FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Intamplari cu rapidisti

greco14.08.2005 05:26

Pe diversele forumuri pe care intram cu ceva timp in urma, suporterii rapidisti ii criticau vehement pe cei ai Stelei, amintind de anumite pisoare sparte la stadionul lor de catre ai nostri, de scaunele rupte, etc.

Evident, rapidistii sunt mari caractere, doar nu stadionul de sub pod e locul in care, la mijlocul anilor '90, daca lucrurile nu decurgeau bine pentru feroviari, jucatorii le faceau un semn discret sotiilor din tribune sa paraseasca stadionul, stiind de cursa care va urma pe sinele de tren la sfarsitul meciului si de urmarirea pe cinste cu cei mai frumosi suporteri din tara pe urmele lor...

Dar astea sunt povesti vechi deja, avem si mai recente. Evenimentul Zilei relata in numarul de vineri un fapt ciudat: miercuri seara, muncitorii benzinariei de langa stadion se baricadasera inauntru, si nu mai serveau clientii decat printr-un gemulet. De ce oare s-a intamplat acest lucru ? Raspunsul e simplu... avea meci Rapidul, si niciodata, dupa spusele lor, n-au scapat fara sa fie talhariti de aristocraticii corsicani... :lol:

Baricadati in benzinarie

¢ In ciuda apelurilor facute de conducerea de la FC Rapid, putini spectatori s-au incumetat sa vina la meci. S-a repetat astfel situatia aparuta miercuri seara la partida dintre Steaua si Rosenborg, cand arena a fost pe jumatate goala.

¢ In tribuna oficiala a stadionului din Giulesti si-a facut aparitia si Gheorghe Hagi. "Regele" a urmarit meciul impreuna cu patronul George Copos, Ion Tiriac, presedintele Dinu Gheorghe si, surpriza, Miki "Spaga".

¢ Speriati de suporterii rapidisti, care i-au jefuit de mai multe ori inaintea meciurilor, lucratorii de la benzinaria din fata stadionului s-au baricadat in incinta magazinului cu o ora si jumatate inainte de inceperea intalnirii Rapid - Vardar. Acestia au preferat sa deschida un mic gemulet, prin care si-au servit clientii. "Astea sunt masurile speciale pe care le luam atunci cand Rapidul evolueaza pe teren propriu", a explicat un vanzator.

http://www.evz.ro/sport/?news_id=194284

Crazy_Sanchez14.09.2005 08:48

cel mai tare site al rrapizilor :lol: http://www.boysrahova.go.ro/ :lol: aruncati o privire merita

Bogdan4Steaua14.09.2005 09:01
cel mai tare site al rrapizilor  :lol: http://www.boysrahova.go.ro/  :lol:  aruncati o privire merita

Site-ul este "fenomenal". Am ras cu lacrimi. :lol:

FanSteaua4Life14.09.2005 10:16

E cel mai de kkt site pe care l-am vazut in viata mea..."sector 5 ne apartine"...se scrie "sectorul 5 ne apartine" dar in fine...ii iertam ca neau facut sa radem umpic :lol: ...Rapidistilor sunteti penibili fratilor...

Bogdan4Steaua14.09.2005 11:28

Au mai multe astfel de greseli:

"Are la activ vreo 20 de interventi cu diferite grupuri ale galeriilor adverse " - un i s-a pierdut pe drum

"Mai are si un dosar penal din cauza la un "spurcat" ! " - no comment

"D-zeu sai odihneasca in pace pe cei care incap pe mainile noastre !"

"ea vine la meciuri decand eram mica "

Cred ca baietii astia au uitat sa dea pe la scoala.

FanSteaua4Life14.09.2005 11:37

la rapidisti prostia e relativa...nu au cum sa traiasca fara ea...o au in sange...da de ce sa vb noi despre ei, nici nu are rost sa ii luam in seama...daca vb prea mult despre ei o sa creada, doamne fereste, ca sunt prea interesanti...

FanSteaua4Life14.09.2005 11:49

intrati pe http://www.flashbuilder.net/users/boys_rah...ahova/main.html sa vedeti cum tziganushi au la palmares mai multe participari in CL in cupa cupelor si in UEFA cand ei nu au trecut de tururi preliminare, cea mai interesanta fiind cea din 1002-2003 8O (nu este o greseala a mea, exact asa este scris)..."rapid este prima echipa ajunsa intr-o finala de cupa europeana, 1939, CEC,Cupa Europei centrale, nejucata din cauza inceperi celui de al II - lea razboi mondial...

Deci ce concluzie tragem?

Rapid exista inca de pe vremea ocupatiei romane :twisted: echipa are mai mult de 1000 de ani hahaha

SSK14.09.2005 14:57
ne-au facut sa radem umpic

nici nu are rost sa ii lom in seama

FanSteaua4Life, pe bune acum, de ce nu esti ceva mai atent la cum postezi tu daca tot te apuci sa-i critici pe altii legat de ce greseli fac ?... :oops:

FanSteaua4Life14.09.2005 16:25
ne-au facut sa radem umpic

nici nu are rost sa ii lom in seama

FanSteaua4Life, pe bune acum, de ce nu esti ceva mai atent la cum postezi tu daca tot te apuci sa-i critici pe altii legat de ce greseli fac ?... :oops:

Scuza-ma ca iti spun dar una e sa scri pe un forum si sa gresesti unele cuvinte din graba sau din simplu motiv ca nu ai vazut, dar atunci cand faci un site pe care intra foarte multa lume cred ca ar trebui sa revezi de cateva ori ce ai scris pentru a schimba sau corecta, una e sa nu pui o cratima sau o virgula pe forum si alta e sa scri 1002 in loc de 2002.

PS: Gramatica nu era printre materile mele forte...

SSK14.09.2005 17:01

Nu, de fapt mi se pare mult mai putin importanta o greseala de genul celei cu 1002 pe care ai povestit-o tu, decat a nu sti cu cati de i se scrie spre exemplu verbul "a scrie" la conjunctiv prezent. In plus, e aiurea sa critici pe cineva pentru greseli de gramatica atunci cand tu insuti faci greseli si recunosti ca gramatica nu e punctul tau forte. E ca si cum ai corecta pe cineva care ar vorbi despre lovitura de la 23 august 1945 si i-ai spune ca de fapt a fost in 1946...

FanSteaua4Life14.09.2005 20:16
Nu, de fapt mi se pare mult mai putin importanta o greseala de genul celei cu 1002 pe care ai povestit-o tu, decat a nu sti cu cati de i se scrie spre exemplu verbul "a scrie" la conjunctiv prezent. In plus, e aiurea sa critici pe cineva pentru greseli de gramatica atunci cand tu insuti faci greseli si recunosti ca gramatica nu e punctul tau forte. E ca si cum ai corecta pe cineva care ar vorbi despre lovitura de la 23 august 1945 si i-ai spune ca de fapt a fost in 1946...

Ai dreptate intr-un fel...Mea Culpa...Insa treaba cu gramatica a fost o porcarie...eu scriu in general corect insa de multe ori scriu asa repede si nu mai am timp sa ma uit unde am gresit...dar totusi asta este un forum...

Insa dau un exemplu...Cineva candideaza pentru postul de primar, presedinte, etc...Atunci cand vorbeste in fata colegilor sai poate gresi in modul de exprimare, dar atunci cand face o declaratie sau da un interviu pe care il vede atata lume, ar trebui sa fie atent la ce spune...asa si in cazun nostru...voi ma puteti ierta sau nu, puteti trece cu vederea, dar la un site ca acela de la care ai pretentia ca lumea sa te voteze si sa intri in top 100 pentru a fi mai cunoscut si pentru a atrage mai multa lume nu se permite asa ceva...raman cu impresia ca ar fi trebuit sa il citeasca de cel putin 3-4 ori sa vada ca a gresit sau daca a vazut pe parcurs sa modifice...

FanSteaua4Life14.09.2005 20:24

Si de chestia cu 1002 nu am ras, acolo pur si simplu am atras atentia...ceea ce m-a deranjat este faptul ca nu poti sustine ca ai jucat in CL, CC, CU,atata timp cat nu ai trecut de tururile preliminare...

dbd16.09.2005 15:37

ce spun aia ma ??? ca sectorul 5 le apartine ??? scuzati-ms dar din cate stiu eu in jur de 80% din sctorul 5 este stelista...daca nu sa vina ei in ZONE 13...adica pe calea 13 septembrie...pe langa stadionul lui FC National...

acum sa nu radeti de mine dar Ghencea in ce sector este ?

montreal16.09.2005 16:22

in 6.

Bodanel01.10.2005 19:07
cel mai tare site al rrapizilor  :lol: http://www.boysrahova.go.ro/  :lol:  aruncati o privire merita

Cred ca un site asa penibil nu am facut nici atunci cand am invatat prima oara cum se face un site in html. Lasati-va fratilor si continuati cu cersitul. Chestiile astea mai complexe nu vi se potrivesc.

DRUGHI02.10.2005 07:19

pt cultura ta generala cand a zis sector 5 ne apartine s-a referit la faptul ca atunci cand joaca Rapid PE ei BOYS RAHOVA IN sectorul 5 al peluzei o sa ii gasesti.