FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Diverse: Grupare ultras in Canada

fcsteaua.ro23.12.2008 16:15

Sunt un roman care sunt stabilit acuma in Canada (pe forumuri sunt cunoscut sub numele SteauaToronto) si alaturi de niste prieteni, nemti si irlandezi am infiintat prima grupare ultras a unei facultati din Canada.

Deci grupul se numeste "Boys". Am inceput cu 3 persoane si chiar pot sa zic ca la primul meci al facultatii lumea din tribune se uitau numai la noi cum cantam.

Altii au fost placuti incantati si au venit cu noi iar altii ne faceau betivi care nu au ce face cu timpul lor. Totusi a fost ceva frumos avand in vedere ca in Canada lumea se uita la fotbal cum merg la biserica.

Am facut si deplasari, am luat si amenzi si tot efortul nostru ne-a rasplatit (echipa venea si ne saluta). Si acuma recent am aflat ca si o alta facultate a fost inspirata de noi si si-au facut o grupare.

romanianultras.ro

diamond_man23.12.2008 17:18

Hai noroc si la mai mare(multi)...Poate se aude si pe vreun stadion din Ottawa sau Alaska: Pleaca din Ghencea, ....:)

w3bmaster23.12.2008 18:11

Asta da exotic stuff :)

redondo23.12.2008 19:24

Bravo!

enjoy23.12.2008 20:26

la cat mai multe..."amenzi"! =))

tavimai23.12.2008 21:22

Alb - mov ?Si ASTA ARE VREO LEGATURA CU Steaua?!!!!!!!!Fie si asa daca tu zici! :):) Ca nu-i cazul sa te suparam de la o asa mare distanta ! Si faptul ca ati luat amenzi nu cred ca-i un "motiv" de lauda ! Intr-un colt,cat de mica, puteti macar pune si emblema Stelei macar asa de ochii lumii ! Sarbatori fericite !Si ... amenzi cat mai putine !

piturca200223.12.2008 22:14
Alb - mov ?Si ASTA ARE VREO LEGATURA CU Steaua?!!!!!!!!Fie si asa daca tu zici! :):) Ca nu-i cazul sa te suparam de la o asa mare distanta ! Si faptul ca ati luat amenzi nu cred ca-i un "motiv" de lauda ! Intr-un colt,cat de mica, puteti macar pune si emblema Stelei macar asa de ochii lumii ! Sarbatori fericite !Si ... amenzi cat mai putine !

are canada legatura cu fotbalul (notre respect hirschfeld) asa cum are Borcea legatura cu marea performanta si galeria rapidului cu civilizatia

Hai noroc si la mai mare(multi)...Poate se aude si pe vreun stadion din Ottawa sau Alaska: Pleaca din Ghencea, ....:)

alaska este stat american

SteauaToronto24.12.2008 04:27

fratilor am pus articolul asta ca gruparea a fost inceputa de un stelist (adica eu) :D din cauza asta e postat pe site-ul suporterilor stelisti :P

STARforce24.12.2008 08:03

Bravo tatii!!!De laudat initiativa oricum era de asteptat pentru ca in ultimul timp SOCCER-ul a inceput sa ia amploare in America de Nord.

joitaru24.12.2008 08:46
fratilor am pus articolul asta ca gruparea a fost inceputa de un stelist (adica eu) :D din cauza asta e postat pe site-ul suporterilor stelisti :P

Unora din pacate trebuie sa le desenezi sa intelega ideea unui articol.

FECLICITARI!

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!

tavyto24.12.2008 11:58

foarte frumos din partea voastra.la mai mare!sarbatori fericite!

Dan_Original_TB9624.12.2008 12:16

Cu vreo 10 insi am inceput si eu si acum am ajuns la 200. Oricum, mai lucrati la streaguri, bannere, fulare, mentalitate etc. O chestie nu inteleg. Esti din Toronto. De ce nu ai facut o brigada pentru Toronto FC, echipa profesionista de acolo, si care are unii dintre cei mai buni suporteri din MLS si o medie de 20K pe meci?Au deja 4-5 brigazi bunicele.Puteai sa faci parte din una din ele sau sa incepi tu o noua brigada. Nu prea vad rostul la un grup ce suporta echipa universitatii, cand ai in oras o echipa profesionista. Mai ales cand la meciurile de colegii vin cateva zeci de spectatori. Daca ai nevoie de sfaturi sau ceva, contacteaza-ma sau du-te la www.1906ultras.com. Noi o sa mergem la Toronto cand incepe sezonul chiar daca sunt vreo 7 ore de zbor.Ne vedem acolo.

Korado28.12.2008 22:48

Foarte frumos din partea voastra.. acolo nu prea este bine sau mai deloc dezvoltat de termenulde ultras :) succes

Radoi29.12.2008 01:08

VERY COOL!!!

tavimai03.01.2009 09:24
Unora din pacate trebuie sa le desenezi sa intelega ideea unui articol.

FECLICITARI!

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!

:))))))))) Stelistul violet?Tare bengos!Daca tot trebuie desenat... macar sa fie cu ros-albastru !N-ar fi mai usor sa ne uitam fiecare in oglinda mai atent ?Si sa ne lasam de afirmatiile astea fara acoperire!Ca una este ce faci si alta e ce ..."desenezi sau spui"!