FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cainii - Ghiocei Cu Fite De Crini Imperiali

Horatiu717.11.2008 22:08

Intr-un fotbal in care seriozitatea e luata la misto, Unirea Urziceni reprezinta singura institutie cu adevarat serioasa. Acolo, bascalia (stridenta si sora cu umoarea) o comite doar Meme, dar departe de vestiar, in sezatorile de la GSP. La Dinamo, in schimb, cind se pierde un meci, urmeaza trei luni de scandal. Cind se cistiga o partida, se vorbeste o saptamina despre Liga Campionilor, placinta cu care Dinamo s-a fript de atitea ori, dar la degete, nu la limba, ca n-a apucat sa o guste. Nu le cer dinamovistilor sa fie umili, ci decenti. Mai ales ca au o echipa care zici ca-i mama somnului. Cind alearga, parca merge la piata sau sa viziteze un show-room. Cind ataca, parca se apara. Si cind intilneste un adversar care n-are fundasi transferati de la muzeul Figurilor de ceara, inscrie tot atitea goluri cite a dat impotriva Unirii Urziceni. Toata saptamina trecuta, am auzit ca Dinamo, daca va bate comandoul lui Dan Petrescu, e ca si campioana. Intelegeti o data pentru totdeauna ca in noiembrie nu inmugureste decit asteptarea Craciunului. Cupolele florilor se deschid prin mai, iunie. Dinamovistii joaca fotbal cu capul in pamint, in pozitia ghiocel, dar se ilustreaza prin oras cu fite de crini imperiali.

Super articolul facut de Boanchis

JDERUL18.11.2008 08:50

[quote name='Horatiu7' date='Nov 18 2008, 12:08 AM' post='306157' ,,Acolo, bascalia (stridenta si sora cu umoarea)..."

Cred ca a vrut sa scrie ,,rumoarea",nu ,,umoarea".Cele dpua cuvinte nu difera doar prin aceea ca unul are un ,,r"in plus,dar au si intelesuri total diferite.

Altfel un articol excelent!

Dj18.11.2008 15:15

daca noi nu luam campionatu (si sunt sanse slabe sa facem asta) as vrea ca el sa fie luat de Urziceni sau CFR

nu vreau sa vad spurcatii direct in Liga.