FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Incredibil... ERDEI moare, Lupu se distreaza

IL_Diablo19.08.2005 00:12

"Fostul arbitru asistent Zoltan Erdei, care a participat la Ploiesti la meciul jubiliar dintre Petrolul si Rapid, reeditarea finalei Cupei Romaniei din 1995, a suferit un atac cerebral la vestiare. El a fost transportat imediat la Spitalul Judetean de Urgență, unde medicii au incercat resuscitarea acestuia timp de 45 de minute. Toate eforturile au fost zadarnice, la ora 21:03 constatandu-se oficial decesul". PROSPORT

"Vivi Rachită a inchiriat restaurantul Bulevard pentru petrecerea de după meciul sau de retragere. Desi aflaseră că Erdei a decedat, multi dintre cei care participaseră la joc, in frunte cu Danuț Lupu au venit la local, unde au stat la sprituri si s-au distrat citeva ceasuri, delectindu-se cu muzica unui taraf! Altii, printre care si Jean Vladoiu, s-au declarat prea afectati de moartea asistentului pentru a mai putea merge la petrecere". GSP

Bodanel19.08.2005 05:28

Atat stie. Rusine!! Trebuiau sa cinsteasca u pahar pt Rachita si unul pt Erdei si apoi sa stea linistiti.

Grinch19.08.2005 07:16

Sange de lup...

montreal19.08.2005 10:22

nu cred, mai degraba sange de bou

IL_Diablo19.08.2005 10:54

Personal mi se pare o lipsa crasa de bun simt. Ca un alccolic din ala. Nu conteaza cine sau daca a murit cineva. E bautura pe gratis

zarboss20.08.2005 07:25
"Fostul arbitru asistent Zoltan Erdei, care a participat la Ploiesti la meciul jubiliar dintre Petrolul si Rapid, reeditarea finalei Cupei Romaniei din 1995, a suferit un atac cerebral la vestiare. El a fost transportat imediat la Spitalul Judetean de Urgență, unde medicii au incercat resuscitarea acestuia timp de 45 de minute. Toate eforturile au fost zadarnice, la ora 21:03 constatandu-se oficial decesul". PROSPORT

"Vivi Rachită a inchiriat restaurantul Bulevard pentru petrecerea de după meciul sau de retragere. Desi aflaseră că Erdei a decedat, multi dintre cei care participaseră la joc, in frunte cu Danuț Lupu au venit la local, unde au stat la sprituri si s-au distrat citeva ceasuri, delectindu-se cu muzica unui taraf! Altii, printre care si Jean Vladoiu, s-au declarat prea afectati de moartea asistentului pentru a mai putea merge la petrecere". GSP

Atat stie si saracu ala de Lupu...dar nu ai ce sa ii cerii.. nu stiti ce a facut si pe afara in ce scandaluri a fost implicat cand s-a transferat afara... a invatat meserie la Dinamo.. ce naiba.. nu poate dezamagi clubul care l-a format

reddog23.08.2005 13:11

Ce ai frate iar cu Dinamo? Nu ma provoca... Ce legatura are asta cu Dinamo? Daca un om nu are bun simt in anumite contexte asta inseamna ca e de vina echipa la care a jucat? Judeca omul pentru ceea ce e nu pentru ca joaca sau a jucat la o echipa anume sau pentru ca tine cu o echipa de care tie nu iti place. Arata si tu o data cel putin ca gandesti matur.

IL_Diablo23.08.2005 13:27
Ce ai frate iar cu Dinamo? Nu ma provoca... Ce legatura are asta cu Dinamo? Daca un om nu are bun simt in anumite contexte asta inseamna ca e de vina echipa la care a jucat? Judeca omul pentru ceea ce e nu pentru ca joaca sau a jucat la o echipa anume sau pentru ca tine cu o echipa de care tie nu iti place. Arata si tu o data cel putin ca gandesti matur.

Macar pe topicul asta pe care l-am deschis ai putea sa nu mai marai atat. Ai o criza de isterie sau ce? esti pe situl Stelei... ce vrei sa zicem ca iubim pe Dinamo?

reddog23.08.2005 13:53

Poate imi spui si mie ce inseamna "sit"??? :wink:

Cine maraie diavole?

PS: Atata timp cat vad ca totul are legatura cu Dinamo (desi nu e deloc asa) mi se pare firesc sa spun ceva. E chiar absurd sa blamezi echipa la care a jucat omul respectiv pentru gafa lui. Daca ma contrazici inseamna ca eu ma insel si nu stiu ce vorbesc...

Ai grija, reddog, cu cazanele, ca deja incepi sa exagerezi.