Imi pare rau sa o spun,dar incepand chiar cu primele meciuri ale sezonului actual,continuand cu egalul nemeritat obtinut de Rosenborg in fata idolilor nostri si culminand cu zilele dinaintea importantei si mult asteptatei confruntari de la Timisoara,site-ul nostru a devenit parca,un adevarat Turn Babel.
Nu se mai intelege nimeni cu nimeni.
"Focul" este alimentat fie de suporteri ai lui Poli,care vin,arunca doua-trei "lemne" peste el si fug,pentru a reveni cand considera ca s-a mai domolit,cu intentia nedeclarata de a-l inteti,fie de stelisti de ai nostri.
Unii binecunoscuti "publicului larg",altii cu doar cateva aparitii la activ.
Mi se pare complet deplasat sa vii cu articole pe prima pagina,care nu fac altceva decat sa starneasca vrajba intre noi.Stau si ma intreb daca nu cumva aceste articole nu sunt total intamplatoare,ci scrise cu tendinta.
"Divide et impera" este o veche si cunoscuta "lozinca" a lumii vechi.Foarte actuala si foarte potrivita pentru situatia in care suntem noi suporterii in zilele acestui inceput de mileniu.
Tocmai asta face un astfel de articol,voit sau nu.Ne indeparteaza sau ne imparte in tabere,in grupuri si grupulete,pentru a fi mai usor de manipulat,de condus.
E recomandabil sa pastrezi,nu sa indepartezi si putinul pe care il ai.
Reprosurile facute cu vorbe de ocara,preferate celor facute cu vorba dulce,maiestrita,strica si mai rau.
Asa cum am mai spus in loc sa ii apropii,ii pui pe ganduri.
Mi se pare de asemenea cel putin curios ca autorii unor astfel de articole sa nu fie trasi usor de maneca de cei indreptatiti,pentru a fi atentionati sa nu mai comita astfel de greseli fara scuza.
Nici contrele directe intre noi,nu ne fac mult bine.Ne invenineaza,strica atmosfera si ii determina pe multi sa nu mai doreasca sa se intoarca pe aceasta pagina.