FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM le raspunde celor care il huiduie.

Virgil18.08.2005 03:21

Cum la fiecare aparitie pe care a avut-o in Ghencea in ultima vreme a fost fluierat de spectatori pentru faptul că a lovit un suporter la partida Steaua - CFR Cluj 1-0, Mihai Stoica a incercat să explice reactia fanilor. "Am regretat acel incident si eu nu mă identific cu ce am facut atunci. Normal că nu mă simt confortabil cind sunt fluierat, insă important e ce am facut eu in Ghencea. Cei care mă huiduie pe mine sunt aceiasi care il aplaudă pe Nicoliță. Deci, cind il aclamă pe Banel, automat, mă felicită pe mine, pentru că eu l-am adus la Steaua".

Sursa:GSP

Din ciclul :

Un caine merge prin desert si spune : "daca nu gasesc un pom,ma pis pe mine".

Reciproca nu e valabila.

Cei care il aplauda pe Banel,sunt aceiasi care te huiduie pe tine.Asta nu inseamna ca daca te huiduie pe tine,automat il huiduie si pe Banel.

Padrese18.08.2005 04:01

Omul nu intelege nu lucru sau se face ca nu-l intelege - el nu mai este binevenit in Ghencea printre suporterii Stelei.

Chestii din astea pe care le declara el ma fac sa rad si arata cat de mult s-a schimbat de cand sta pe langa Gigi.

reddog18.08.2005 08:22

Apropo de chestia asta cu MM si suporterul lovit de el. Stiti ca acel suporter a primit de la conducerea voastra un abonament pe viata??? Oare de ce? Sa ii inchida gura si sa se aplaneze conflictul sau...?

Virgil18.08.2005 08:37

Ei si tu.

Pentru ca El a fost "cel ales".

reddog18.08.2005 08:52

Parca am fi in Matrix aici..."cel ales". Traiasca Neo!

ADRIAN PACURAR18.08.2005 09:17

asta incepe sa semene cu cineva din ce in ce mai mult , personaj care din nefericire ne conduce.

Nero18.08.2005 12:14
Parca am fi in Matrix aici..."cel ales". Traiasca Neo!

Multumesc de urari :D

Virgil18.08.2005 13:37
Parca am fi in Matrix aici..."cel ales".

Nu am precizat suficient de bine si de aici probabil, nedumerire.

El a fost cel ales de Destin,sa primeasca pumnul de la MM.

alexfilip18.08.2005 14:59

Nici eu nu sunt multumit de MM( mai ales de la pumn), dar a incercat cineva sa priveasca partea plina a paharului? Bine ca il avem pe el si nu pe alt presedinte. Sau pe cine ati prefera din DIV A?

Decat un Giovanni sau "vama", prefer un tip care sa recunoastem, macar e simpatic cand face pe sarcasticul, si face pe prostul caci sa stiti ca are ceva intre urechi. Si e adevarata chestia cum ca ar fi dat pumnul ca sa nu fie buhuita echipa ci el - ca stiti ce? Chiar a avut efect pe loc atunci.

Virgil18.08.2005 15:34
...Decat un Giovanni sau "vama", prefer un tip care sa recunoastem, macar...are ceva intre urechi.

Apropo.

- Ce-ti intra pe-o ureche,iti iese pe cealalta si-ti ramane si in cap ?

- Tarnacopul,domnule.

:)

alexfilip18.08.2005 16:48
...Decat un Giovanni sau "vama", prefer un tip care sa recunoastem, macar...are ceva intre urechi.

Apropo.

- Ce-ti intra pe-o ureche,iti iese pe cealalta si-ti ramane si in cap ?

- Tarnacopul,domnule.

:)

Scuza-ma dar nu inteleg, cum adica tarnacopul?

Virgil19.08.2005 03:20

Era doar un biet banc.

Bodanel19.08.2005 03:42

Nu conteaza ce-a facut????? A dat cu pumnul nu face 2 bani. Cu orice a gresit "alesul" MM nu trebuia sa dea cu pumnul. HUO

zarboss19.08.2005 06:11
Cum la fiecare aparitie pe care a avut-o in Ghencea in ultima vreme a fost fluierat de spectatori pentru faptul că a lovit un suporter la partida Steaua - CFR Cluj 1-0, Mihai Stoica a incercat să explice reactia fanilor. "Am regretat acel incident si eu nu mă identific cu ce am facut atunci. Normal că nu mă simt confortabil cind sunt fluierat, insă important e ce am facut eu in Ghencea. Cei care mă huiduie pe mine sunt aceiasi care il aplaudă pe Nicoliță. Deci, cind il aclamă pe Banel, automat, mă felicită pe mine, pentru că eu l-am adus la Steaua".

Sursa:GSP

MM asta ne crede prosti pe noi sau ce????

Pai bine ma daca un om normal vede un jucator talentat care se daruie pe teren e normal sa-l aclame... Iar oamenii de fotbal care cu asta se ocupa.. e normal .. sa-l doreasca la echipa... asa ca daca nu era MM si era altul.. in locul lui..facea cum putea si il aducea la Steaua chiar daca platea mai mult..

Asa ca MM tu nu mai esti dorit in Ghencea.. PLEAAAAAAACAAAA!!!!!!!!!!!!!

noname19.08.2005 07:44
Apropo de chestia asta cu MM si suporterul lovit de el. Stiti ca acel suporter a primit de la conducerea voastra un abonament pe viata??? Oare de ce? Sa ii inchida gura si sa se aplaneze conflictul sau...?

Un abonament pe viata ?! ca asta l-a consolat pe el... s-au vehiculat sume de mii de dolari drept "rasplata" ca a incasat cu stoicism un pumn de la mana dreapta a lui Napoleon Becali. Pt saracul om, tot raul spre bine ... a incasat un pumn si probabil si-a luat salariul pe vreo 3-4 ani. MM : fmm !