FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cine e vinovat pentru eliminarea Stelei cu Rosemborg ?

andoo23.08.2005 18:24

[/color] Jiji cu sclavii lui au distrus Steaua, cea mai iubita echipa din Romania alungand pe cei care au facut ceva pentru Steaua ([color:red]LA[color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Zenga, Neaga, Dorinel Munteanu etc.) ! In momentul de fata Steaua traverseaza cea mai neagra perioada din punct de vedere al imaginii avand la conducere un cioban care stie doar sa se laude cu banii lui in loc sa taca si sa faca ceva ... mai mult el alunga jucatorii de valoare si tine departe de club pe simbolul Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] !!! Asa ceva nu este posibil !!! TREBUIE SA FACEM CEVA !!!

Steaua ESTE A SUPORTERILOR CARE O IUBESC NU A CELOR CARE VOR SA CASTIGE VOTURI PENTRU PRESEDENTIE !!!

ADRIAN PACURAR23.08.2005 18:30

Singurul lucru pe care il putem face e sa ii sprijinim pe baieti!

Bisquit23.08.2005 18:38

Adriane....tu esti un baiat destept..daca nu cel mai destept de p-aici!! Stii si tu..pana cand....pana cand..!! Chiar asa....pe cine sa sprijin??!!..intelegi ce vreau sa spun!!!

shagrat23.08.2005 18:39

vinovat pt eliminare?doar Dumnezeu!!!!El e de vina....nu e posibil....park cineva a avut ceva cu noi azi...mor d nervi...ca nu s-a terminat macar 3-0 ...de ce????stiam o treaba....asa am fost nevoit sa vad chinul "blonzilor" si chinul nostru in acelasi timp....de ce???de ce????nu e corect fata de Steaua....nu meritam asa ceva...asta e ...viata merge inainte, cica:D...pe dreaq...am pierdut, suntem invinsi si trebuie sa acceptam....ei merg acolo unde nu le este locul, poate nici noua nu ne e locul acolo.....dumnezeule, nu vezi????

andoo23.08.2005 18:40

observ ca si lui Radoi ii cresc gradele pe umar si uita sa joace fotbal de cand are un nas care-l sustine

agentu 00923.08.2005 18:47

nimeni inafara de jucatori nu este vinovat de pierderea partidei. ei sunt vinovati ca nu au inceput meciul asa cum l-au terminat. poate si Protasov are o vina dar asta e, acum trebuie sa ii sustinem in campionat si Cupa UEFA unde avem sanse mari sa ajungem undeva sus; mai sus ca anul trecut

andoo23.08.2005 18:48

daca stie sa-mi explice cineava care a fost tactica lui Protasov de a jucat cu Nesu asa avansat si de ce dreq nu l-a schimbat pe Perte Marin ca era la furat din primul minut ? Era cu vaca la pascut pe teren...

shagrat23.08.2005 18:50

ii sprijinam p baieti in incercarea lor de ajunge in grupele cupei UEFA!!!!ce gluma buna.....ei si?daca ajung ce?nu putem sa ii reprosam nik lui Protasov, dar poate ar trebuie sa ii reprosam lui Jiji ca nu am avut nici macar un mijlocas p banca!!!!si lui Radoi ca gafeaza iar!!!! intr-un meci important(isi gaseste momentele perfect, ca si in meciul cu Dinamo!!!)cred ca totusi calificarea s-a pierdut la Bucuresti, unde i-am avut in mana...ce-i drept si acum in ultimele 10 min abia stateau in ghete baietii...da' au bubuit mingea fara rusine...dreptul lor de altfel...noi iar am picat de fraieri in fata nordicilor;ne-au facut fara a fi superiori la nici un capitol!hai gata ca mi-am mancat 3 ani din viata noaptea asta...o sa fie bine...da' peste mai multi ani...noapte buna pt cine poate sa doarma...

ADRIAN PACURAR23.08.2005 18:53

1. Conducerea incapabili sa furnizeze un lot valoros pentru Liga Campionilor

2.Antrenorul pentru ca a acceptat un lot slab valoric cu obiective mult peste posibilitatile lor.Goian a jucat bine in banat atat vreau sa spun ca mare tehnician nu sunt.

3.Jucatorii incapabili sa lupte de la egal la egal cu mosii din echipa norvegienilor , timorati , lipsiti de agresivitate , precipitati in momente cheie si fara pic de strop de creier in construirea fazelor de joc.O echipa saraca fizic , tehnic in aceasta seara.

4.Noi ca natie lasi prin definitie ...

Bisquit23.08.2005 18:58

Exact ce spuneam!! Fara nici o un fel de exagerare....bine spus :wink: !!!

Acum sa fiu mai precis la ce spuneam despre sprijinitul echipei...E ca si cum ti-ai lua o masina care ti-ar place mult!! Insa motorul nu functioneaza...directia e total aiurea...si tot astepti si tu macar o data pe an sa te duca pana la serviciu!! Si cand se intampla sa fii foarte aproape (cum a fost azi) te lasa la ultimul semafor!! O data, de doua, de trei...pana cand??!!!...

ADRIAN PACURAR23.08.2005 19:02

Cam ai dreptate pana cand ne inchinam in fata unor echipe mici , meciul cu Valencia paleste ca si realizare!

I.N.Money23.08.2005 21:50

decat sa vina Paunescu cu Piturca la conducerea Stelei sa ramana oieru....daca e vb d investitzii sa vina oamenii cu bani...c nu aj da sa fie un Iancu la Steaua acum....care tace si cumpara c vrea antrenoru

sorin - adrian24.08.2005 01:25

$100 de tone sunt "grele" si le-a cazut in picioare!

Acum 20 de ani , mandria si gloria personala ( a jucatorilor& antrenorilor) si a CLUBULUI Steaua , au fost factorii principali care au dus la castigarea Cupei Campionilor! Azi (din pacate) nici cu $100 de tone ( sa nu mai punem la socoteala gloria, mandria...)nu au fost in stare sa ne faca sa participam macar in Grupe .

Cine este de vina ? Din punctul meu de vedere in primul rand JUCATORII !!! Nu au demonstrat ca vor, nu au fost dedicati, nu au aratat daruire, vointa de a castiga , nu au dat totul pe teren.(si probabil nici nu au ascultat indicatiile antrenorului)

2. Oleg Protasov - nu a avut curajul sa inceapa cu 2 sau trei atacanti (Oprita sau/si Dinita) intr-un meci in care eram obligati sa inscriem de 2 ori (cel putin)

3. Tzintzarul ( vechea lui porecla)( Jiji, Oierul,Ciobanul, PiperaGate...) - deoarece vorbeste gura fara el ( mai bine si-ar angaja un purtator de cuvant, ofiter de presa ) dar in fapte lasa de dorit

4. MM Stoica - Seriozitatea nu este punctul lui forte, si de cele mai multe ori vorbeste si el cand ar trebui sa taca ( purtator de cuvant... cred ca este necesar la Steaua!)

5. PUPINCURISMUL !!! (cel mai grav- din punctul meu de vedere) Toata lumea il pupa in cur pe Tzantzarul, ca sa mai iasa de-o ciorba de burta

Steaua Bucuresti a fost o FORTA si va mai FI !!!

O noua conducere ( cu oameni destepti ) este NECESARA!

TZANTZARULE!!! ia exemplu' de la Abramovici ( in comportament)! Fi si tu macar pe sfertul lui (1/4) si va fi bine

Virgil24.08.2005 01:51

Radoi a fost cel mai bun jucator in meciul de pe TFR,de acum doua saptamani.Si Steaua a inregistrat un pierzant meci de egalitate.

La Trondheim,Radoi a fost cel mai slab notat jucator al nostru.Si Steaua a fost infranta.

Calificarea s-a pierdut la Bucuresti.

E adevarat ca puteam trece bine merci in grupe,dar daca s-ar fi intamplat ar fi fost rezultatul unei intamplari fericite.

A fost sa fie invers.Sa se califice Rosenborg,tot in urma unei astfel de situatii.Fericite.

Pentru ca ce s-ar fi intamplat daca fiecare dintre ele ar fi intalnit un Manchester?Eliminare sigura!

Pentru ca adversara noastra a fost sa fie Rosenborg,sperantele noastre s-au infiripat si au ajuns la cele mai inalte cote.

E frustrant sa cobori brusc de acolo.

Sa fie clar ca si noi am fost prea siguri pe un rezultat care sa ne propulseze de la Trondheim,direct in grupele Ligii.

Suporterii norvegieni au fost sceptici in privinta avansarii echipei lor in grupe si totusi RT a avansat.

Trebuia sa fim putin mai rezervati.Ca sa suportam mai usor esecul.

Pe calificarea lui Rosenborg si-a pus din plin pecetea Destinul.El a hotarat ca noi sa ramanem acasa si ei sa mearga mai departe.

Echipa e buna,desi subtire din punct de vedere al marimii lotului.Antrenorul e bun.

Asa a fost sa fie.

Nu suntem singurii.Jumatate din echipele care au jucat ieri seara pentru calificare au ramas in turul I al UEFA Cup.Ca si noi.

poli_forever24.08.2005 03:01

Imi pare erau ca nu v-ati calificat;de vina nu cred ca sunt numai jucatorii.E o rusine ca Steaua are asemenea "conducatori";toata tara a vazut cat de nedrept a plecat Zenga si Munteanu de la voi.Nu vreau sa para ca va dau lectii,dar cred ca presiunea de care ati fost capabili in meciuri ca cel cu besiktas ,cand aia pierdeau mingea din cauza huiduielilor,ar trebui indreptata impotriva unor 'conducatori'care va fac de ras.Nu absenta de la stadion e solutia;pe ei nu face decat sa-i linisteasca aceasta absenta.

Sunt niste nesimtiti si asta se vede cu ochiul liber!!!

sorin_77724.08.2005 03:09

Cum adica cine e vinovat???

Ciobanu' cu ciobania lui...

MM ca a ridicat pretul biletelor la meciul de acasa cand ele nu trebuia sa depaseasca 70.000 lei la peluza si 200.000 lei la Tribuna 1...

E o rusine de presedinte... GG a ajuns si el asa cum le spune la toti dusmanii, "o hahalera"... L-a indepartat pe Dorinel. Cu Zenga nu a gresit. Zenga nu ajungea sa ne faca sa ne batem cu Rosenbourg. Cu Zenga daca eram cu Omonia de bateam...

poli_forever24.08.2005 06:06
Cum adica cine e vinovat???

Ciobanu' cu ciobania lui...

MM ca a ridicat pretul biletelor la meciul de acasa cand ele nu trebuia sa depaseasca 70.000 lei la peluza si 200.000 lei la Tribuna 1...

E o rusine de presedinte... GG a ajuns si el asa cum le spune la toti dusmanii, "o hahalera"... L-a indepartat pe Dorinel. Cu Zenga nu a gresit. Zenga nu ajungea sa ne faca sa ne batem cu Rosenbourg. Cu Zenga daca eram cu Omonia de bateam...

poate ai dreptate ca nu ajungeati cu Zenga pana aici;dar cum e posibil ca nesimtitii astia doi sa nu aiba reactie atunci cand marele antrenor Titi Dumitriu spune ca de fapt daca nu era el Steaua nu lua campionatul???Nu e admisibil sa tolerezi tupeul asta si totusi cele doua scursuri l-au lasat sa spuna chestia asta si sa o tot repete;sau poate si tu crezi ca asa e?Mai mult ,eu mereu il auzeam pe Zenga ca admira suporterii Stelei,mereu facea referire la ei;ucraineanul a spus pana acum ceva despre asta...???

FanSteaua4Life24.08.2005 08:53

Da ce suporteri a avut Steaua pe vremea lui Zenga si ce suporteri are acuma? Atunci erau cel putin 15.000. la fiecare meci acuma nu trecem de 10.000....Te-ai gandit la asta?