FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pulea Si Pulescu

mountytoma01.12.2008 22:18

Probabil multi se intreaba ce cauta pe site-ul suporterilor stelisti un topic despre Prunea si Lupescu. Ei bine, cred ca meciul de astazi a fost ultima si cea mai clara dovada a faptului ca arbitrii au pus umarul serios la rezultatele Stelei din acest tur. Acest Istvan Kovacs parea un arbitru promitator, dar astazi a fost cel mai umil servitor al celor doi sus-mentionati. A dat in Steaua cat a putut. Cu greu au scapat Semedo, Andrei ionescu si Dayro fara cartonas. primul cartonas aratat lui Petre Marin a fost strigator la cer.

partea cea mai proasta este ca acela care reprezinta cauza acestei furii a arbitrilor impotriva Stelei, adica acela de a supt-o tot meciul astazi (rusine lui, asa in vazul lumii si in auzul intregii tari!?), habar nu are ca totul se intampla din vina lui. a reusit sa intoarca toata Liga I impotriva Stelei cu diareea lui verbala. a reusit sa ii faca pe arbitri sa ne macelareasca pe propriul nostru stadion. ca nu intelege de ce il injura lumea nu mira pe nimeni, doar intotdeauna nebunul zice ca toti cei din jur sunt nebuni si doar el e cel sanatos. dar ca nu vede ca arbitrii pun serios umarul la indeplinirea ordinelor venite dela pulea si pulescu, asta e de neiertat. pana si un prost ca Gigi Becali ar trebui sa isi dea seama de asta.

nu incerc sa disculp jocul nostru execrabil de multe ori. dar nu pot sa inghit sa vad cum e tratata echipa de care iata, ce surpriza!, se leaga din nou toate sperantele Romaniei pentru primavara europeana!

nu vrem sa fim ajutati de arbitrii, asta e apanajul dinamouistilor, dar sa fim lasati sa jucam fotbal.

si pentru asta cred ca si pulea si pulescu astia ar merita sa faca schimb din cand in cand cu Gigi. in gura, mereu in gura!

radoi8601.12.2008 22:27

Mi se pare foarte corecta remarca.

Acest bozgor nenorocit ne-a tocat marunt astazi. Pe langa galbenul aiurea dat lui Petre Marin se mai pot adauga cele acordate lui Ov. Petre si Kapetanos precum si prelungirea cu 2 minute peste cele aratate a meciului in speranta ca poate poate ne egaleaza urziceniul.

Lari01.12.2008 22:45

Eu n-o sa uit niciodata cele doua henturi evidente din meciul cu Timisoara, dintre care unul a fost clar in careu, iar laudatul Balaj (Tolontan a scris la superlativ despre baimarean imediat dupa meci!) a ramas impasibil.

In Liga Campionilor s-au dat vreo 3 penalty-uri la faze "la indigo" si am vazut cel putin doua prin Anglia si Italia.

Si cei cu mintea de potai si ciori au senzatia ca suntem protejati de presa si ca Steaua face manareli cu arbitrii...

mountytoma01.12.2008 23:05

de la meciul cu Timisoara nu pot uita lovitura libera, facuta cadou, din care a marcat badoi...

MoWeed02.12.2008 06:25

Pai daca pe razboinicul calare pe oaie l-a mancat in fund sa se certe cu Sandu, acum platim noi pentru asta.

mountytoma02.12.2008 12:30

razboinicul ala nu mai e calare pe oaie, il calaresc pe el berbecii acum :-)