FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

C parere aveti d Gabi Safta??

I.N.Money10.08.2005 09:15

Va place cum crainicul stadionului Steaua isi face treaba? :lol: mie da

Virgil10.08.2005 09:38

E bun,dar uneori face prea mult taraboi.Unul din (d)efectele prezentei sale permanente de-a lungul unui meci,e ca galeria cam asteapta "tonul" de la el.

Poate fi numit lejer coordonator.

Bisquit10.08.2005 11:16

Mie-mi place de el....Sunt momente cand interventia lui uneste tot stadionul!! Nu-i asa??!!

lbj12.08.2005 17:28

E belea rau...A apucat sa zica doar atat "Steaua si Ciobanul", si a starnit huiduieli de la toti de pe stadion :)

Virgil13.08.2005 01:37

De unde se poate trage lejer concluzia ca e un lingau.

Dar are si parti bune.

La fel de lejer poate suplini vocile a 10.000 de suporteri absenti din tribune.

Padrese13.08.2005 05:49

Nu trece meci in care sa nu-l injur.Dupa parerea mea ne face clubul de rusine (da` la ce conducere avem ce mai conteaza).Rolul unui crainic e sa anunte echipele, schimbarile si sa faca alte anunturi importante.In nici un caz nu e pus acolo sa dea tonul la scandari, sa incite fanii si sa-si bata joc de echipele adverse.

onlySteaua13.08.2005 12:53

subscriu la cele spuse de Padrese,la care as mai adauga si atitudinea sfidatoare pe care o are "arianul" safta fata de cei din provincie.

Radu mic13.08.2005 14:37

hai lasati prostiile...Gabi Safta este cel ami bun crainic din toata tara!!!! este adevarat ca mai sare calul dar o face doar ca iubeste Steaua....si astea spune multe!!! la Valencia crainicul e aproape la fel...cand anunta golurile baga 2 min nu mai gool!

reddog14.08.2005 16:44

Ia spuneti-mi si mie totusi ce se intampla la voi pe stadion, ce e cu lipsa asta de suporteri prezenti la meciurile de acasa?

In aceste circumstante nu e de mirare ca respectivul Safta isi poate face treaba bine. Se aude vocea lui cat sa substituie vocile tuturor lipsa.

FANATIK RED-BLUE14.08.2005 21:05
Ia spuneti-mi si mie totusi ce se intampla la voi pe stadion, ce e cu lipsa asta de suporteri prezenti la meciurile de acasa?  

In aceste circumstante nu e de mirare ca respectivul Safta isi poate face treaba bine. Se aude vocea lui cat sa substituie vocile tuturor lipsa.

Sunt inca in perioada de negare :D si vreau sa cred ca afluxul slab de suporterii de pe Ghencea, se datoreaza vacantei si pretului biletelor (care totusi, toate astea, nu ar fii trebuit sa fie o piedica, pentru a fii in numar mare pe stadion). Si mai radeam de voi anul trecut, ca erati in groapa maxim 5000 :oops: , nu ca noi am fii fost atat la meciurile de acasa, dar fata de anul trecut, cu una din cele mai mari medi de suporterii din tara, este slab inceputul de sezon, sub acest aspect.

Nero15.08.2005 16:31

E lumea in vacanta, d'aia :idea:

Bodanel16.08.2005 04:33

Cred ca cam intrece masura dar are si momente bune. NU-mi place ca il pupa in fund pe Becali. Pentru reddogy- stai linistit peste 2 saptamani Ghencea si va umple si asa va ramane pana la sfarsitul sezonului. Numai eu am vreo 10 prieteni plecati in vacanta dar se intorc si mai sunt multi ca mine. Oricum o sa vezi ca veti avea parte de o primire speciala cand veti veni la noi(daca aveti curaj).Cu Steaua pana la moarte

gigi nebecali16.08.2005 06:32

Nu zic ca e super adevarat omu', dar cu siguranta e amuzant in dedicarea cu care vb despre Steaua. Si in plus cu misto-ul de echipele adverse, atat timp cat se refera doar la echipele de fotbal si nu la orasele din care vin e ok.

Lingau al lui Becali; pai dar ce vreti? doar e angajat, ia bani. Uitati cand ne citea comunicatele de presa ale lui Becali in campania electorala? Trebuie sa o faca si pe asta, ca daca nu, il da oieru' afara.

Cat despre numarul suporterilor, pot sa zic linistit ca astia putini pentru Steaua care mergem acum la stadion, am umple oricum denivelarea aia a lor pe care o mai numesc si groapa :D

Cati 5.000 au fost la meciul din UEFA? Si si aia facand coregrafii pe banii clubului :D:D:D

Sarim, Sarim si va macelarim!!!

reddog17.08.2005 10:59
E lumea in vacanta, d'aia  :idea:

Deci vacanta explica media de 5 mii de spectatori. Nu va mai imbatati cu apa rece.