FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Romania A 1 - 4

fcsteaua.ro05.12.2008 17:51

Dorinel Munteanu a revenit pe terenul de joc intr-o partida amicala pierduta de Steaua, scor 1-4, in fata Lotului A al selectionatei Romaniei.

Golurile meciului, care s-a disputat pe stadionul Steaua, au fost inscrise de Arthuro pentru Steaua (minutul 29), respectiv Gigel Bucur (48, 51 si 75) si Bicfalvi (65).

Antrenorul ros-albastrilor, care a intrat pe teren in minutul 53, in locul lui Tiago Gomes, a purtat tricoul cu numarul 40.

Atacantul grec al Stelei, Pantelis Kapetanos, s-a accidentat in primul minut al partidei, in urma unei contre dure cu Adrian Ropotan, fiind inlocuit de marcatorul golului echipei noastre, Arthuro.

De asemenea, cei trei portari ai Stelei au evoluat cate 30 de minute, Cernea si Vatca intrand, pe rand, in locul lui Zapata.

Mai jos puteti vedea cele doua formule de echipa care au inceput partida:

Steaua: Robinson Zapata (Cornel Cernea 30) - Eugen Baciu, Mirel Radoi, Sorin Ghionea, Petre Marin - Ovidiu Petre, Tiago Gomes - Banel Nicolita, Dayro Moreno, Juan Toja - Pantelis Kapetanos (Arthuro 2).

In a doua repriza au mai jucat Cosmin Vatca, Ionut Rada, Antonio Semedo, Mihaita Plesan, Abel Moreno, Vlad Rusu, Bogdan Mustata, Lucian Filip si Dorinel Munteanu.

Romania "A": Costel Pantilimon - Ovidiu Dananae, Srdjan Luchin, Madalin Ciuca, Iasmin Latovlevici - Adrian Ropotan - Mihai Roman, Andrei Prepelita, Ciprian Deac, Alexandru Curtean - Dorin Goga.

Au mai intrat: Ciprian Tatarusanu, Valerica Gaman, Alexandru Tudose, Cristian Tanase, Eric Bicfalvi, Alexandru Bourceanu, Gigel Bucur si Dacian Varga.

SteauaFC.com

MoWeed05.12.2008 17:56

Multumim domnului Argaseala pentru faptul ca nu s-a televizat si nu s-a permis accesul suporterilor la un meci intre echipa a 2-a a Stelei si nationala B.

Imi dau si eu seama ce tactici extraordinare au experimentat cei 2 antrenori, mai ales cand unul dintre ei a jucat aproximativ o repriza

Joga Bonito05.12.2008 18:12

Suntem penibili.

Guardian05.12.2008 18:38

@ Mo

poate vrea sã fie stadionul full la meciul cu Fiorentina..

Adrian05.12.2008 19:07

Ce s-a intamplat e normal.

Jucatori care pana acum au jucat doar in Liga a 3a nu au cum sa faca fata ritmului de joc practicat de cei care joaca in Liga 1.

Mai bine ne-am bucura ca jucatori ca Tatarusanu,Tudose si Bicfalvi au influentat in bine jocul Nationalei A in momentul in care au intrat pe teren.

Nationala A nu a mai luat gol cu Tatarusanu in poarta si Tudose dirijand apararea si Bicfalvi a si marcat.

Rusu,Filip si Mustata au nevoie de experienta.

Ceilalti jucatori folositi nu prea au jucat in aces sezon.

Scorul de la pauza e cel mai aproape de adevar.Si asta ar trebui sa ii dea de gandit lui Piturca.

La pauza Steaua avea 1-0 cu echipa sperantelor Romaniei, echipa formata din jucatori pe care ar trebui sa se poata conta la orice ora in caz de nevoie.

Asta nu e prea bine....pt nationala.

c.ronaldo1705.12.2008 19:16

Daca nu ma inseala memoria, Steaua 2 a avut azi ultima etapa din Liga a 3a, deci de aici se explica nefolosirea lui Pedriel. Parca...

Lari05.12.2008 19:48

Echipa noastra a aratat astfel:

Zapata (Cernea, '28; Vâtcã, '61) - M. Rãdoi (Mustațã, '46), E. Baciu, Ghionea (I. Rada, '46), P. Marin (L. Filip, '46) - Nicolițã (Semedo, '46), Ov .Petre (Pleșan, '46), Tiago Gomes (D. Munteanu, '55), Toja - Dayro Moreno (V. Rusu, '46), Kapetanos (Arthuro, '4; Abel Moreno, '46)

Golurile Nationalei: Gigel Bucur ('48, '51, '75) și Eric Bicfalvi ('65).

Nu cred ca este relevant pentru valoarea Stelei acest rezultat.

In a doua repriza, lucrurile au stat cam asa: apararea noastra a fost una mai mult decat inedita, linia de mijloc a fost una fara pic de omogenitate , iar in atac au jucat Rusu si Abel Moreno (asta nu era mijlocas central??? A intrat in locul lui Arthuro si Kapetanos???).

LE: Prima declaratie imbecilo-cretina a lui Dorinel Munteanu:

"A fost un meci amical, de pregãtirea meciului cu Fiorentina. Am discutat cu domnul Pițurcã îniantea acestui meci. Am decis sã nu fie spectatori pentru cã am dreptul la așa ceva. Decizia îmi aparține. Era un meci de pregãtire și nu cred cã era nevoie de spectatori. Nu înțeleg de unde au apãrut aceste discuții!"

Bai, astuia i-a luat atat de putin sa se contamineze de becalism?

Ce a spus Dorinel despre meci:

"Kapetanos nu este accidentat grav, dar sunt sigur cã îți va reveni pînã la meciul cu Fiorentina. Zapata nu are probleme, am decis sã folosesc toți portarii și de aceea l-am schimbat dupã 30 de minute. Am jucat acest amical pentru ca jucãtorii sã nu piardã exercițiul. S-a terminat de mult timp campionatul și trebuia sã îmi pregãtesc jucãtorii pentru meciul cu Fiorentina"

redondo05.12.2008 20:30
Mah da "bijuteria" de Pedriel cand joaca? Am inteles ca nu e in lotul UEFA dar nici intr-un astfel de joc? Cand o sa ne clatim ochii cu el?

Haloooo Becalimea?

Se aude?

Cu baiatul acela chiar e un mister.Nimeni nu mai intelege nimic.Poate joaca din retur.

Joga Bonito05.12.2008 20:38
Multumim domnului Argaseala pentru faptul ca nu s-a televizat si nu s-a permis accesul suporterilor la un meci intre echipa a 2-a a Stelei si nationala B.

Imi dau si eu seama ce tactici extraordinare au experimentat cei 2 antrenori, mai ales cand unul dintre ei a jucat aproximativ o repriza

Munteanu: "Decizia de a juca fãrã spectatori îmi aparține".

steaua_gloria05.12.2008 21:15

baietii aia cu dorinta de afirmare ne-au facut de kkt.

ultrash05.12.2008 21:23

ce mai putem spune,e simplu: VAI Steaua NOASTRA...

dragos_ghinea05.12.2008 23:01

daca jucam tot meicul cu echipa buna ii bateam usor

Lari05.12.2008 23:36

"Kapetanos a simtit ceva la pulpa, dar nu e nimic grav. Dupa ce m-am consultat cu medicii, am decis ca o sa joace cu Fiorentina. Fiecare atacant trebuie sa marcheze. Nu stiu inca daca Arthuro va pleca. Cat despre Bicfalvi, el este un jucator talentat, dar trebuie sa confirme. Ne dorim sa ne calificam in Cupa UEFA", a spus Munteanu vineri seara.

LE: Ce spune gsp despre inlocuirea lui Arthuro:

"Neamțul" l-a pãstrat pe Arhturo în echipã și dupã pauzã. Gigi Becali, care se afla în lojã, a vãzut cã brazilianul n-a fost înlocuit și a luat foc.

"Bã, ce mai cautã ãsta pe teren? Ce-l mai ține, mã, p-ãsta?", a rãbufnit patronul. "De ce nu-l bagã pe Rusu în locul lui? Auzi, sunã-l p-ãla și spune-i sã-l schimbe! Ce, își bate joc de mine?", s-a adresat Becali celor din lojã.

Peste doar 4 minute și jumãtate, Dorinel l-a chemat de la încãlzire pe Vlad Rusu (18 ani) și l-a înlocuit pe Arthuro.

MoWeed05.12.2008 23:43

@Joga Bonito

O fi declarat el asta, dar este evident care a fost motivatia din spatele acestei decizii a lui Dorinel

enjoy07.12.2008 19:15

si cum a jucat Rusu?