FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Pepe poate sa vina" (GSP)!

fcsteaua.ro07.12.2008 10:27

"Doar pe Pepe Moreno sînt dispus sã plãtesc, pentru cã este un atacant de valoare, care ne-a ajutat mult în returul campionatului trecut. Ne vom interesa în ce mãsurã transferul lui se poate realiza și dacã și bãiatul vrea, atunci e binevenit aici", a spus Becali.

Pepe, care e sub contract cu argentinienii de la Independiente, a fost împrumutat în varã în Columbia, la America de Cali, echipã care se aflã pe locul 4 în campionatul intern.

kaymack07.12.2008 11:11

e bn venit...desi tot Thereau ar fii atacantul perfect pt Steaua...

redondo07.12.2008 11:28

Renuntam la ei pentru ca ne convingem ca nu sunt totusi ceea ce cautam si dupa...ii vrem inapoi! Eu unul nu inteleg nimic. De 1 milion poti lua ceva mai bun decat decat Pepe,dar sigur si mai slab (gen Arthuro).

Guardian07.12.2008 12:16

asa mai vine de-acasã si ciobanul..

mountytoma07.12.2008 12:44

vrajeala ieftina marca gigiotul din pipera. nu vom mai vedea curand un transfer de un milion de euro. doar daca ar castiga boul la loto

ultrash07.12.2008 13:23

Allez Thereau Allez Thereau Allez Thereau

Thereau toujours dans notre coeurs !

zloty07.12.2008 14:47

pepe ?? pasta vrea sal ia?? de ce nu mendoza care a tinut echipa in spate returul trecut??

care desi a jucat pe un post nou tot a dat satisfactie ,pepe nu a dat satisfactie inainte sa ajunga la noi, nici la noi nu a jucat cine stie ce si nici acum nu face nimic,deci oaie penala ce esti daca tot vrei sa aduci pa cineva adul in MM pa mendoza

steaua4ev07.12.2008 16:02

parca, parca, tot spre Pepe si Mendoza m-as indrepta. pe langa ca Mendoza facea aproape orice faza fixa sa se transforme in gol, si Pepe dadea tot cei mai bun in contra-atac. fular-campionii

Adrian07.12.2008 16:05

Nu e de Steaua!

redondo07.12.2008 16:05
pepe ?? pasta vrea sal ia?? de ce nu mendoza care a tinut echipa in spate returul trecut??

care desi a jucat pe un post nou tot a dat satisfactie ,pepe nu a dat satisfactie inainte sa ajunga la noi, nici la noi nu a jucat cine stie ce si nici acum nu face nimic,deci oaie penala ce esti daca tot vrei sa aduci pa cineva adul in MM pa mendoza

Cam asa e. Era destul de lent pentru ceea ce vrem noi la Steaua. 5 goluri in 15 meciuri le marcheaza si Vali Badea daca-l bagi titular.Si atunci hai sa ne bucuram si de revenirea lui Badea...e cam aceeasi mancare de peste. a avut dreptate Jenei cand a spus ca daca aduci un strain trebuie sa fie peste media campionatului,altfel n-are rost.Prea am ajuns sa-i idolatrizam pe toti strainii (ca sa folosesc un termen civilizat).

4_ever_steaua07.12.2008 16:29

de parca pepe e prost sa mai vina la Steaua cand ciobanul a zis anul trecut ca nu ii place..sa speram ca va dori sa vina...mie mi`a placut de el...fata de Stancu sau eu mai stiu ce jucatori..

steaua_gloria07.12.2008 17:03

Pepe e mai bun ca ce avem , nu stiu totusi daca e mai bun ca Kapetanos . Totusi cred ca avem nevoie de altceva. Un atacant rapid si smecher in fata portii. :hai_steaua:

zloty07.12.2008 18:06
Pepe e mai bun ca ce avem , nu stiu totusi daca e mai bun ca Kapetanos . Totusi cred ca avem nevoie de altceva. Un atacant rapid si smecher in fata portii. :hai_steaua:

eu zic ca atacantu ala rapid si smecher in fata portii il avem deja ,singura problema e ca el joaca orice numai atacant nu

redondo07.12.2008 18:20

Dayro a marcat in Columbia la Once Caldas numai in campionat 57 goluri. La nationala de tineret 16. Intr-adevar este un fotbal mai usor in Columbia,dar parca ar trebui sa joace varf de atac, caci altfel nu da mai mult 10 de goluri pe sezon si nu este nici un pasator deosebit. Mai reuseste cate o pasa buna deoarece este tehnic dar se vede ca este obisnuit sa atace mereu poarta (suteaza din toate pozitiile) si o face destul de bine.

ThereauRistul07.12.2008 22:07

ALLEZ Thereau!!!!

MoWeed08.12.2008 07:07

Acum poate sa vina, dar in vara nu a putut sa-l ia.

Cred ca Kapetanos e mai bun ca el, dar decat Arthuro nu are cum sa fie mai slab...

CaTaLiNsm StElIsTu08.12.2008 07:22

Eu stiu doar atat despre Pepe...daca prinde un sut bun pe poarta nu ii e tot una portarului,indiferent ca o apara sau intra in poarta.

In schimb dintre cei 3(Mendoza,Dayro si Pepe)cel care merita sa ramana in Ghencea dupa acel retur parerea mea e ca acela era Mendoza...iar folosit pe postul lui...acel jucator avea un cuvand greu de spus in oricare partida.

R.s.C.08.12.2008 18:41

Totusi fara Mendoza, nu cred ca va face mare lucru...

Kustic09.12.2008 13:22

Mendoza la facut pe Pepe mare si pe Dica mic!

xcentriq10.12.2008 17:31

arthuro era mai booon decat pepe dar daca Jiji nu il vrea .........la Chelsea drogba a avut nevoie de 11 meciuri pana sa inceapa sa inscrie....cat despre tactica lui Dorinel....nu stiu ....dak Steaua e acuzata ca nu inscrie ,ca nu ataca de ce continua in formula 4-2-3-1....e clar ca Dayro e atacant care sa stea in fata portii....iar Semedo...de ce nu stiu sa ii puna in valoare viteza? ar trebui sa joace 4-3-3.mai ales ca "mijlocu sufera".....daca vrei sa sari peste compartimentul median pune 3 oameni in atac....................concluzia?......Jiji e de vina....ganditiva cati jucatori a avut Steaua.........Forza Steaua!!!.....jos ciobanu!!!<br>

Fan FC Steaua11.12.2008 06:44

eu sper sa nu vina acest PEPEne ... nu mi-a placut deloc ca jucator ... un pomanagiu...

Virgil11.12.2008 07:07

Speram cu totii sa vina. Din pacate degeaba. Pentru ca intre timp Oaie s-a rasucit. Nu mai cumpara decat jucatori romani.