FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Protasov vrea inca un Dica

Kobiy13.08.2005 07:08

Suspendarea pe trei meciuri a lui Nicolae Dica a scos in evidenta cat se poate de clar, in partida cu Rosenborg, subtirimea lotului echipei campioane. Oleg Protasov se pare ca a si avut o discutie cu patronul Ciobanul pentru a transfera un conducator de joc, UEFA permitandu-le cluburilor sa completeze lista trimisa la forul european cu inca doi jucatori.

Astfel, campionii si-au intins "antenele" pentru racolarea lui Alin Stoica, liber de contract dupa ce in returul sezonului trecut a bifat cateva prezente in tricoul lui FC National. Fostul mijlocas "bancar" asteapta de ceva vreme o oferta din strainatate, in acest timp antrenandu-se cu formatia din Parcul cu Platani.

Atuul lui Stoica este nu numai faptul ca este liber de contract, asemenea celor adusi in aceasta vara in Ghencea, ci si experienta acumulata in anii petrecuti peste hotare, la Anderlecht, FC Bruges si Siena.

O alta tinta este pitesteanul Andrei Prepelita, numai ca el a apucat deja sa evolueze pentru FC Arges si oficialii Stelei se vad obligati sa astepte miniperioada de transferari din octombrie. Sansele acestuia de a ajunge sub comanda lui Oleg Protasov sunt, insa, mai reduse, deoarece conducatorii din Trivale tin la pret, nedorind sa scada nici un cent sub suma de 700.000 de dolari.

"Stiu de mai multa vreme ca ma doreste Steaua, dar nu depinde de mine. Daca se vor intelege cluburile, voi merge cu placere la echipa campioana", au fost singurele cuvinte ale lui Prepelita. Zilele acestea, presedintele-suspendat MM Stoica va decide cine va fi alesul.

Virgil13.08.2005 08:49

M-ar mira sa-si calce pe inima si sa-l ia pe Alin.Despre care a spus ca e lent si nu se potriveste stilului echipei,ca are aere de vedeta si altele.

Nationalul scoate jucatori buni pe banda rulanta.De unde oare ? Din maneca ? Sau o avea relatiile necesare pentru a-i aduce pe bani putini,de te miri unde ?

SteauaToronto13.08.2005 10:06

Dintre Alin Stoica si Prepelita l-as vrea pe Alin el are experienta de CL! Va spun de acum Rosenborg nu are nici o sansa! O sa-i rupem pe aia de acolo! Forza Steaua pana la moarte si dincolo!

alexfilip13.08.2005 15:27
Va spun de acum Rosenborg nu are nici o sansa! O sa-i rupem pe aia de acolo! Forza Steaua pana la moarte si dincolo!

De asta suntem noi romanii cum suntem la toate - numa gura e de noi.. Nu fi asa sigur ca ii rupem ca astia daca au 5 centrari in timpul meciului ne dau 2 goluri.

In campionat joca slab findca toate echipele lor sunt

cu jucatori imuni la centrari dar pe noi ne asteapta cosmarul Kennet Anderson la puterea a 4.

Cat despre Dica - stie sa se demarce la centrari si sa trga de la distanta dar atat - A avut un bulan nesimtit sezonul trecut de a iesit golgheter ca e jucator slab de tot ( si cracanat rau). Eu si pe actualul la-si scoate din echipa, daramite inca unul-----Protasov asta nu e normal. Oprita in locul lui Dica!!!!

sorin_77713.08.2005 16:47

Eu as fi vrut sa il avem pe Cernat... Dar merge si Alin Stoica. MM, Cernat era alegerea perfecta!!!

SteauaToronto13.08.2005 16:56

Da si Cernat ar fi o solutie buna! Acum fie cum o vrea MM! :lol:

sorin_77714.08.2005 07:29

Daca ar avea ocazia, MM nu cred ca l-ar rata pe Cernat. :wink:

ulivius14.08.2005 07:55

MM ia facut lui Cernat o oferta, dar acesta a refuzat-o. In Ucraina e platit dublu sau triplu decat ar putea sa ia la Steaua.

reddog14.08.2005 16:17
M-ar mira sa-si calce pe inima si sa-l ia pe Alin.Despre care a spus ca e lent si nu se potriveste stilului echipei,ca are aere de vedeta si altele.

Nationalul scoate jucatori buni pe banda rulanta.De unde oare ? Din maneca ? Sau o avea relatiile necesare pentru a-i aduce pe bani putini,de te miri unde ?

Si uite cum 6 jucatori scosi de ei pe "banda rulanta" au ajuns sa joace la Poli Timisoara...Nu e de mirare ca au scazut vizibil sansele lor sa mai aspire la vreun trofeu anul acesta. Poate daca infuzia cu australieni va da roade.

Iar Stoica..mare mi-ar fi mirarea sa ajunga la voi...

Virgil15.08.2005 02:42

Am spus acelasi lucru.

reddog17.08.2005 11:40

Si ce-i cu asta??? :roll: