FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Singurul care i-a zis "NU" lui Gigi (GSP)!

fcsteaua.ro22.12.2008 00:31

Cobra a refuzat sã participe la strategia lui Becali de a stimula adversarele CFR-ului

Din stenogramele cazului "Valiza cu bani" lipsește un nume important care fãcea parte din conducerea Stelei în momentul în care Gigi Becali a stimulat meci de meci, toate adversarele CFR-ului, totul culminînd cu ultima etapã, la meciul cu U Cluj. Adrian Ilie, care era manager general în Ghencea, e singura persoanã din club care l-a refuzat pe Becali, atunci cînd acesta a spus cã se va implica masiv în astfel de practici.

"Eu nu mã bag în așa ceva. Eu am altã treabã la club, nu intru în chestii de genul ãsta", a fost mesajul lui Ilie cãtre Becali. Chiar dacã patronul l-a sunat în mai multe rînduri, așa cum a fãcut și cu Lãcãtuș, pentru a discuta chiar el cu anumite persoane, cu care era mai apropiat, de la diverse cluburi care urmau sã joace cu CFR, Ilie a refuzat categoric de fiecare datã.

Dupã izbunirea scandalului, pe 7 mai, Adrian Ilie a vrut sã demisioneze. Deși a spus cã a intenționat sã plece imediat dupã meciul cu Dinamo și nici pînã acum n-a dezvãluit de ce a dorit sã renunțe, scandalul în care a intrat Steaua la vremea respectivã a fost unul dintre motivele care l-au împins sã renunțe. A rãmas la insistențele lui Lãcãtuș, însã a plecat dupã mai puțin de douã luni, dupã ce a ajutat clubul în campania de transferuri.

Adrian Ilie a fost la un moment dat tras la rãspundere de jucãtorii Stelei cã nu adoptã strategia pe care o practica foarte des Mihai Stoica, aceea de a ataca meci de meci prestațiile arbitrilor pentru a pune presiune pe "fluierași". S-a întîmplat dupã meciul UTA - Steaua 1-1. "Ce, arbitrul ne-a dezavantajat? Nu din cauza lui am pierdut și nu voi face eu scandal împotriva lor doar așa, de dragul de a pune presiune. Nu asta e treaba mea la club. Ce, dacã atac eu arbitrii, va juca mai bine echipa?" a fost replica lui Ilie.

Ce oameni din club s-au implicat

Lãcãtuș - L-a asigurat pe Becali cã va vorbi cu diverși jucãtori de la UTA, dar și cu patronul clubului, pentru a accepta stimulentele financiare

Argãsealã - A intermediat dialogul Petre Marin - Gigel Coman și s-a arãtat încîntat atunci cînd Gigi Becali i-a spus cã le va oferi o recompensã financiarã celor de la U Cluj

Rãdoi - L-a sunat pe Claudiu Rãducanu pentru a se asigura cã jucãtorii Universitãții Cluj vor juca pentru banii Stelei

Petre Marin - A vorbit la telefon cu Gigel Coman, cãruia i-a transmis sã fie sigur cã toți jucãtorii vor primi mulți bani dacã o vor încurca pe CFR

f234567k22.12.2008 01:14

Tot respectul pentru Adi!

Pacat de el. A vrut sa faca treaba serioasa la Steaua.

SteauaB22.12.2008 02:15

[/br]Lãcãtuș - L-a asigurat pe Becali cã va vorbi cu diverși jucãtori de la UTA, dar și cu patronul clubului, pentru a accepta stimulentele financiare

[br]

Daca e adevarat despre Lacatus....atunci......

Tupac Amaru22.12.2008 06:47

Asa.

Si de ce as crede eu ceea ce scriu acesti cretinedoizi?

Axu22.12.2008 08:55

Din cate stiu eu Lacatus doar i-a zis lu' Becali ca o sa vorbeasca cu niste jucatori de la UTA parca ... da' de vorbit stiu ca ziceau prin ziare ca nu a mai vorbit cu ei ....

MoWeed22.12.2008 09:32

Respect Adi Ilie! El a incercat sa faca treaba la Steaua, dar daca n-a avut cu cine...

Toata lumea vorbeste de Arthuro uitand ca n-a avut bani la dispozitie sa ia ceva mai bun...

piturca200222.12.2008 12:05
Asa.

pe prosport si gsp ne p... si le dam m...

[/br]Lãcãtuș - L-a asigurat pe Becali cã va vorbi cu diverși jucãtori de la UTA, dar și cu patronul clubului, pentru a accepta stimulentele financiare

[br]

Daca e adevarat despre Lacatus....atunci......

meciul uta CFR a fost un blat ordinar la fel ca toate meciurile din retur pe care le-au castigat clujenii reusind sa bata recordul (la meciuri trucate) rapidului din 1999 sau al dinamovistilor din 2004 fiind campioana cea mai nemeritata din istoria fotbalului romanesc si maghiar

w3bmaster22.12.2008 22:30

Prea finut Adi Ilie pt incompetentii care ii avem in club patron/conducere/jucatori ...

redondo23.12.2008 08:46

Alta stire "bomba"

Joga Bonito23.12.2008 11:50
Asa.

Corect!

SteauaToronto24.12.2008 04:30

Respect Adi Ilie !

Sunnyblack03.01.2009 17:57

Ilie e un om serios, nu se inplica in miserile lui domul jijel.....

neli16.01.2009 06:25

FELICITARI Adi !

vlad7516.01.2009 10:20

Ce hahalera si Cobra asta! Sper sa nu-mi sara in capa cei care nu pricep ironia.Va multumesc