FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tudorel Stoica: Steaua a îndepãrtat suporterii (ProSport)!

fcsteaua.ro26.11.2008 16:18

Tudorel Stoica deplânge situaţia fără precedent a Stelei şi afirmă că adversarele "roş-albaştrilor" şi-au pierdut respectul faţă de vicecampioană.

Fostul căpitan a îndulcit critica, admiţând că deşi prin jocul echipei suporterii sunt îndepărtaţi, mai rămân destui fani în Ştefan cel Mare (aluzie la comportamentul lui Torje&co).

"Toată lumea vine în Ghencea să ia puncte. Steaua a pierdut respectul adversarului, echipele oaspete nu mai au frică şi respect atunci când vin să joace în Ghencea... E normal ca suporterii să se îndepărteze de echipă, dar noroc că Steaua mai are ceva suporteri la Dinamo", a spus Stoica pentru NewsIn, citat de Sport.ro

Fostul mijlocaş a făcut o radiografie pertinentă a cauzelor care au dus la declinul fotbalului românesc: "Lipsesc jucătorii buni, astăzi toată lumea mai mult vorbeşte, a dispărut seriozitatea fotbalistului român, sunt jucători care nu ştiu să dea o pasă, să facă o preluare, nu au abecedarul fotbalului, asta-i clar. Astăzi se plătesc bani mulţi pentru valoare puţină".

Tupac Amaru26.11.2008 16:45

Asa e, are dreptate acest fost mare fotbalist al Romaniei (asa cum spunea si Gica Chioru, multi stelisti il considera simbolul dintotdeauna al spiritului stelist), cu mentiunea ca titlul articolului (iata ca se dovedeste axioma pe care am formulat-o, ziaristii sunt niste jegosi retardati si primitivi, plus cretini congenitali si idioti ireversibil pierduti pentru societatea in care ei joaca - prost - rolul unor supra-oameni) n-are nici o treaba cu ceea ce declara Tudorel.

O singura intrebare pentru Tudorel: la ce iti serveste prietenia cu acest interlop de cea mai joasa speta, rusine a Romaniei, Ioan fecali?

Deci de unde reiese ca Steaua a indepartat suporterii? Steaua ii atrage, bai handicapatilor! Becali si ceilalti ca el ii indeparteaza! Plus ziaristii - coprofili si coprofagi, care intretin acest mediu de rahat in care ei se simt cel mai bine. Huo!

w3bmaster26.11.2008 18:07

Ciobanu e de vina

As merge la stadion si daca ar fi pe locu 18

Numa ca ciobanu si jocu de kkt nu ma atrage deloc ...

Azzido26.11.2008 19:41

oare cati ar merge la stadion daca am fi pe locul 18 cum zici tu ?

STARforce26.11.2008 21:39

Hmmm cred ca ar ramane doar peluzele daca am fi pe 18 dar chiar asa sa fi la un pas de B....nu cred ca vom ajunge vreodata totusi!

aditza_stelistu27.11.2008 00:08

Era un fel de a spune, pentru a accentua dorinta plecarii lui Becali.

Mugur_Cornateanu27.11.2008 04:10

Oare de ce nu spune deschis ce gandeste? Ca Becali este cel care indeparteaza suporterii, nu "Steaua". Si lui ii e frica de cioban? Sau sa fie doar prietenia cu mizeria bisnitara de Ioan Becali

S.S.Lazio27.11.2008 08:47
oare cati ar merge la stadion daca am fi pe locul 18 cum zici tu ?

In opinia mea s-ar veni la  meci cate 10 000,doar pentru a sustine echipa,cred eu ! poate ar fi o iluzie,cine stie ..oricum,adevaratii se vad la meciurile cu otopeni,Bistrita,buzau,Pandurii etc...

P.S daca am ajuns sa consideram un derby Steaua-Unirea Urziceni,asa cum tot anunta de 2 saptamani mai marii mass-mediei ....

MoWeed27.11.2008 10:21

Becali a indepartat suporterii.

Nu cred ca locul ocupat in campionat si seria de meciuri fara victorie sunt de vina in totalitate