FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Donatii

Recoba09.01.2009 20:21

Sper sa nu va deranjez cu acest nou topic sau mai rau sa fie interpretat gresit.Problema este urmatoarea , am descoperit in ultimul timp , ca si daca vrei sa donezi ceva e foarte dificil si te lovesti ori de refuzuri ciudate ori de senzationalul cliseeu : Da bani nu ai ? . In fine , la locul meu de munca avem o gramada de covoara si mochete noi in stare buna, sa zicem putin praf pe ele si mici defecte de fabricatie , de care numai avem nevoie si le oferim spre donatie.Din pacate nu persoanelor fizice ci trebuie donate unor organizatii, scoli, orfelinate, aziluri etc.Sunt cantitati destul de mari , spre exemplu mocheta am disponibil undeva in jur de vreo 30 de mp pe putin , am tot incercat sa sun la diverse scoli sau sa dau anunturi dar , ma lovesc de o tacere senzationala.Rugamintea mea este, daca puteti sa intrebati la orice scoala apropiata de locuinta voastra sau azil sau orice credeti ca ar fi de folos in scopuri caritabile si vor fi chiar folositoare.

Sa zic singurul impediment ar fi transportul pe care nu il asiguram , dar nu cred ca asta ar fi o mare problema.Deci oricine are posibilitatea de a ma pune in legatura cu orice sursa de incredere ,astept un raspuns .

Va multumesc.