FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Interviu Alina Dumitru

fcsteaua.ro08.01.2009 07:27

Alina, ai cãlãtorit mult, în ce țarã ți-ar plãcea sã locuiești?

Mi-a plãcut mult în China și în Spania, dar nu m-aș muta niciodatã definitiv din România. Simt cã aici e locul meu. Sunt și țãri pe care n-am avut încã ocazia sã le vizitez și unde aș vrea sã ajung. În Canada, de exemplu, unde locuiește fratele meu.

Care a fost cel mai frumos mesaj de felicitare pe care l-ai primit dupã ce ai câștigat aurul la Beijing?

Nu am fãcut un top. În ziua aceea am primit atât de multe mesaje, încât mi s-a descãrcat bateria de la telefon. Când le-am citit, nu am reușit sã mã concentrez. Gândul îmi zbura tot la finala câștigatã și la medalie. Oricum, știu cã am fost felicitatã de persoane pe care nu le cunosc sau de la care nu m-am așteptat sã mã caute.

Cum e omul Alina Dumitru fațã de judoka Alina Dumitru?

Pe tatami am o forțã care uneori mã surprinde și pe mine. În viața de zi cu zi sunt mai liniștitã, nu am luat pe nimeni la bãtaie. Sunt o fire sensibilã și timidã. Ce are omul în comun cu judoka este dorința de a fi mereu prima. Nu-mi place sã pierd.

Cum a fost experiența la ,,Dansez pentru tine" ?

Ineditã! Urmãream emisiunea și înainte sã particip și chiar mã gândeam cât de greu trebuie sã fie pentru concurenți sã învețe atâtea dansuri într-un timp scurt. Nici prin cap nu mi-a trecut cã o sã ajung și eu acolo. A fost frumos.

Pãstrezi legãtura cu fostul tãu partener de dans?

Sigur. Dar, din pãcate, mai mult prin telefon, deoarece Denis Bolborea e din Craiova și nu ni se intersecteazã drumurile. La varã, va merge la facultate la București și atunci o sã ne întâlnim mai des. De Sãrbãtori m-au sunat pãrinții și bunicii lui. Mã bucur cã l-am putut ajuta.

Se știe cã ești o stelistã convinsã. Te uiți la meciuri, îți place vreun jucãtor?

Bineînțeles cã mã uit, ce fan aș fi eu altfel. Dintre steliști, îl admir pe Mirel Rãdoi, pentru cã s-a ridicat și a mers mai departe, deși viața l-a pus de multe ori la pãmânt. Din cauza accidentãrilor a pierdut meciuri foarte importante. Îi doresc sã fie sãnãtos și sã nu renunțe niciodatã la luptã.

Dacã ai avea ocazia, ce sfat i-ai da lui Gigi Becali în legãturã cu echipa?

Sã nu se mai bage peste antrenor!!! Fãrã constanțã, nu se poate ajunge la rezultate mari. Nici nu ajung jucãtorii sã se obișnuiascã cu un stil de antrenament, cã iar sunt dați peste cap. Ca sportiv, știu cât de important e sã ai stabilitate. Pãrerea mea e cã trebuie sã-i acorzi antrenorului un an și abia apoi poți sã-ți dai seama dacã are valoare sau nu.

sursa: Prosport

kaymack08.01.2009 09:25

Felicitari inca o data pt efortul depus la olimpiada!Meriti medalia mai mult ca oricine!

Sfatul pt beecali...foarte bun l`as prefera sa plece din Ghencea...insa macar atat sa faca.SA TACA si sa isi vada de treaba lui...

MoWeed08.01.2009 10:15

Sper sa nu apara jegul ala sa o insulte si pe Alina Dumitru.

Felicitari Alina, tu reprezinti intr-adevar spiritul stelist nu Lovin care se milogea de un arbitru sa incheie meciul...

Lari08.01.2009 11:20

Ce sportiva...

Alina, multumim pentru performante!

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tot ce altceva iti mai doresti!

Punker Boy08.01.2009 15:55

tot respectul pentru alina si pentru performantele ei.

David_Steaua200709.01.2009 18:05

O femeie care face judo stie mai mult fotbal decat un patron de echipa!(ma refer la sfatul in privinta antrenorului)

Incredibil!!

In alta ordine de idei,felicitari Alina si tine-o tot asta!!

Cand ti-o fi mai rau, sa te simti ca la Beijing!! :)

Forza Steaua!