Prima impresie lasa sa se inteleaga doar vina antrenorului...eu unul vad in aceasta ratare o vina colectiva...in care este inclus si selectionerul Picturca intr-o oarecare masura...
De ce spun acest lucru?...stiti cu totii scandalul dintre el si Radoi...nu stiu cine are dreptate dar cert este ca Radoi nu mai este in forma in care era din cauza partidelor pierdute in campionat si in supercupa...din pricina suspendarii...tot Piti este cel care atunci cand era la carma echipei a refuzat sa isi lase jucatorii la turneul din Cipru...
Greselile antrenorului...aici sunt mai multe dar care nu scuza jocul prost si lipsa de concentrare al echipei...Petre Marin titular dupa o perioada in care a fost bolnav neavand la activ decat cateva minute intr-o partida oficiala de aproape 3 luni...Nesu mijlocas stanga(lipsa de experienta, fiind un jucatorf tanar pentru acel post)...Bostina atacant, aparand la finalizare in f putine randuri...Oprita pe banca(aici are o scuza, nu era pregatit fizic)etc...
Greselile echipei...lipsa de concentrare...pasele gresite facute cadou adversarilor...si erorile de marcaj...
Greselile conducerii...cred ca le stim cu totii...lipsa de jucatori, neavad un lot care sa dea antrenorului posibilitatea (in caz de suspendari sau accidentari)de a crea o a doua echipa etc.
Aceste greseli poate au fost sau nu au fost foarte importante in comparatie cu greselile individuale...
Spun asta pentru ca in acest sezon toate golurile pe care le-am luat au fost greseli de marcaj sau greseli de fundasi(in afara primului gol a lui Dinamo din supercupa care a fost construit)...celelalte 2 goluri din supercupa au le-am primit din cauza ezitarilor lui Ghionea si a lui Keca...golul din meciul cu Shelbourene fiind marcat dintro ezitare a apararii...la fel ca si cel din meciul tur cu Rosemborg, Ogararu nefacand pasul la offside...primul gol de azi din cauza prostului plasament al fundashilor in careu...al doi-lea din cauza unei ezitari in aparare...si ultimul un autogol...
Avem cea mai buna aparare din Romania...dar la partidele cu miza fundasii fac gafe impardonabile(supercupa cu Dinamo...si dubla cu Rosemborg)...de ce oare nu au gresit fundasii nostri la meciul cu Nationalul sau cel cu Argesul, chiar daca am fi facut egal la Arges, campionatul e lung...deci problema numar unu sunt partidele cu miza ridicata pe care le-am pierdut prin greseli de aparare...
La mijloc se pierd baloane foarte usor citinduse lipsa de experienta neavand un coordonator de joc care sa limpezeasca totul cum o facea Dorinel...Paraschiv a fost singurul care a incercat ceva si a reusit...Lovin a fost depasit de miza...Nesu nu e obisnuit pe acest post...Nicolita a fost jucatorul care a vrut sa dea totul dar si el a fost umpic depasit de miza...
In atac lui Iacob ii lipseste viteza de reactie la unele faze...Oprita nu este refacut complet...Dinita prea mic pentru o batalie asa mare...Cristea nu a jucat dar nu cred ca ar fi facut fata aparari masive el fiin bun doar pe spatii largii...
Protasov eu cred ca este un antrenor profesionist dar ii lipseste experienta...
Deci nu va fi ushor nici in Cupa UEFA...dar eu sper ca intr-o buna zi Jiji o sa plece de la echipa sau poate o sa se intample un miracol si o sa isi schimbe impresia lui despre fotbal si va cumpara jucatori de valoare...pe langa cei prezentii(vorbesc de titulari)...pana atunci nu avem altceva de facut decat sa fim alaturi de echipa in Cupa UEFA, campionat si in cupa Romaniei...