Conform unei stiri TV dINAM0 este pe cale sa il transfere pe Catalin Munteanu,liber de contract.
Conform unei stiri TV dINAM0 este pe cale sa il transfere pe Catalin Munteanu,liber de contract.
Nu stiu in ce masura poate fi vestea asta de importanta de indata ce au si asa inflatie la lot.
Nici nu cred ca e cine stie ce de capul lui ( ca jucator)- a fost el odata o speranta dar nu am mai auzit nimic de el de nu stiu cand.
Achizitile astea gen Denis Serban ma lasa rece.
Alt topic aiurea ! Ce legatura are Catalin Munteanu cu Steaua ?
hai sa nu fim rai,pls!!!
ok smart ass...cum ar trebui sa sune un thread care sa se ridice la nivelul tau intelectual??? ca sa stie lumea sa nu se oboseasca sa mai scrie daca nu ating nivelul tau de itelect.
Alt topic aiurea ! Ce legatura are Catalin Munteanu cu Steaua ?ok smart ass...cum ar trebui sa sune un thread care sa se ridice la nivelul tau intelectual??? ca sa stie lumea sa nu se oboseasca sa mai scrie daca nu ating nivelul tau de itelect.
Ba tu esti dus rau . Am zis eu ca e prost topicu scris sau ca nu e intelectual cum zici tu , doar ca nu isi are locul . Ce ar fi sa facem fiecare un topic cu fiecare jucatorul al lui Dinamo in parte sa vorbim despre ei ca ne intereseaza . Gandestete...
Eu sunt de acord Grinch. :lol: :wink:
Catalin Munteanu inca nu e sigur la noi, dar daca ar fi asa, ce spuneti a roadeti putin unghiutele?
Dar de Marius Niculae nu pomeniti nimic? Si din iarna s-ar putea sa se intoarca si Danciulescu. Sa vedeti atunci "festival de goluri", nu ca aseara la pseudomeci al nationalei.