FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua GTH a dominat sezonul la motociclism viteza

fcsteaua.ro20.11.2008 11:28

Luna noiembrie a adus ultimele competitii de motociclism si lamurit si ultimele necunoscute in clasamentele de viteza, motocros, tot-teren si dirt-track. Pilotii de la Steaua GTH au avut o comportare foarte buna de-a lungul sezonului, ridicandu-se prin rezultate la inaltimea clubului pe care l-au reprezentat.

Iata rezulatele lor:

La disciplina viteza, clasa 125cc SP pe circuit - Remus MIHAILESCU a devenit campion national.

In campionatul national de viteza pe aeroport la clasa juniori, stelistii nu au avut rivali, castigand toate cele 3 titluri astfel: la juniori III Cristian Alex Baciu , la juniori II David CATANA, iar la juniori I titlul a fost castigat de Adrian CIUJDEA . De asemenea clasa de 85cc a fost dominata tot de sportivii militari, campion devenind tot Remus MIHAILESCU, pe locul 3 clasandu-se David CATANA. La clasa 125cc GP, Laszlo LACZKO a ocupat locul 3, pilotii nostri revansandu-se la clasa 125cc SP unde au cucerit titlul prin acelas Remus MIHAILESCU. Clasa 250cc a fost tot o afacere stelista, primele 2 locuri fiind ocupate de Sorin BOANTA , campion national devenind Florian POP.

La clasa Super Sport tot ros-albastri au dominat prin Laszlo LACZKO, locul 3 si Florian POP campion. La Super Bike debutanti, Mihaita Rujan a terminat campionatul pe locul 3.

Daca la individual pilotii de la Steaua GTH au castigat mai mult de jumatate din titlurile puse in joc, ei au castigat si la echipe, cucerind Cupa Romaniei la viteza.

La disciplina motocros, Alex Cristian Baciu a terminat campionatul pe locul 2 la clasa 65cc, clasa veteranilor fiind din nou adjudecata de stelisti prin locul 2 ocupat de Daniel NAGY si prin Florian POP devenit campion national.

Pe echipe Steaua GTH a ocupat locul 2 in Campionatul National si locul 3 in Cupa Romaniei.

Felicitari tuturor care au contribuit prin titlurile si clasarile pe podium la mentinerea clubului Steaua in topul celor mai bune cluburi din Romania.

Padrese

Joga Bonito20.11.2008 11:44

Excelent!

Lari20.11.2008 11:49

BRAVO!!! :steag_cruce_invers:

Succes in sezonul viitor! Poate veti avea sansa sa va dovediti talentul si in cursele din strainatate! MULTA BAFTA!!!

joitaru20.11.2008 11:55

Sincer habar nu aveam ca exista si partea de motociclism la clubul Steaua.

Super marfa, mai ales ca sunt fan motociclism.

SINCERE FELICITARI.

MoWeed20.11.2008 13:22

Nici eu nu stiam ca Steaua are sectie de motociclism. Bravo!

steaua-no120.11.2008 13:45

tot respectul pentru acesti sportivi !

oare "ziarele de sport" din Romania stiu de performantele astea?

Dragoshel20.11.2008 13:58

Bravo lor, si multumim

@Steaua-no1 stirile astea nu se vand....

PS: Multumim padrese pentru informatii

joitaru20.11.2008 14:01
tot respectul pentru acesti sportivi !

oare "ziarele de sport" din Romania stiu de performantele astea?

Atata timp cat nu este nici un scandal in zona aia, GARANTAT NU. :))

Ei nici macar nu stiu ce rezultate bune avem in campionatul balcanic de SuperBike, sau in cel european.

Cand a castigat Rossi iar MotoGP, ai vazut mai mult de un articol ce continea trei randuri??? Sau un reportaj mai mare de 20 de secunde legat de motorsport??

eu unu nu, decat pe site-uri dedicate acelor sporturi, care sunt foarte putine in Romania, si update facut odata la 3 saptamani.

Astia nu sunt ziaristi, sunt niste pervers pupin-curisti, lipsiti de morala si etica.

stelist24/2420.11.2008 20:46

bravo baieti) un cadou pe masura mie pentru implinirea a 18 ani)

SzabiStelistu21.11.2008 13:19

Eu stiam ca exista ...... pentru ca vecinul meu a fost la echipa Stelei la SuperBIke...este vorba despre Gagyi Peter,acuma este la clasa supermoto la europene:)....oricum BV pentru echipa Stelei,si succes in continuare :):steag_cruce_invers:

Atata timp cat nu este nici un scandal in zona aia, GARANTAT NU. :))

Ei nici macar nu stiu ce rezultate bune avem in campionatul balcanic de SuperBike, sau in cel european.

Cand a castigat Rossi iar MotoGP, ai vazut mai mult de un articol ce continea trei randuri??? Sau un reportaj mai mare de 20 de secunde legat de motorsport??

eu unu nu, decat pe site-uri dedicate acelor sporturi, care sunt foarte putine in Romania, si update facut odata la 3 saptamani.

Astia nu sunt ziaristi, sunt niste pervers pupin-curisti, lipsiti de morala si etica.

ma bucura faptul ca unii de aici se mai uita si la motorsport.....Rossi e unic....8 titluri,5 in clasa MotoGP ,1 in clasa 250,si 1 in 125.Bafta in continuare si sper sa invinga azi si echipa de fotbal!!FORZZA Steaua!!