difera jocul Stelei de acum fata de cel din vremea lui Zenga
Nu stiu, cred ca da. Vestea proasta e ca jucam mai neprofesionist decat pe vremea lui Zenga. Asta ne va ajuta mai mult in campionat dar mai putin in UEFA.
DE EXEMPLU : cu Zenga impotriva lui Rozenborg am fi jucat mai defensiv( putem sa zicem mai slab). Nu am fi luat gol si am fi avut mai putine sanse de gol dar inscriam de cel putin doua ori.
Cu Oleg ne-am balcanizat, jucam bine, ratam mult si pierdem calificarea. Preferam precum Walter-jucam prudent, aveam putine ocazii dar ne calificam.
Deja ai si observat asta/ Poate ceva mai ofensiv. Nu cred ca puteti deja sa va avantati in astfel de declaratii.
Nu stiur daca jocul Stelei s-a schimbat sau doar evolueaza. Dorinel spunea cand a ajuns la Cluj ca va incepe cu organizarea apararii si dupa aceea cu restul. Cred ca Zenga a facut acelasi lucru. Intrebarea este daca ar fi continuat sau s-ar fi oprit aici, avand in vedere ca sistemul daduse rezultate. Fiind italian probabil ca nu ar fi dorit sa umble forte mult la compartimentul ofensiv, in nici un caz pentru a face spectacol
Cu Protasov lucrurile par sa se miste intr-o directie buna, cu o singura conditie: sa nu dam pe mere ceea ce am luat pe pere. Astfel este vital sa pastreze organizarea foarte buna a echipei si sa umble doar la jocul pe ultimii 30 de metrii.
E prea devreme sa ne putem da cu parerea... in privinta asta...
Vorbim dupa primele 3 meciuri din CL
La Timisoara ar fi suficient si un egal! Important e sa nu se accidenteze nimeni! Sa plecam cu tot lotul spre Rosenborg! Forza Steaua!
Si cu toate astea cred ca se va simti enorm lipsa lui Dica (la Rosenborg acasa).
Da asta e adevarat! Speram sa ne calificam si sa-l vedem pe Dica cum da goluri contra lui Arsenal, Chelsea si alte echipe mari! ![]()
In cazul in care va veti califica ii va fi foarte greu sa dea goluri impotriva unor echipe de asa renume si calitate.
Red Dog am si eu o intrebare pentru tine! Daca Steaua s-ar califica in grupe si primul meci ar fi cu Arsenal te-ai duce la Bucuresti? ![]()
Red Dog am si eu o intrebare pentru tine! Daca Steaua s-ar califica in grupe si primul meci ar fi cu Arsenal te-ai duce la Bucuresti?![]()
Normal ca s-ar duce.... cum sa nu se duca....e o ocazie unica .. sa vezi pe arsenal in Ghencea
Si asa daca mai sta mult aici se face stelist convins.
:lol:
I-au avut si ei "invitati" pe Manchester, anul trecut, cati stelisti au fost la meci ca sa-i vada? :?
S-a pastrat un pic organizarea jocului si cred ca Oleg cladeste pe temelia pusa de Zenga. Cred ca vom jucca tot mai bine cu fiecare meci.
iarasi ne indepartam de la topic. Din 10 mesaje, 7 nu au legatura cu subiectul. Aici era vorba de modul cum evolueaza jocul Stelei si atat.
I-au avut si ei "invitati" pe Manchester, anul trecut, cati stelisti au fost la meci ca sa-i vada? :?
Cam multi din cate am vazut si auzit eu...Nu ca ar avea o legatura cu jocul Stelei...Cam prost la goluri in deplasare. S-a vazut si la Timisoara. (si sa nu ma luati acum cu Dinamo)