FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelisti Sau Antibecalisti?

Pirania17.12.2008 11:57

Dupa ce am citit zeci, poate sute, de mesaje anti Becali, ma intreb daca mai exista suporteri care sa iubeasca Steaua. Ma intreb, de ce toate gandurile si energiile suporterilor sunt canalizate numai si numai inspre Gigi ? De ce echipa pe care sustinem ca o iubim nu mai conteaza pentru cei mai multi care-si expima gandurile pe acest site ? De ce sunt aduse in discutie nerealizarile, in timp ce succesele, destul de importante, in opinia mea, daca le comparam cu cele din perioada Paunescu, de exemplu, sau cu 'performantele' celorlalte echipe de la noi, sunt marginalizate, ca sa nu spun ignorate in totalitate ? Realizam oare ca nu facem altceva decat imagine negativa Stelei? Ca nu facem altceva decat sa le dam satisfactie frustratilor din presa, dar si suporterilor rivalilor nostri?

Nu sunt un fan Becali, insa nici nu pot sa-l contest non-stop si neconditionat, asa cum o fac multi dintre voi. Cu el patron, finantator sau CREDITOR, cum le place unora sa-l numeasca, am obtinut o serie de performante la care dusmanii nici nu se gandesc sa viseze macar. Credeti ca e putin ? Credeti ca fara banii lui am fi realizat aceste rezultate mai mult decat pozitive? Sunt de acord ca de multe ori vorbeste gura fara el. Nu e insa singurul. Si Borcea, si Iancu, in special, dar si Porumboiu au derapaje, de foarte multe ori, la fel de grave. Presa, insa, nu le mediatizeaza la fel de mult. In fine …

De doua zile pe toate canalele media se dezbate readucerea lui Marius pe banca tehnica. Acelasi lucru se intampla si pe acest site. Cum era si normal, sunt pareri pro si contra. Ce am remarcat, insa, este faptul ca si cei pro si cei contra sunt in cea mai mare parte antiBecali si ca, si unii, si altii isi sustin argumentele folosindu-se de erorile lui Gigi.

Din capul locului trebuie sa spun ca n-am incredere in Marius ca antrenor. Pe nicaieri pe unde a antrenat n-a rupt gura targului. Din contra, a avut rezultate negative, cu o singura exceptie, dubla cu Galatasaray. Eu insa nu dau vina pe Gigi pentru reinstalarea lui Marius. Mutarea, geniala, cum bine spunea cineva in mesajul sau, a fost impusa de cei care vin la stadion pentru a face scandal cu orice pret, chiar daca acest lucru inseamna pierderea unui nou campionat. Am inteles protestul impotriva lui Gigi. Am inteles sa protestezi un meci, doua, trei. Sa persisti insa in a-l contesta, mi se pare un atac impotriva echipei, pe care Becali a dorit sa-l pareze prin aducerea simbolului. Daca va avea sau nu castig de cauza ramane de vazut.. Fortele care nu-l mai vor pe Becali la Steaua se vor folosi in continuare de naivii din tribune pentru a-si atinge scopul - preluarea Stelei de catre o persoana din sistem.

korynna17.12.2008 12:21

Asta iti raspunde la vreo intrebare?

"Sunt dispus sã dau 5 milioane de euro pe un atacant ca Drogba. Voi aduce un fundaș stânga și un atacant, asta vã spun sigur! Doar dacã mã împrumutã cineva, cã e crizã financiarã, poate mã împrumutã Turcu. Nu vreau sã-mi pun toatã averea în Steaua, mi-am propus sã bag bani doar ca sã mã distrez.", a spus Becali

Cand cineva vrea sa iti fure ceva foarte drag, nu stai sa te mai gandesti ce a facut, cum a facut, actionezi pentru a salva ce iubesti!Deja ca sa actionam impotriva lui jj am sovait cam mult...

MoWeed17.12.2008 12:57
Am inteles protestul impotriva lui Gigi. Am inteles sa protestezi un meci, doua, trei. Sa persisti insa in a-l contesta, mi se pare un atac impotriva echipei, pe care Becali a dorit sa-l pareze prin aducerea simbolului. Daca va avea sau nu castig de cauza ramane de vazut.. Fortele care nu-l mai vor pe Becali la Steaua se vor folosi in continuare de naivii din tribune pentru a-si atinge scopul - preluarea Stelei de catre o persoana din sistem.

Cand acest om face atat de mult rau Stelei(aici ma refer strict la perioada de dupa plecarea lui MM Stoica singurul care-l mai tempera) ce ai vrea sa faca suporterii? Sa ignore acest fapt si sa se comporte ca si cum nimic nu s-ar intampla?

Cateodata trebuie sa mai faci si sacrificii pentru un scop nobil. Exact asta e! Crezi ca acei oameni care-l contesta pe Becali nu vor ca Steaua sa castige?

Stanici17.12.2008 13:01

Stelist=anitbecalist.

c.ronaldo1717.12.2008 18:07
Stelist=anitbecalist.

perfect spus.

The Game20.12.2008 21:31
Stelist=anitbecalist.

Foarte bine spus Stanici,se potriveste perfect in contextul unei declaratii date de prost,in care spunea ca suporterii de la tribuna 1 care l-au aplaudat cand a venit la stadion la meciul cu Fiorentina(desi nu prea cred ca l-a aplaudat cineva),ca aia sunt adevaratii suporteri stelisti.Dimpotriva,suporterii stelisti care i-au dat multa .... la ultimele meciuri din Ghencea,aia sunt adevaratii stelisti,pentru ca vor binele Stelei,iar Becali nu face decat rau echipei noastre.

redondo21.12.2008 00:44
Stelist=anitbecalist.

Stanici,Stanici...ai mereu darul de a influenta userii.E suficient sa le arunci o pastila si vreo 10 te aproba imediat.Esti un fel de Mitica Dragomir. :)

Stanici21.12.2008 07:43

1) Daca tu vezi ca am un dar.. un cadou de la natura, de ce nu ma contrezi cand ai ocazia - daca tot plecam de la premiza ca ce spun e prost si maipulator? Si asta nu la nivel declarativ, ci prin argumente si prin logica sau macar prin pasiune. Plm, poate mi-e si mie mai usor sa te etichetez ca aservit altor interese decat ale Stelei - dar nu o fac.. eu, pur si simplu, am scris ce am simtit, nu am avut nicio intentie de a manipula, ideea in sine mi se pare de prost gust...

2) Te-ai gadit ca am reusit sa exprim in termeni succinti relatia dintre Becali si suporterul stelist? Adica suporterul stelist cum il vad io, despre care imi place sa cred ca stie despre Mihai Lascar, Carmen, etc... ar fi, proabil, mai bine sa preaslavim ce e acum la club?!!!

Dumane, am ajuns la o amica acasa si am dat peste cartea aia care costa 1 milion de lei... peste ce am dat cand "se intra in paine" ?! Peste imaginea lu' Argaseala langa steagul ros-albastru.. adica omul care a spus catre suporteri ca ar fi bine sa-si aiba grija de integritatea fzica (amenintare voalata) - omul ala e primul in cartea de istorie a Stelei?!!!! Dar omul ala care s-a confruntata cu teroarea bolsevica ce loc o merita?!!

Nu ma compara cu mitica.. ala e condus de interese, eu sunt condus de iubire, de pasiune!

Bafta!

redondo21.12.2008 09:17

A fost o gluma sa te compar cu Mitica. Si nu am zis ca manipulezi,ci doar ai darul de a influenta,ceea ce poate fi un lucru pozitiv.Dar,sincer nu pot fi de acord cu tine.Becali e intr-adevar un om incult si greseste deseori,dar are de partea lui cifrele si a facut multe pentru Steaua.Vezi tu....nu e vorba de a-l sustine aici,ci de a intelege o situatie in care e usor de vorbit din afara,dar sa fi fost in locul lui lucrurile nu par a fi asa de simple.

Ai observat si tu ca pe forum sunteti vreo 10 care cunoasteti mai multe,insa sunt si o gramada care se iau dupa voi desi de multe ori sunt departe de realitatea fotbalistica si nu numai.

Bafta!

mountytoma21.12.2008 19:58

a raspunde la intrebarea "stelist sau antibecalist" este la fel de simplu ca si a raspunde la intrebarea "esti dreptaci sau nestangaci?"

cand cineva te calca in picioare cu nesimtire, isi bate joc in cel mai josnic mod de ceva ce iubesti atat de mult, a-l ura si a-i dori chiar si moartea e chiar firesc. natural, as spune. dar in ziua de astazi toate sunt modificate genetic.

spuneti ca Becali a ajutat echipa sa ajunga pe locul doi in ultimii doi ani? dar oare nu tot el a fost piatra de moara atarnata de gatul echipei, pe care a tras-o tot timpul in jos, prin amestecul lui inoportun si dobitocesc? daca ar fi stat in loja lui si si-ar fi fumat si el trabucul in timp ce alde Argaseala si Olaroiu il pupau in c..., fara sa se bage ca musca-n lapte in treburile echipei, nu era nevoie de valize. dar cum prostia si domnia se platesc, a trebuit sa umble la valize pentru a repara ceea ce a stricat tot el.

singurul merit pe care il recunosc becalopitecului este acela ca, in trecut, nu a mai vandut jucatori pe banda rulanta, astfel ca la un moment dat echipa se inchegase bine si cu un impuls suplimentar dat de antrenori cu mentalitate de invingator, ca Zenga si Protasov, a scos capul din mocirla ligii lui mitica si Sandu pentru a reaminti Europei ca aici evolueaza o fosta campioana a campionilor!

ce-i ramane lui Becali de facut? sa moara demn. dar mi-e teama ca nici de asa ceva nu e in stare!

clausblaus22.12.2008 17:24

" nu era nevoie de valize. dar cum prostia si domnia se platesc, a trebuit sa umble la valize pentru a repara ceea ce a stricat tot el."

Parerea mea e ca ar fi putut invarti si 20 de valize,dar cu o conditie:sa nu mai dea prostia pe dinafara.De ce nu tace si face,asa cum, cu siguranta,fac ceilalti conducatori de cluburi?

Nu,el trebuie sa fugareasca lumea pe strada,cu televiziunea ciorchine in urma lui,sa le umple buzunarele cu euroi tuturor jucatorilor din prima Liga.Dupa asta o da de gard,cum c-a fost o gluma.

Prostia si grandomania se platesc tot timpul!

Insa de ce trebuie tarata si Steaua in mocirla,in care cu placere se scalda incultul,asta nu inteleg!!!

:steag_cruce_invers:

mountytoma22.12.2008 17:49
Parerea mea e ca ar fi putut invarti si 20 de valize,dar cu o conditie:sa nu mai dea prostia pe dinafara.De ce nu tace si face,asa cum, cu siguranta,fac ceilalti conducatori de cluburi?

pai lui ii lipseste mintea. asta e. el nu e genul "tace si face', el e genul "nu tace si nici nu face". de-aia ar trebui sa o ia in gura de la tot stadionul pana cand va invata SA TACA!

frustrarea e cu atat mai mare cu cat vedem ca CFR-ul e considerata fata mare, desi si-a tras-o pe unde a putut cu cine a trebuit pentru a iesi campioana. ma gandesc doar la cum au castigat ei cu Dinamo si cu rapid, cum au egalat ei din penalty-ul ala de tot rasul de la Bistrita, facut cadou de un balaj care a fost ulterior promovat, semn ca ceea ce a facut era ordonat de sus, de la alde pulea si pulescu, adica prunea si lupescu, doi fomisti ajunsi functionari ai federatiei... oare lor le-a ascultat cineva telefoanele? sau lor li s-au montat dispozitive de bruiere a tentativelor de ascultare a telefoanelor?

Adrian Rahova28.12.2008 18:18
Dupa ce am citit zeci, poate sute, de mesaje anti Becali, ma intreb daca mai exista suporteri care sa iubeasca Steaua. Ma intreb, de ce toate gandurile si energiile suporterilor sunt canalizate numai si numai inspre Gigi ? De ce echipa pe care sustinem ca o iubim nu mai conteaza pentru cei mai multi care-si expima gandurile pe acest site ? De ce sunt aduse in discutie nerealizarile, in timp ce succesele, destul de importante, in opinia mea, daca le comparam cu cele din perioada Paunescu, de exemplu, sau cu 'performantele' celorlalte echipe de la noi, sunt marginalizate, ca sa nu spun ignorate in totalitate ? Realizam oare ca nu facem altceva decat imagine negativa Stelei? Ca nu facem altceva decat sa le dam satisfactie frustratilor din presa, dar si suporterilor rivalilor nostri?

Nu sunt un fan Becali, insa nici nu pot sa-l contest non-stop si neconditionat, asa cum o fac multi dintre voi. Cu el patron, finantator sau CREDITOR, cum le place unora sa-l numeasca, am obtinut o serie de performante la care dusmanii nici nu se gandesc sa viseze macar. Credeti ca e putin ? Credeti ca fara banii lui am fi realizat aceste rezultate mai mult decat pozitive? Sunt de acord ca de multe ori vorbeste gura fara el. Nu e insa singurul. Si Borcea, si Iancu, in special, dar si Porumboiu au derapaje, de foarte multe ori, la fel de grave. Presa, insa, nu le mediatizeaza la fel de mult. In fine …

De doua zile pe toate canalele media se dezbate readucerea lui Marius pe banca tehnica. Acelasi lucru se intampla si pe acest site. Cum era si normal, sunt pareri pro si contra. Ce am remarcat, insa, este faptul ca si cei pro si cei contra sunt in cea mai mare parte antiBecali si ca, si unii, si altii isi sustin argumentele folosindu-se de erorile lui Gigi.

Din capul locului trebuie sa spun ca n-am incredere in Marius ca antrenor. Pe nicaieri pe unde a antrenat n-a rupt gura targului. Din contra, a avut rezultate negative, cu o singura exceptie, dubla cu Galatasaray. Eu insa nu dau vina pe Gigi pentru reinstalarea lui Marius. Mutarea, geniala, cum bine spunea cineva in mesajul sau, a fost impusa de cei care vin la stadion pentru a face scandal cu orice pret, chiar daca acest lucru inseamna pierderea unui nou campionat. Am inteles protestul impotriva lui Gigi. Am inteles sa protestezi un meci, doua, trei. Sa persisti insa in a-l contesta, mi se pare un atac impotriva echipei, pe care Becali a dorit sa-l pareze prin aducerea simbolului. Daca va avea sau nu castig de cauza ramane de vazut.. Fortele care nu-l mai vor pe Becali la Steaua se vor folosi in continuare de naivii din tribune pentru a-si atinge scopul - preluarea Stelei de catre o persoana din sistem.

Felicitari pentru articol Peste!

sTeaua Anti`Dinamo28.12.2008 22:59

nu sunt impotriva lui Becali da nici nu tin cu el.....pur si simplu refuz sa mai bag in seama ceea ce zice la televizor pentru ca stiu ca a doua zi acele vorbe sunt de domeniul trecutului si nu mai valoreaza nimic la momentul respectiv........daca intradevar este un roman crestin, asa cum se proclama el a fi, ar trebui sa isi deschida mintea si sa realizeze ca nu noi ii facem rau Stelei ci chiar el prin declaratiile jignitoare pe care acesta le aduce la adresa jucatorilor, antrenorilor si altor oameni de fotbal..........ar trebui ca acesta sa lase Steaua si sa lase un alt om capabil sa faca performanta..pe teren nu doar in vorbe........ori roman ori strain........personal prefer un patron strain care ar aduce mentalitate occidentala. :steag_cruce_invers:

axl28.12.2008 23:06

Ma tu daca esti din Buhusi n-o stii pe una Anca Mazilu, roscata, cu sani misto, cam la vreo 28 de ani?

sTeaua Anti`Dinamo30.12.2008 09:56
Ma tu daca esti din Buhusi n-o stii pe una Anca Mazilu, roscata, cu sani misto, cam la vreo 28 de ani?

:laugh: sincer nu.......poate da nu imi dau seama........e mai in varsta dekt mine si nu ama vut de-a face cu ea....da din vedere poate

Marius30.12.2008 10:45

Pai cate roscate cu tate misto sunt in Buhusi ma?

Bodanel30.12.2008 14:12

Cred ca ar trebui sa mergem gramada la Buhusi ca sunt roscate cu tate misto pentru toti si sa revenim la subiect.

Stanici a spus perfect ce inseamna a fi stelist.

strezahuzum30.12.2008 14:35
Stelist=anitbecalist.

200% corect. Sper ca antibecalist inseamna tot clanul de jegosi, nu doar GG ?

Stanici30.12.2008 16:41

becalist = simptomele lu' Jiji, parsivenia verilor + prostia romanilor care ii apreciaza.