FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zapata: Voi sta la Steaua indiferent de situatie (Sport.ro)!

fcsteaua.ro21.12.2008 19:22

Zapata nu e interesat de cazul valiza si de posibila retrogradare a Stelei. El anunta ca vrea sa ramana in Ghencea indiferent de situatie.

"Sper sa nu se intample asta, dar eu sunt stelist 100% si chiar daca o sa retrogradam, o sa raman in Ghencea si o sa fac tot posibilul ca echipa sa revina cat mai repede in prima Liga", a spus Zapata.

"Conteaza foarte mult ca vom juca meciul direct cu Dinamo in Ghencea. Avem o echipa foarte valoroasa, care poate castiga acest campionat, avem mari posibilitati pentru asta" a spus Zapata, conform Newsin.

Punker Boy21.12.2008 19:32

multumesc zapata, un jucator si un profesionist adevarat. sarbatori fericite tuturor si la multi ani!

ge6rge_steaua21.12.2008 20:41

respect rufay !!!

oricum faza cu retrogadarea nu se va intampla deoarece va avea grija ciobanu sa scoata Steaua din kkt asa cum a bagat-o, pt ca altfel lui ii va fi rau ;)

si chiar de ar fi adevarat (sper sa nu se intample niciodata) Steaua are forta de a reveni !!!

mereu superiori !!!

fz Steaua !!!!! :steag_cruce_invers:

Astristul21.12.2008 20:46

Un jucator cum rar vezi! Respect Rufay!

Si nu te lua dupa presa asta de 2 lei care prefera sa vada Steaua retrogradata decat sa-l vada pe Becali dupa gratii (sau plecat de la Steaua)! :dry:

forzateaua

kaymack21.12.2008 21:39

mai poti sa mai zici ceva la asa cuvinte ce iti ajung la inima? (decat) RESPECT!

nu degeaba ti se scandeaza numele!

w3bmaster21.12.2008 21:53

Tot cu strainii faci treaba ca , cu romanii n-ai cu cine ...

Guardian21.12.2008 22:05

jos pãlãria , indiferent de situatie , tu rãmâi în sufletele noastre.

SteauaB22.12.2008 00:05
Tot cu strainii faci treaba ca , cu rromanii nai cu cine ...

Ai dreptate. Dar daca retrogradam, sper insa sa jucam cu juniorii romanii. Nu or fii ei talentati ca spaniolii, francezi, portughezi, africani sau sud-americani. Insa au totusi o pofta mare de joc:

------------Dayro-Stancu

-Ochirosii-Ionescu-Bikfalvi-Nicolita

---Filip-Ghionea-Tudose-Ogararu

---------------Zapata

Sa nu veniti cu scuze, gen: "Echipa este prea tanara" "N-au experienta" etc.

L-as prefera totusi pe Matei in locul lui Nicolita.

Daniellone22.12.2008 00:12

hai, mai, nu mai fiti chiar asa naivi. reporterul l-a intrebat: "ramai la Steaua si daca retrogradeaza?". el ce era sa raspunda?! normal ca a zis "da". doar nu era nebun sa spuna "nu", ca il mancau suporterii si pe el la urmatorul meci. acuma ce credeti, ca o sa-si boteze fetita "Steaua" si ca e stelist din tata-n fiu? e doar o declaratie de complezenta...

st19raul22.12.2008 04:03

e o declaratie politicoasa! dar respect profesionalismul la zapata! el munceste ca sa traiasca nu ca ar fi un stelist nascut, dar pune mult suflet in ceea ce face! oricum mult respect zapata si multe succese in cariera!

4_ever_steaua22.12.2008 09:01

si marmota? un strain sa fie stelist 100%? sa fim seriosi...dar fara el eram undeva jos si inghiteam in sec!

axl22.12.2008 09:06

Hai sa traiesti, ma Zapata!

Virgil22.12.2008 09:22
si marmota? un strain sa fie stelist 100%? sa fim seriosi...dar fara el eram undeva jos si inghiteam in sec!

De ce nu? Uiti cati dintre strainii care au plecat vor sa revina? Zapata s-a atasat sufleteste de colegi, de echipa, de suporteri. E cum s-ar spune, trup si suflet pentru culori. Cinste lui.

MoWeed22.12.2008 09:34

Columbianul Zapata e mai stelist decat multi romani de la Steaua

clausblaus22.12.2008 12:29

In afara de Zapata si de Goian,cati alti STELISTI au mai declarat ca vor continua cu Steaua si in eventualitatea retrogradarii?

Stiu stelisti pur sange ce abia asteapta sa plece....si ii stiti si voi!!!

:steag_cruce_invers:

enjoy22.12.2008 19:24

alo! nu mor caii cand vor cainii! daca iubiti Steaua, iubiti si jucatorii ei asa cum sunt, nu asteptati precum gaozarii, sa scape unul o pasarica si apoi sa atacati cu stolul! Haide Steaua!

DelPiero1022.12.2008 20:13

'Gigi'(Buffon) al nostru! :thumbsup: Respect!

DelPiero1022.12.2008 20:18
Columbianul Zapata e mai stelist decat multi romani de la Steaua

Chiar si Mrel Radoi! :rolleyes: Marele simbol.Abia asteapta sa se care...

Guardian22.12.2008 20:25

si Zapata , ce credeti cã nu ar vrea sã apere la Real sau mai stiu eu ce echipã mare? dar mai trebuie sã si poti .. doar nu vroiati sã zicã NU Stelei.. oricum meritã cel mai mare respect

DonAndres22.12.2008 21:25

RESPECT RUFAY!

bebeto22.12.2008 23:16
hai, mai, nu mai fiti chiar asa naivi. reporterul l-a intrebat: "ramai la Steaua si daca retrogradeaza?". el ce era sa raspunda?! normal ca a zis "da". doar nu era nebun sa spuna "nu", ca il mancau suporterii si pe el la urmatorul meci. acuma ce credeti, ca o sa-si boteze fetita "Steaua" si ca e stelist din tata-n fiu? e doar o declaratie de complezenta...

e logic ce spui dar totusi zapata e un baiat sufletist care chiar a ajuns sa tina la echipa noastra.un prieten de al meu s-a intalnit intamplator acum vreo 2 luni pe la unirii cu zapata,a vorbit putin cu el,si mi-a spus ca e un baiat foarte simplu,fara basini si fite pe capul lui.eu sper insa ca din retur va inceta cu greselile de incepator pe care le-a avut in tur,fiinca oricit de mult l-as simpatiza,daca continua asa...o sa-mi doresc sa vina altcineva titular.

Joga Bonito22.12.2008 23:54
eu sper insa ca din retur va inceta cu greselile de incepator pe care le-a avut in tur,fiinca oricit de mult l-as simpatiza,daca continua asa...o sa-mi doresc sa vina altcineva titular.

Ce urasc fotbalul asta modern. O sclavie.

AndyQ28.12.2008 13:00
si Zapata , ce credeti cã nu ar vrea sã apere la Real sau mai stiu eu ce echipã mare? dar mai trebuie sã si poti .. doar nu vroiati sã zicã NU Stelei..

Orice fotbalist vrea performanta si vrea sa joace la o super echipa. Nu cred ca se poate condamna ambitia si dorinta de mai bine. Dar pana atunci, Zapata este stelist. Vorba multora, mult mai stelist decat Radoi... care o sa se lepede primul de Steaua, daca o sa fie nevoie, o sa vedeti. Dupa mine... n-a fost niciodata stelist, doar jucator la Steaua.

Hai sictir...