@Catalin,
uite mai jos modul de "presa" gsp - i-am scris lui tolontan revoltat fiind de articolul mizerabil impotriva Stelei de astazi si uite la ce s-a ajuns: mi-au sters comentariile sau mi le-au cenzurat, dupa care m-am trezit cu un e-mail de la unul Vasile - de la "customer care" gsp cumva sa ti ceara scuze, asta in mom in care am vrut sa postez urmatorul mesaj in care le spuneam ca sunt avocat, ii dau in judecata si le cer daune morale 1 leu:)) 
119. cristian751986 on 22 Decembrie, 2008 12:09 pm @Tolontan
"Dezgustul este maxim" zici??
Dar dezgustul fata de meciurile Dinamo - CFR sau CFR - Rapid din primavara unde e?
adica esti dezgustat ca Becali a dat bani sa se joace corect, dar nu esti dezgustat ca Dinamo/rapid/Bistrita s-au dat la o parte sa castige CFR??
Cum esti usor de anticipat - ca sa te scutesc de efort - , replica ta va fi: "da, dar acolo nu s-a dovedit nimic, la Steaua in schimb exista probe"
Repet: probele sunt egale cu zero in mom. asta nu esti tu sau eu in masura sa le apreciem existenta, pertinenta lor (desi eu macar sunt avocat de profesie de aprox. 10 ani - insa nu-mi permit sa ma pronunt intr-un caz in care nu am vazut materialul probator… curios este ca tu, un neavenit, iti permiti!!!!!!!)
Inca ceva, d-le Vasile:
Comentariul meu de la nr. 133 a fost sters pe jumatate - unde am incalcat sau ce regula am incalcat, va rog? divergenta de opinii reprezinta cumva incalcare a regulilor?!
varianta cenzurata pe blog:
133. cristian751986 on 22 Decembrie, 2008 2:30 pm Comentariul dumneavoastra asteapta sa fie moderat.
@burvi2001
de ce tb retrogradata Steaua si Becali tb bagat la puscarie?? ca asa zici tu, ca asa crezi tu, esti tu organ de ancheta, te substitui tu DNA-ului, comisiilor federale, UEFA etc???
sa fii oare "brainwashed" in ultimul hal de asertiunile "jurnalistice" ale "formatorilor de opinie"?
varianta postata de mine:
@burvi2001
de ce tb retrogradata Steaua si Becali tb bagat la puscarie?? ca asa zici tu, ca asa crezi tu, esti tu organ de ancheta, te substitui tu DNA-ului, comisiilor federale, UEFA etc???
sa fii oare "brainwashed" in ultimul hal de asertiunile "jurnalistice" ale "formatorilor de opinie"?
@Tolontan
Jos cenzura!
va afla si opinia publica modul in care cenzurezi (u sau oamenii tai) in mod bizar si ne-echidistant comentariile de pe blog
in post-ul nr. 118 am folosit termenul "semidoct" care mi-a fost sters (de fapt, fraza in intregime); in schimb la nr. 114. apare cuvantul "semidoct" scris cu majuscule, iar acesta nu a fost sters!!!
ASTEPT O EXPLICATIE [ACUM SAU IN INSTANTA] PENTRU INTERZICEREA DREPTULUI LA LIBERA EXPRIMARE - VOI SOLICITA DAUNE MORALE 1 LEU SI O DECLARATIE PUBLICA DIN PARTEA TA CA ITI CERI SCUZE PT CA MI-AI INCALCAT ACEST DREPT CONSTITUTIONAL
PS: De ce mai tii blog daca nu intentionezi sa fie interactiv, sa auzi si opinii contrare sau raspunzi selectiv??
--------------------------------------------------------------------------------
From: Vasile Ioan ciprian [sent: Monday, December 22, 2008 3:50 PM
To:
Subject: bun ziua
Stimate domn. Din pacate mesajul pe care l-ati postat dumneavostra si a fost sters nu mai exista in baza noastra de date. Daca e o greseala a noastra si nu ati incalcat nici o regula ne cerem scuze si va rugam sa mai postati inca o data measjul(daca il mai aveti). Cuvantul semidoct este acceptat si cu siguranta nu aceasta este cauza stergerii mesajului.
Va multumesc!
O zi buna!
Customer Care GSP
Vasile Ciprian
PPS: @Catalin, si toti ceilalti stelisti, hai sa luam atitudine (nu stiu cum), dar tre' s-o facem, altfel astia ne vor distruge tot ce iubim mai mult pe lume...