FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

¿¿¿S-a schimbat oare Gigi Becali???

FanSteaua4Life18.08.2005 17:42

In primul rand doresc sa spun ca nu sunt un sustinator al lui Ciobanul...

Anul trecut pe vremea asta Gigi era prezent la aproape orice emisiune sportiva, de divertisment sau politica fiind unul dintre cei mai populari si audiati oameni din Romania...

Dupa demiterea lui Zenga...Cand era in tratative cu Gica Hagi pentru preluarea echipei, Becali declarase ca va incerca sa apara cat mai putin in fata micilor ecrane...ca nu il va mai interesa ce se intampla la club...nu se va mai baga peste antrenor...etc

De cand Steaua a inceput meciurile oficiale ale acestui sezon am observat ca unele dintre afirmatii se transforma in adevar...nu mai apare asa de mult la emisiuni...talk show-uri...declaratii...interviuri...probabil ca omu dandusi seama de prostiile pe care le spunea si de faptul ca popularitatea ia atras numai necazuri din partea statului a lasato mai moalte...

De vreo 2 saptamani la Steaua nu mai sunt scandaluri si certuri...aceste scandaluri s-au mutat la rivali nosti, dinamovisti si rapidisti...cred ca acest lucru este un lucru bun deoarece asa jucatorii vor avea parte de mai multa concentrare si nu va mai fi asa mare presiune asupra lor...

Voi credeti ca Becali sau Jiji(cum doriti sa il numiti) a inteles ca nu e bine sa deschida gura cand nu este intrebat si sa nu dea declarati lipsite de sens????

Astept opinile voastre???

George Stan18.08.2005 18:17
S-a schimbat oare GB?

Nu. Astfel de oameni nu se schimba niciodata. Nu mai fiti naivi.

SteauaToronto18.08.2005 21:59

O sa traim si o sa vedem!

sorin_77719.08.2005 02:00

s-a schimbat.... si-a luat un sacou nou.... :lol:

Virgil19.08.2005 03:17

E posibil sa-si fi revizuit conduita.

In tot cazul,ceva pozitiv cu el se intampla.

Echipa joaca bine,se afla in apropierea returului cu Rosenborg,meci in urma caruia,calificandu-se Steaua ar primi automat de la UEFA 3,5 milioane Euro.Ca sa nu mai vorbim si de valoarea in Euro a eventualelor puncte cucerite in grupe.

Este in primul rand,interesul lui in joc.

Este deci esential,si el stie,ca trebuie sa-i asigure foarte multa liniste si incredere.

Lucruri de care,pana acum,nu avem a ne plange.

Bodanel19.08.2005 03:18

Dar cred ca si-a dat seama ca e in interesul lui sa vorbeasca mai putin.Oricum nu ma intereseaza motivele lui dar ma intereseaza sa o tina tot asa.

Captain RedBlue19.08.2005 06:34

Asa cum spui, poate ca a inteles ca nu e bine sa deschida gura cand nu este intrebat si sa nu dea declarati lipsite de sens! E relativ simplu! Nu trebuie decat sa taca! De schimbat, eu cred ca nu se va schimba niciodata! E cam tarziu pentru el, nu crezi?

montreal19.08.2005 10:41

Dupa meciul cu Rosenborg va urla ori de fericire ori de oftica. Oricum va iesi la suprfata, nu va rezista tentatiei. Sunt curios ce porecla isi va mai alege ... Stan Patitul sau Preafericitul din Ghencea.

SteauaToronto19.08.2005 10:47

Daca Steaua va castiga cu Rosenborg sa-l vezi pe Jiji iesind pe strada sa petreaca!

kishcutia19.08.2005 12:01
Daca Steaua va castiga cu Rosenborg sa-l vezi pe Jiji iesind pe strada sa petreaca!

si-o sa se gaseasca destui destepti care sa-i scandeze numale....trist...

ulivius19.08.2005 12:21

Sondaj. Pe cine ati prefera la conducerea Stelei ?

1. Gigi Becalli

2. Viorel Paunescu

3. George Copos

4. 9 actionari

5. BKP

SteauaToronto19.08.2005 12:24

Bai decat Viorel Paunescu sau Copos mai bine Ciobanul! E imposibil sa fie ceva perfect! Stiti vorba aia:

Daca totul e perfect atunci ceva este gresit!

alexfilip19.08.2005 14:50

Personal, cred ca s-a speriat de povestile cu anchete si inchisoare si....s-a gandit ca daca nu mai iese in evidenta uita lumea de el." to keep a low profile" pe engl. Se teme de ceva?

Voi fi sincer: faptul ca e singurul anchetat non-stop si murdarit si ocarat( de autoritati !)ma face sa cred ca el e singurul din acel grup de lichele care nu a fost securist si de aceea incearca aia s-al curete financiar ca sunt sigur ca sunt altii cu nereguli mai mari ca el.

ANTIgigi19.08.2005 14:55

cum spunea cineva mai sus....astfel de oameni nu se schimba niciodata....daca Doamne fereste nu ne calificam in grupe...sa'l vedeti atunci pe jee jee ce va face...sper sa nu se ajunga acolo....

reddog19.08.2005 16:14

Mai ales ca a spus de Rosenborg ca e o echipa de duzina care a luat 5 goluri... Nu uitati ca a pronosticat 3-0.

SteauaToronto24.08.2005 17:02

Jiji iar incepe sa faca pe razboinicul in interviul de dupa meci a inceput sa-l atace pe Protasov! Acest interviu il puteti gasi pe siteul nostru la articolul Impardonabil!

SteauaToronto30.08.2005 09:35

Mai este un topic asemanator aici :

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=1599