atata timp cat dai citate din discursurile oierului, m-am lamurit...
nu ma intereseaza ce zice Becali si nici nu citesc stirile cu Becali nici decum nu l-am citat! nu stiu cum ajungi tu la aceasta afirmatie! dar nu ai cum sa nu-ti fi rusine de unii,cand vezi asanumitii FANI care dau in propia lor echipa! zicea cineva mai sus ca anarthosis a castigat la bremen! deci ? e posibil! sansa ai mereu! de ce sa nu castigam si noi la München! Bayern va menaja cativa jucatori!
oricum noi nu ne putem compara niciodata cu Bayern si fiecare stie ca pt a face performanta iti trebuie bani! nu numai pt a lua jucatori talentati ci pt alti factori care duc la performanta!
respect pt acel dinamovist care se vede ca e un suporter adevarat! si pot adauga drept raspuns ca acea discutie care se purta precum Dinamo nu ar fi meritat la momentul acela locul 1 a fost total aberanta! atat cat Dinamo a fost pe 1 a fost pt ca a meritat! ce daca nu a a jucat spectaculos??? vede-ti? asta inseamna sa fi fair play!!
ar trebui sa luati exemplu voi astia "stelisti" care cand va nesansa dau in propia echipa!
ar trebui sa tineti cu echipa voastra si la bine si la rau! nu sa va mandriti cu Steaua doar cand bate pe KIEW sau bate pe Valencia sau ia Liga Campionilor! asa e fotbalul ! dezamagiri, euforie , exstaz dar mereu trebuie sa fi Loial. daca nu poti atunci alegeti alt sport!
nu am reusit sa ii invingem pe Ghencea si acum vrem sa scoatem un rezultat bun in Germania..sa fim putin seriosi...meciul va fi extrem de dificil...si unii spera in minuni..dupa parerea mea minunile s-au stins de mult la Steaua...asta e adevarul..
minune ar fi un 0-4 pt Steaua sau ceva de genu asta dar eu nu cred sa fi auzit pe cineva sa fi afirmat ceva atat de deplasat! daca tie un rezulatat de egalitate sau o infrangere la limita cu 1-0 / 2-1 in care Steaua tine pasu ti se pare minune atunci inseamna ca nu mai ai incredere in echipa asta! iar eu nu-mi aduc aminte ca Steaua sa fi avut parte de minuni?? nu am batut niciodata o echipa cotata cu mult peste noi inafara de acel meci cu Barcelona din 86! aia poate a fost o minune! daca ne gandim la performanta lu dukadam