FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Viermele

«12»
ssilviu_1917.12.2008 18:08

Eu consider ca interpretarea ta nu e tocmai corecta!In momentul in care suporterii scandau numele lui Lacatus,dupa plecarea sa,nu cereau ca el sa se intoarca la Steaua,ci pur si simplu vroiau sa-i dea o palma ciobanului care s-a purtat absolut mizerabil cu cel mai mare simbol al Stelei!Suporterii vroiau doar sa-l dea pe Lacatus ca exemplu al rezistentei anti-becaliene,pentru ca acesta a dat dovada de onoare si curaj in momentul in in care a hotarat sa plece si sa nu mai fie marioneta lui Jiji!Insa,sprea marea mea surprindere si dezamagire,Lacatus nu mai e ce a fost...

arcadia19.12.2008 14:09

in sfarsit cineva care vede

tine-ti cont ca a lasat un salariu mai bun in turcia ca sa se intoarca la Steaua

A asocia, fie si ca licenta poetica, pe Lacatus sau pe suporteri cu un asemenea parazit, este insultator!!

Lacatus (re)vine sa munceasca si sa sufere pentru iubirea vietii lui!Nu o face pentru bani sau de dragul lui Becali!

O face manat de dragostea rosh-albastra si pt ca el crede ca Steaua va putea performa sub indumarea lui tehnica asa cum a performat cu el in teren!

Asa a venit si prima data, asa a venit si Hagi!

Stiu ca o poveste se incheie cu "am incalecat pe-o sea...", dar tu, pur si simplu ai sarit calul!

«12»