Eu zic sa fim calmi pentru ca nu se poate face totul intr-un an si nu uitati suntem inca in Cupa UEFA ! ASA CA FORZA Steaua !
Eu zic sa fim calmi pentru ca nu se poate face totul intr-un an si nu uitati suntem inca in Cupa UEFA ! ASA CA FORZA Steaua !
cum sa te calmezi cand vezi in fatza cui pierzi si in ce mod... Am pierdut numai pe mana noastra si mor de oftica...
Maine dimineata intru la serviciu...in loc sa dorm bantui nebuneste prin casa!! Cum sa ma calmez!!!! offfff.......
m-as calma daca maine as vedea ca cei vinovati si-ar recunoaste vinovatia.dar asta nu prin vorbe dulci de genul "imi asum intreaga responsabilitate..."
ci prin fapte.adik prin aducerea unor Jucatori de valoare.poate si a unui antrenor cu personalitate.
pentru ca da,eu sunt convins ca intreaga responsabilitate pentru durerosul esec de azi o poarta conducerea.ea si numai ea.
Prostatov a si zis deja! Totul a fost vina mea! Si nu si-a criticat jucatorii! Chiar daca nu credeti Protasov este un mare profesionist! Nu trebuie sa ii sarim in cap asa de devreme! Forza Steaua!
acum asta e....eu unu nu pot dormii d nervi si tristetze...dar trebe sa n revenim....acum echipa are nevoie d un psiholog pt k sunt cu moralul la pamant
Grinch,sunt de acord cu invitatia ta la calm.
E cea mai buna solutie.
Nu avem nevoie de citate culese de pe forum,potrivnice antrenorului sau te miri cui,in presa de scandal.
Trebuie sa ne impacam cu ideea.
Am cazut de la granita raiului direct in turul I al UEFA Cup.
Poate ca ne e sortit sa mai facem un tur de forta in aceasta competitie,pentru a fi mai puternici si mai siguri pe fortele noastre.
Exact , ideea este ca intr-un an nu avem cum sa intram in CL . De un an Steaua incepe totusi sa joace in cupele europene destul de bine , anul trecut am trecut de echipe ca Besiktas Parma Bilbao am eliminat Valencia am jucat bine cu Villarreal , anul s-a vazut clar ca noi meritam calificarea nu Rosenborg avem in fata Cupa UEFA in care iar putem scoate echipe puternice . Repet NU ESTE O TRAGEDIE CE S-A INTAMPLAT !
ba e o tragedie prin felul in care Steaua a pierdut o imensa sansa!si pe mine nu ma incinta UEFA!
ba e o tragedie prin felul in care Steaua a pierdut o imensa sansa!si pe mine nu ma incinta UEFA!
hai acuma sa ne sinucidem cu totii ca e o tragedie ca a pierdut Steaua sansa asta! dar inainte sa nu cumva sa uitam sa-l ardem pe rug pe Radoi ca el e singurul vinovat. e bine asa, bai flyer? te simti mai bine?
cred ca ne enervezi pe multi cu fazele astea, chiar ar trebui sa ne calmam, are dreptate grinch
Stelei i-a lipsit sansa, nu zic ca nu au fost greseli, dar de-aia sunt greselile, sa invatam din ele
si de ce ma rog nu te incanta UEFA? cred ca pe tine nu te-ar multumi decat castigarea cl...
the flyer de ce nu te-ai apucat tata de fotbal poate ajungeai si tu la Steaua jucator si atunci vedeam daca esti in postura sa critici echipa si antrenorul...pana atunci gura mica si lasa-ne sa ne calmam si duminica cu galatiul sa uitam de meci si sa castigam macar pe plan intern...asa ca te rog deschideti un topic numai pentru tine si ceartate acolo singur...cred ca asta ar fi cel mai bine...in rest ce sa iti spun numai bine si forzza Steaua
Dar de ce ati uitat de planu extern ? Ce Steaua nu mai joaca in Europa ??
chiar daca ne calificam in grupele CL, ieseam pe ultimul loc in grupe. in UEFA ne-am obisnuit deja si o sa ajungem in primavara europeana.
Da, sunt de aceeasi parere : ca ar trebui sa ne calmam. E normal ca pana acum sa fi reactionat nervos, sub imperiul stresului. Steaua a ratat o sansa mare, cu care teama mi-e ca nu se va mai intalni prea curand. Si totusi... echipa noastra, desi nu joaca un fotbal de nivelul Champions League, este NET peste orice echipa din Romania in acest moment. Daca echipa va fi pastrata in continuare, eu zic ca avem sanse sa repetam parcursul de anul trecut in UEFA si in acelasi timp sa ne impunem in campionat (unde sincer nu vad cine ne-ar putea face fata). De asemenea, cred ca ar trebui sa-i mai dam ceva timp lui Protasov (macar si pentru ca este primul antrenor care dupa muuuult timp incearca sa imprime echipei un stil ofensiv) si in nici un caz sa-i luam gatul lui Radoi.
Si sincer, desi necazul e mai mare, bine ca nu s-a terminat 3-0 ! Macar Steaua a aratat ca stie sa stranga randurile si sa se ridice. Daca si noi suporterii vom sti asta, cred ca ne asteapta vremuri mai bune.
Capu' sus ! FORZA Steaua !!!
Pentru a mai avea o sansa la CL anul viitor trebuie sa castigam campionatul. Primul pas spre cl este chiar cu Otelul. Baietii si suporterii trebuie sa se ridice si sa lupte pentru a castiga acest meci.
Protasov trebuie sa-si cunoasca mai bine echipa si pe fiecare jucator in parte pentru a forma un team puternic, capabil sa se lupte in competitiile europene.
FORZA Steaua !!! Nu e inca totul pierdut.
SSK tu esti un baiat destept...stiai asta nu :?: :wink: ...eu cred ca Protasov are nevoie de timp...totusi are decat 2 luni la Steaua...si in plus eu am vazut cazuri de antrenori buni care dupa schimbarea antrenorului au avut insucceste importante dar apoi au format echipe puternice...Cazul barcelonei la venirea lui Raikhard...in tur erau pe locul 13 si au terminat pe locul 2...apoi au luat campionatul si au fost eliminati pe nedrept in sferturi de Chelsea in UCL...este un exemplu nu o asemanare decat la scara mai mica...asa ca rabdare...forzza Steaua...
Apropo, mai stiti versurile alea?..."Steaua te iubim, la bine, la rau"...
SSK tu esti un baiat destept...stiai asta nu :?: :wink:
Stiam...mi s-a mai spus 8) :lol: