FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bag bani în Steaua doar ca sã mã distrez (ProSport)!

fcsteaua.ro16.12.2008 22:25

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat cã nu ar fi niciodatã dispus sã-și riște averea fãcând investiții masive la formația din Ghencea. Latifundiarul a afirmat cã pe viitor va finanța clubul doar pentru a se distra.

"Sunt dispus sã dau 5 milioane de euro pe un atacant ca Drogba. Voi aduce un fundaș stânga și un atacant, asta vã spun sigur! Doar dacã mã împrumutã cineva, cã e crizã financiarã, poate mã împrumutã Turcu. Nu vreau sã-mi pun toatã averea în Steaua, mi-am propus sã bag bani doar ca sã mã distrez.", a spus Becali

Azzido16.12.2008 22:27

am pus articolul ca sa vedeti si voi cine ne conduce clubul

MoWeed16.12.2008 22:33

Mori ciobane!

dax4716.12.2008 23:13

Care avere ? E falimentar, nu mai are bani.

w3bmaster17.12.2008 00:36

Sa vedem noi cu criza de unde bani ....ii doresc sa se tavaleasca in chinuri ...

CaTaLiNsm StElIsTu17.12.2008 05:54

Da nu ti-e frica mai ciobane ca intr-o zi D-zeu te-a lovi acolo unde te doare pe tine cel mai mult ca-ti bati joc de atatea milioane de oameni???

Joint17.12.2008 10:14
am pus articolul ca sa vedeti si voi cine ne conduce clubul

:))) crezi ca e vreunul pe aici care sa nu fi stiut ?!

shack3r17.12.2008 12:29

Si ce conteaza mai baieti ? E Laca inapoi la Steaua,daca dam in el dam si in Gigi,deci mai usor va rog frumos cu articolele anti Becali ca ne ranim simbolul ...

andyro17.12.2008 14:31
Si ce conteaza mai baieti ? E Laca inapoi la Steaua,daca dam in el dam si in Gigi,deci mai usor va rog frumos cu articolele anti Becali ca ne ranim simbolul ...

Sper ca erai ironic...

korynna17.12.2008 14:33

@andyro

Shaker e ironia intruchipata.S-a dus sa sarbatoreasca, e cea mai buna pe anul asta.

DelPiero1017.12.2008 14:36

Mai e ceva de zis?Putem face ceva?Suntem neputinciosi.Din pacate,puterea noastra,a suporterilor,e limitata.Sper doar ca intr-o zi Dumnezeu va face dreptate...altfel nu vad cum...

Fane17.12.2008 15:26

@Azzido

Articolul asta trebuia pus pe prima pagina sa vada si pupincuristii lui Becali ce fel de patron au.

Am zis-o si o mai zic...PROTESTUL TREBUIE SA CONTINUE !

NU TE MAI SUPORTAM !

AFARA DIN Ghencea !

MORI JEGULE !

axl17.12.2008 15:39

As baga si eu bani intr-un cavou pe care sa scrie Becali, doar asa, sa ma distrez. Hihi, ce m-as mai distra!

shack3r17.12.2008 16:13
@andyro

Shaker e ironia intruchipata.S-a dus sa sarbatoreasca, e cea mai buna pe anul asta.

Exact ce spuneam..are rost sa te agiti cand vezi oameni cu ochelari de cal ?

4_ever_steaua17.12.2008 18:29

si noi ne bagam ceva in tine la fiecare meci doar ca sa ne distram!

mountytoma18.12.2008 10:04

pai tot ca sa ne distram ne bagam si noi p... in gura lui Becali, cu sau fara Lacatus antrenor! pana cand satul de atatea p... indesate in gura, ciobanul isi va da obstescul sfarsit!

scuze fetelor si doamnelor de pe site

As baga si eu bani intr-un cavou pe care sa scrie Becali, doar asa, sa ma distrez. Hihi, ce m-as mai distra!

ce cavou? asta merita aruncat in fosa septica!

Sunnyblack18.12.2008 17:51

bye bye ciobane

auf nimmer wiedersehen

vlad7518.12.2008 20:05

Si alegatorii s-au distrat la vot in colegiul tau.

Si suporterii iti baga pe gat organele genitale ca sa se distreze.

Dar totusi,nu vrei sa te duci tu la Jilava sa ne distrezi si pe noi?

Ti-ai atinge scopul tau nerealizat pana acum : sa vezi si romani fericiti in tara asta amarata!

mountytoma03.01.2009 09:30

fara sa isi dea seama, pentru ca e prea prost pentru asta, Gigi Becali distreaza o tara intreaga, daca nu ar fi distorsiunile produse de traducere ar distra o lume intreaga. de fiecare data cand deschide gura spune o prostie. de fiecare data iti spui "mai prost ca Becali nu exista". si totusi, data viitoare cand deschide gura iti dai seama ca tot el poate fi si mai prost decat el insusi.

zilele trecute se plimba la munte, incaltat ca taranul in pantofi (asa cum se ducea odata la piata imbracat in costum, cu cravata), cautand probabil in natura raspunsul la intrebarea "Domne, dupa ce ca m-ai facut atat de prost, acum ma faci si sarac!"

P...le in gura lui Becali nu trebuie sa inceteze nici daca s-a intors Lacatus la echipa. a dovedit deja ca s-a intors mai degraba pentru a-l proteja pe becalopitec de noi. asa sa fie? sa fie Lacatus partas la batjocorirea Stelei? daca da, atunci merita acelasi tratament ca si ciobanul! atunci sa vezi distractie, cand il va lua Gigi la rost pe Lacatus nu pentru infrangeri, ci pentru ca nu opreste p..le suporterilor din drumul lor firesc spre gatlejul becaliotului!