jucam ofensiv, avem o gramada de ocazii dar tre' sa si marcam.
sper sa-i nimicim pe national.
Iacob, un castig pt noi.
fozra Steaua!
jucam ofensiv, avem o gramada de ocazii dar tre' sa si marcam.
sper sa-i nimicim pe national.
Iacob, un castig pt noi.
fozra Steaua!
Suntem prea euforici dupa doua jocuri in care am dominat,dar frisca de pe tort au mancat-o cainii si ursii polari.
Personal nu stiu ce sa spun despre urmatorul meci,cel cu National.
Landi e un vulpoi batran si poate specula jocul nostru permanent ofensiv,cu contraatacuri taioase.
In mod normal meci de 1 solist.
Gigi o sa ai discutii in familie.
(Numai eu stiu care Gigi.:D/)
Si noua nu ne spui de care Gigi e vorba? Nu-i frumos sa faci asa ceva... :wink:
Uite ca i-ati batut pe National la scor, dar va asteapta o etapa interesanta. red ca voi merge prima data anul acesta la meci pe Dan Paltinisan sa vad cine pe cine. Un X nu mi-ar displacea... :twisted:
Si noua nu ne spui de care Gigi e vorba? Nu-i frumos sa faci asa ceva... :wink:Uite ca i-ati batut pe National la scor, dar va asteapta o etapa interesanta. red ca voi merge prima data anul acesta la meci pe Dan Paltinisan sa vad cine pe cine. Un X nu mi-ar displacea... :twisted:
X 8O ; nu crezi ca esti prea indulgent cu noi
?
Ma asteptam sa spui ca pierdem, asta fiind in avantajul vostru. Doar nu crezi ca Poli, are forta de a se lupta, pt titlu ?
Cum sa aiba forta sa lupte pentru titlu??? Asa se lauda si Craiova anul trecut si uite unde a ajuns...
Voi va laudati mereu si nu ati ajuns inca.
Sper sa se intample cat mai curand. ![]()
Multumesc de gandurile bune Virgile. Dar stii care e faza? Sunt sigur ca nu ati rezista fara noi si ati veni si voi instant, asta daca intre timp nu v-ar parasi Jiji si nu v-ati desfiinta in consecinta.
Nu mai fi asa de sigur draga reddog.
Nu poti fi sigur nici de secunda urmatoare.
Odata si odata tot va duceti sa se bucure o tara intreaga.
Voi va laudati mereu si nu ati ajuns inca.Sper sa se intample cat mai curand.
Fara Dinamo.....nuuuuuuuuuuuuu.......fara Dinamo unde mai e distractia :lol: :lol:
Nu mai fi asa de sigur draga reddog.Nu poti fi sigur nici de secunda urmatoare.
Odata si odata tot va duceti sa se bucure o tara intreaga.
Cum sa se bucure tara daca nu mai e Dinamo? Ce v-ati face voi fara noi? A da, stiu, v-ati lupta pe Rapid, mult iubitii vostri rivali... :roll:
Fara Dinamo.....nuuuuuuuuuuuuu.......fara Dinamo unde mai e distractia :lol: :lol:
In sfarsit cineva care e de acord cu mine... Fara Dinamo cine va mai scoate din cand in cand figurile din cap? :wink:
In sfarsit cineva care e de acord cu mine... Fara Dinamo cine va mai scoate din cand in cand figurile din cap? :wink:
De acord cu tine reddog, dar din cu totul alte motive!
1. Fara Dinamo, rivalii nostri de-o viata, ce-ar mai fi campionatul? O platitudine!
2. Nu ar mai fi asa mare satisfactia la final, sa va vedem intotdeauna dupa noi, castigatorii titlului!
3. De cine am mai rade apoi in cupele europene, asa cum ne-ati obisnuit dupa `90 incoace!
De acord cu tine reddog, dar din cu totul alte motive!1. Fara Dinamo, rivalii nostri de-o viata, ce-ar mai fi campionatul? O platitudine!
2. Nu ar mai fi asa mare satisfactia la final, sa va vedem intotdeauna dupa noi, castigatorii titlului!
3. De cine am mai rade apoi in cupele europene, asa cum ne-ati obisnuit dupa `90 incoace!
In fiecare an cainii ieseau in tururile preliminare iar noi ajungeam departe, cateodata in primavara si ma amuzam asa tare cand recunosteau dinamovistii ca noi am facut performanta iar ei nu si dadeau vina ba pe antrenor,ba pe conducere,ba pe jucatori.
Nu prea imi vine sa spun ca ati avut valoare mai multa decat noi. Poate bulan mult mai mare... Nu incepeti iar cu "noi suntem cei mai tari" si "campionii" (dupa 4 ani de asteptare si curgere de bale)ca nu ma impresionati deloc.
Stiti si voi ca doar ghinionul a facut ca noi sa cadem cu Man. adica cel mai bogat club din lume si doar ghinionul care s-a abatut asupra sarmanului Goian (Dinamo-Rapid)a facut sa pierdem campionatul pe care, sa fim sinceri, l-ati luat cu mult, mult noroc.
Nu prea imi vine sa spun ca ati avut valoare mai multa decat noi. Poate bulan mult mai mare... Nu incepeti iar cu "noi suntem cei mai tari" si "campionii" (dupa 4 ani de asteptare si curgere de bale)ca nu ma impresionati deloc.Stiti si voi ca doar ghinionul a facut ca noi sa cadem cu Man. adica cel mai bogat club din lume si doar ghinionul care s-a abatut asupra sarmanului Goian (Dinamo-Rapid)a facut sa pierdem campionatul pe care, sa fim sinceri, l-ati luat cu mult, mult noroc.
ca sa castigi trebuie sa ai si un pic de noroc...norocul tine cu cei mai buni...
Real Madrid este cel mai bogat club din lume..nu Man.U....
Aici da-mi voie sa te contrazic. Mai uita-te si tu prin presa. Si crede-ma ca sunt la zi cu stirile despre englezi. Man.Utd. e echipa mea favorita in Europa. (pana nu ajunge Dinamo acolo)
PS: Norocul nu tine chiar intotdeauna cu cei buni, doar ca lumea nu e corecta.
Aici da-mi voie sa te contrazic. Mai uita-te si tu prin presa. Si crede-ma ca sunt la zi cu stirile despre englezi. Man.Utd. e echipa mea favorita in Europa. (pana nu ajunge Dinamo acolo)
PS: Norocul nu tine chiar intotdeauna cu cei buni, doar ca lumea nu e corecta.
Man.U nu e cea mai bogata echipa din Anglia..apoi din lume... :twisted: .....si sa stii ca citesc presa
De Chelsea ce ai de zis?
Sau ea nu se pune?
Ce sa se puna? ca au luat si ei titlu dupa mai bine de un deceniu??? Lasa ca nu mai o duc ei mult si bine asa. Oricum, per general, sunt varza. Ii baga si Arsenal si Manchester si Liverpool in buzunar.
Man.U nu e cea mai bogata echipa din Anglia..apoi din lume... :twisted: .....si sa stii ca citesc presa
Man. U. este cea mai bogata echipa din Anglia, in sensul ca au veniturii din publicitate, marketing, etc.........Chelsea il are pe Abramovici care pompeaza banii, deci nu sunt veniturile creeate de club, dar sub aspectul asta, da pot spune ca Chelsea e first.
Cat despre ceea mai bogata echipa din lume stiu sigur ca anul trecut Man.U a fost devansata parca de Real Madrid.
Te inseli, dar ce mai conteaza. Sa aibe Dinamo un sfert din bugetul uneia dintre ele.... :roll: