FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zapata, portarul etapei in Liga Campionilor

fcsteaua.ro27.11.2008 14:29

Portarul columbian al FC Steaua, Robinson Zapata, a fost ales cel mai bun goalkeeper in echipa acestei saptamani de Liga Campionilor, intr-un top Eurosport, chiar daca echipa sa a primit trei goluri la Munchen, in etapa a cincea a competitiei.

"Este adevarat ca echipa romana a parasit competitia dupa ce Bayern a invins-o confortabil cu 3-0, dar infrangerea se putea transforma intr-o mare umilinta daca nu erau paradele portarului columbian", a fost motivul alegerii lui Zapata drept portarul etapei a cincea a Ligii Campionilor.

Eliminata din Liga Campionilor, Steaua mai are sansa calificarii de pe locul trei in 16-imile Cupei UEFA, daca invinge pe Fiorentina in ultima etapa a grupei F.

Partida Steaua - AC Fiorentina, din etapa a VI-a, ultima, a grupei F a Ligii Campionilor, se va disputa la 10 decembrie, de la ora 21:45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea si va fi comentata LIVE SCRIS pe situl fcsteaua.ro

Click pentru a vedea echipa etapei

sport365.ro

iov27.11.2008 14:44

Bai da' scrieti ceva de deplasarea de la Munchen a suporterilor, cum a fost, ce ati facut, cum v-au respectat bastinasii, atmosfera etc.

warlock27.11.2008 14:53

Rufay avea mare nevoie de asta! dupa ce in ultima vreme presa din Romania il terfelea constant. :steag_cruce_invers:

MoWeed27.11.2008 15:24

E mai respecat in afara tarii decat aici.

Bravo, merita aceasta recunoastere Zapata

joitaru27.11.2008 15:26

Am vazut reportajul pe EuroSport, sincer nu ma asteptam, anul trecut a avut meciuri mult mai bune, si parade mult mai spectaculoase si eficiente, dar nu a fost bagat in seama.

Oricum felicitari Rufay, si tine-o tot asa.

w3bmaster27.11.2008 16:33

Am mai zis-o avem Portar avem 1-2 jucatori ne mai tre 10-12 si o conducere .... si mentalitate si etc

Forza Steaua

Ic3MaN27.11.2008 16:46

Zapata este nr.1 in poarta noastra si va ramane asa.sper ca atunci cand mai greseste(sper sa nu mai fie asa des ca in turul asta) sa nu-l mai lovim cu o gramada de critici uitand ce a facut pt noi.Te voi respecta pt totdeauna Rufay!!

Rufay Nr.1

steaua_gloria27.11.2008 16:49

Singurul om datorita caruia nu am avut chiar carute intregi de goluri este Rufay . Cel putin in Champions League. Dupa parerea mea e un portar mare.

robespierre27.11.2008 16:54

VIVA ZAPATA!!!

e tot ce pot sa spun. Din pacate cei mai multi uita cate a facut pt noi.

authentik27.11.2008 20:46
Bai da' scrieti ceva de deplasarea de la Munchen a suporterilor, cum a fost, ce ati facut, cum v-au respectat bastinasii, atmosfera etc.

Salut,

a fost foarte bine la Munchen. Suporterii stelisti au facut deplasarea la Munchen in functie de posibilitatile materiale: cu avionul, cu masina personala cu autocarul samd. Bastinasii au fost foarte de treaba si ne-au asteptat cu halbe de bere de la Oktoberfest. Am baut impreuna cu ei ca nu era frumos sa-i refuzi avand in vedere ca ne-au asteptat cu halbele pline de bere. Deoarece distanta a fost destul de mare si drumul obositor le-am sugerat ca ne este foame si ei ca niste bastinasi de treaba ne-au servit cu carnati ca sa mearga berea. Am baut, am mancat, ne-am imprietenit, am povestit (parca ne cunoasteam de-o viata). Bastinasii sunt oameni f buni la suflet deoarece dupa ce ca ne-au dat bere la greu si mancare ne-au lasat sa le fu**m si femeile pentru ca asa este obiceiul pe la ei.

In rest atmosfera de pi**e, m**e Gigi si cateva torte.

RhasaD27.11.2008 20:57

Felicitari Zapata! Merita! Unul dintre cei mai buni portari din Romania

andreea_steaua2328.11.2008 17:24

chiar merita...nu conteaza ca a grasit in campionat...macar a salvat echipa cand trebuie..daca nu era el putea fi 6-o

bravo zapata

al2_1_.jpg

saphyrre28.11.2008 18:50

Unde-i domnul Ardeleanu sa ne "explice" iar cum sta treaba cu Zapata...

M-am lamurit si cu dansul de cand cu acel articol mizerabil.

clausblaus29.11.2008 16:26

Si cand te gandesti ca mai sunt,inca,multi ce contesta prezenta lui Zapata in poarta Stelei.

Iata,o palma data "marilor antrenori"de pe forum.LA MAI MULTE!!!

:steag_cruce_invers:

SzabiStelistu29.11.2008 16:58

bravo rufy!!sper sa ramai la Steaua cat mai mult!!eu am incredere mai mare in tine decat in tataraseanu!!

danutzup03.12.2008 16:47

bravo rufay.......... si pentru toti aceia care vb de rau despre el mai vedetiva de treba ati uitat ce a facut el pt echipa????sezonu trecut daca nu era el cine stie ce loc ocupa Steaua. ce sa mai zic de Liga Campionilor....... :steag_cruce_invers: mai mult respect pt el nu ar strica