Dupa ce am citit zeci, poate sute, de mesaje anti Becali, ma intreb daca mai exista suporteri care sa iubeasca Steaua. Ma intreb, de ce toate gandurile si energiile suporterilor sunt canalizate numai si numai inspre Gigi ? De ce echipa pe care sustinem ca o iubim nu mai conteaza pentru cei mai multi care-si expima gandurile pe acest site ? De ce sunt aduse in discutie nerealizarile, in timp ce succesele, destul de importante, in opinia mea, daca le comparam cu cele din perioada Paunescu, de exemplu, sau cu 'performantele' celorlalte echipe de la noi, sunt marginalizate, ca sa nu spun ignorate in totalitate ? Realizam oare ca nu facem altceva decat imagine negativa Stelei? Ca nu facem altceva decat sa le dam satisfactie frustratilor din presa, dar si suporterilor rivalilor nostri?
Nu sunt un fan Becali, insa nici nu pot sa-l contest non-stop si neconditionat, asa cum o fac multi dintre voi. Cu el patron, finantator sau CREDITOR, cum le place unora sa-l numeasca, am obtinut o serie de performante la care dusmanii nici nu se gandesc sa viseze macar. Credeti ca e putin ? Credeti ca fara banii lui am fi realizat aceste rezultate mai mult decat pozitive? Sunt de acord ca de multe ori vorbeste gura fara el. Nu e insa singurul. Si Borcea, si Iancu, in special, dar si Porumboiu au derapaje, de foarte multe ori, la fel de grave. Presa, insa, nu le mediatizeaza la fel de mult. In fine …
De doua zile pe toate canalele media se dezbate readucerea lui Marius pe banca tehnica. Acelasi lucru se intampla si pe acest site. Cum era si normal, sunt pareri pro si contra. Ce am remarcat, insa, este faptul ca si cei pro si cei contra sunt in cea mai mare parte antiBecali si ca, si unii, si altii isi sustin argumentele folosindu-se de erorile lui Gigi.
Din capul locului trebuie sa spun ca n-am incredere in Marius ca antrenor. Pe nicaieri pe unde a antrenat n-a rupt gura targului. Din contra, a avut rezultate negative, cu o singura exceptie, dubla cu Galatasaray. Eu insa nu dau vina pe Gigi pentru reinstalarea lui Marius. Mutarea, geniala, cum bine spunea cineva in mesajul sau, a fost impusa de cei care vin la stadion pentru a face scandal cu orice pret, chiar daca acest lucru inseamna pierderea unui nou campionat. Am inteles protestul impotriva lui Gigi. Am inteles sa protestezi un meci, doua, trei. Sa persisti insa in a-l contesta, mi se pare un atac impotriva echipei, pe care Becali a dorit sa-l pareze prin aducerea simbolului. Daca va avea sau nu castig de cauza ramane de vazut.. Fortele care nu-l mai vor pe Becali la Steaua se vor folosi in continuare de naivii din tribune pentru a-si atinge scopul - preluarea Stelei de catre o persoana din sistem.