FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Turnul Babel.

Virgil19.08.2005 23:17

Imi pare rau sa o spun,dar incepand chiar cu primele meciuri ale sezonului actual,continuand cu egalul nemeritat obtinut de Rosenborg in fata idolilor nostri si culminand cu zilele dinaintea importantei si mult asteptatei confruntari de la Timisoara,site-ul nostru a devenit parca,un adevarat Turn Babel.

Nu se mai intelege nimeni cu nimeni.

"Focul" este alimentat fie de suporteri ai lui Poli,care vin,arunca doua-trei "lemne" peste el si fug,pentru a reveni cand considera ca s-a mai domolit,cu intentia nedeclarata de a-l inteti,fie de stelisti de ai nostri.

Unii binecunoscuti "publicului larg",altii cu doar cateva aparitii la activ.

Mi se pare complet deplasat sa vii cu articole pe prima pagina,care nu fac altceva decat sa starneasca vrajba intre noi.Stau si ma intreb daca nu cumva aceste articole nu sunt total intamplatoare,ci scrise cu tendinta.

"Divide et impera" este o veche si cunoscuta "lozinca" a lumii vechi.Foarte actuala si foarte potrivita pentru situatia in care suntem noi suporterii in zilele acestui inceput de mileniu.

Tocmai asta face un astfel de articol,voit sau nu.Ne indeparteaza sau ne imparte in tabere,in grupuri si grupulete,pentru a fi mai usor de manipulat,de condus.

E recomandabil sa pastrezi,nu sa indepartezi si putinul pe care il ai.

Reprosurile facute cu vorbe de ocara,preferate celor facute cu vorba dulce,maiestrita,strica si mai rau.

Asa cum am mai spus in loc sa ii apropii,ii pui pe ganduri.

Mi se pare de asemenea cel putin curios ca autorii unor astfel de articole sa nu fie trasi usor de maneca de cei indreptatiti,pentru a fi atentionati sa nu mai comita astfel de greseli fara scuza.

Nici contrele directe intre noi,nu ne fac mult bine.Ne invenineaza,strica atmosfera si ii determina pe multi sa nu mai doreasca sa se intoarca pe aceasta pagina.

Padrese20.08.2005 09:47

Am si eu o singura nelamurire in legatura cu site-ul - de prima data cand am intrat pe site mi-a atras atentia sintagma "site-ul suporterilor" si prin prin extensie inseamna ca forumul era tot al suporterilor FC Steaua atunci nelamurirea mea este de ce pe acest forum posteaza suporteri ai echipelor rivale?

Este asa greu ca ei sa fie banati si posturile lor sterse?

SteauaToronto20.08.2005 10:23

Citeste regurile forumului!

Nero20.08.2005 10:50

Un lucru e cert: cand suporterii altor echipe ataca Steaua, majoritatea stelistilor apara echipa. Din punctul meu de vedere, asta dovedeste ca suntem uniti atunci cand trebuie. In rest, ca in orice familie mare, exista si opinii diferite, exprimarea lor nu inseamna ca suntem divizati. Sunt totusi de acord ca unii din suporterii altor echipe nu fac decat sa se joace cu nervii nostri, poate n-ar strica sa aiba ceva bun simt in exprimare.

Deh, nu toti sunt ca reddog, care pare mai degraba un stelist care l-a luat pe "nu" in brate :lol:

Poate ca ignorand mesajele acelor indivizi, va fi mai multa liniste :?

onlySteaua20.08.2005 10:56

si eu sunt de aceeasi parere cu tine virgil.si pe mine ma deranjeaza lucrul asta.si asta cu atat mai mult cu cat(cum bine ai sesizat si tu intr-un topic mai vechi),echipa chiar era acum intr-o perioada de liniste.

dar ma rog,asa-i romanul,cand ceva merge bine trebuie "facut ceva".

Bodanel22.08.2005 03:53

Cred totusi ca nu trebuie banati ci doar ignarati deoarece daca posteaza odata si nu sunt bagati in seama mai posteaza odata si nu sunt bagati in seama a treia oara se lasa balta(au fost cazuri)

reddog22.08.2005 18:00

Dar nu in cazul meu... Sau am reusit sa va intetesc focul vervei impotriva unui biet caine ratacit pe aici? :roll:

PS: Mai lasati-o naibii de treaba cu rank-ul ala, m-ati innebunit.