!

Capisci questa cosa, ragazzo? (ragazzo non si scrive con doppia "g")

ariven2112.01.2009 08:49

Va rog, imi spuneti si mie care au fost rezultatele de sambata si duminica?

In presa sportiva mai bine intra o curva care a luat-o in bot de la un fraier cu bani decat o stire din hokey.

DonAndres12.01.2009 10:54

R.I.P.

keluboss12.01.2009 10:58

mai bine ai citi despre curva respectiva, ne-am facut de kko in ambele meciuri , ba mai mult am mai si contestat rezultatul primului meci... e buna intrebarea ta in topicul asta legat de doliu

PS RIP

Hok3y12.01.2009 13:09
Va rog, imi spuneti si mie care au fost rezultatele de sambata si duminica?

In presa sportiva mai bine intra o curva care a luat-o in bot de la un fraier cu bani decat o stire din hokey.

09/01/2009 București

Steaua Bucuresti - Újpesti TE Scor:6-3

11/01/2009 București

Steaua Bucuresti - Dab.Extra.hu Scor:4-6

11212.01.2009 14:07

Steaua pierde cu 2-0 meciul cu NZ Stars, asa cum a fost pe gheata.

HC Csikszereda pierde cu 5-0 un meci pe care l-a castigat cu 12-3 impotriva lui DAB pt ca pe foaie au fost trecuti 7 stranieri ( pe gheata au fost doar 6, cel trecut in plus a stat imbracat in civil ) ...

asta e viata ... 2 decizii gresite din punctul meu de vedere

«12»