Se fac deja 3 luni si ceva de cand GSP-ul cu trustul lui Voiculescu au preluat monopolul asupra transmisiilor Ligii I de fotbal Realitatea Frutti Fresh sau cum se mai numeste in actualul sezon.
Nu ca am avea cine stie ce campionat, sau am avea meciuri senzationale etapa de etapa dar Antena 1 si GSPTV au coborat standardul transmisiilor TV la un nivel care nu credeam ca e posibil,in acelasi timp in care redactorii GSP ne dau lectii de profesionalism prin articole care se doresc "formatoare de opinie".
E inacceptabil ca transmisia TV sa inceapa in minutul 51 al meciului, ca si in Steaua-Otopeni sau in minutul 10 ca si in meciul Universitatea Craiova - Otopeni din etapa 13.
Tolontan vorbea in editorialul din 3 noiembrie despre cum "Antena 1 a investit enorm în transmisiile sportive"- "Reluãrile sînt excelente" ne mai spune Tolo in acelasi editorial.
Serios?
Steaua-Poli a fost o mostra exceptionala despre "investitia" A1 in transmisiile sportive..."Reluari exceptionale" intr-adevar, cu o singura problema:reluau cam 1 faza importanta din 4.Singurul lucru care s-a ridicat la nivelul aprecierilor redactorului sef al GSP a fost...SENZATIONAL: Croll-ul aberant care enerveaza din ce in ce mai mult!Calitatea imaginii croll-ului respectiv a fost impecabila, nici un pixel nu a fost vizibil cand imaginile de pe Ghencea tremurau precum imaginea telefonului meu!Am ajuns sa citim mesaje de care si OTV-ul s-ar distra!
Cat mai trebuie inghitit acest surogat de transmisie, cat trebuie sa mai asteptam sa avem o transmisie la un nivel minim de decenta?
La 19 ani de la Revolutie, la 2 ani de la intrarea in Uniunea Europeana avem transmisii similare cu cele din vremea cand Felix era un nume la care patronul trustului INTACT raspundea.
Ce solutii avem in momentul de fata? Se vorbea la momentul semnarii contractului de televizare despre o clauza rezonabila: obligativitatea ca transmisia TV sa fie receptionata de macar 70% din populatia Romaniei pana in Septembrie 2008.Clauza nerespectata. S-a intreprins ceva? De fapt cati dintre noi cunosc detaliile respectivului contract?
Exista posibilitatea unei petitii semnate, unor actiuni de protest?
Ma intrebi cati dintre voi au avut rabdarea greu pusa la incercare de acesti incompetenti...cat sa ii mai rabdam?
Eu unul m-am saturat...e Romania tara tuturor "amatorismelor"?