cine poate sa-mi zica si mie la ce ora s-au disputat meciurile din 94? Am cautat peste tot pe net si am gasit doar ziua si locatia, nu si ora. Daca cineva isi mai aduce aminte il rog sa ma ajute.
Multam Mult
cine poate sa-mi zica si mie la ce ora s-au disputat meciurile din 94? Am cautat peste tot pe net si am gasit doar ziua si locatia, nu si ora. Daca cineva isi mai aduce aminte il rog sa ma ajute.
Multam Mult
Multam Mult
Romania - Columbia - 16.35 PDT / 01.35 EET
Romania - Elvetia - 16.05 EDT / 22.05 EET
Romania - SUA - 13.05 PDT / 22.05 EET
Romania - Argentina - 13.35 PDT / 22.35 EET
Romania - Suedia - 12.35 PDT / 21.35 EET
PDT inseamna Pacific Daylight Time (meciurile jucate pe coasta de vest a Americii, trei din ele la Pasadena), EDT inseamna Eastern Daylight Time (coasta de est) iar EET e ora noastra.
da pt ce iti trebuie orele?
Sa stie pana la ce ora a stat treaz cel mai tarziu cand era mic.
Meciul cu Columbia a fost prima mea noapte alba. Ce vremuri, ce goluri, ce jucatori... Cum dracu sa-ti mai placa Banel, Piturca, Tamas, Marica dupa asemenea meciuri ???
Meciul cu Columbia a fost prima mea noapte alba. Ce vremuri, ce goluri, ce jucatori... Cum dracu sa-ti mai placa Banel, Piturca, Tamas, Marica dupa asemenea meciuri ???
Domnu, fiindca Banel e Banel tata. Inca n-ai inteles ca antrenorii din Romania iubesc asemenea jucatori ca Banel? Banel este un baiat cuminte, un ascultator, un copilash. E copilul ideal pe care nu ai.
Doar ca jucator...e.....
S-au cam dus vremurile cand decoram toata casa cu textile decorative cu Romania: fulare, esarfe, tricouri, jobene, fanioane, steaguri, chiar si covoare, perdele sau huse de canapea... Atunci era mare eveniment ca joaca nationala, acum ne uitam cu sila cum ne bate Israelul acasa
Unde e fotbalul de alta data?
Unde e fotbalul de alta data?
Vorba unui ziarist : "Pe calculator".
Vorba unui ziarist : "Pe calculator".
Si nici ala nu-l mai joaca unii atat de bine ![]()