FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Incompetenta La Superlativ

fcsteaua.ro17.11.2008 19:44

Se fac deja 3 luni si ceva de cand GSP-ul cu trustul lui Voiculescu au preluat monopolul asupra transmisiilor Ligii I de fotbal Realitatea Frutti Fresh sau cum se mai numeste in actualul sezon.

Nu ca am avea cine stie ce campionat, sau am avea meciuri senzationale etapa de etapa dar Antena 1 si GSPTV au coborat standardul transmisiilor TV la un nivel care nu credeam ca e posibil,in acelasi timp in care redactorii GSP ne dau lectii de profesionalism prin articole care se doresc "formatoare de opinie".

E inacceptabil ca transmisia TV sa inceapa in minutul 51 al meciului, ca si in Steaua-Otopeni sau in minutul 10 ca si in meciul Universitatea Craiova - Otopeni din etapa 13.

Tolontan vorbea in editorialul din 3 noiembrie despre cum "Antena 1 a investit enorm în transmisiile sportive"- "Reluãrile sînt excelente" ne mai spune Tolo in acelasi editorial.

Serios?

Steaua-Poli a fost o mostra exceptionala despre "investitia" A1 in transmisiile sportive..."Reluari exceptionale" intr-adevar, cu o singura problema:reluau cam 1 faza importanta din 4.Singurul lucru care s-a ridicat la nivelul aprecierilor redactorului sef al GSP a fost...SENZATIONAL: Croll-ul aberant care enerveaza din ce in ce mai mult!Calitatea imaginii croll-ului respectiv a fost impecabila, nici un pixel nu a fost vizibil cand imaginile de pe Ghencea tremurau precum imaginea telefonului meu!Am ajuns sa citim mesaje de care si OTV-ul s-ar distra!

Cat mai trebuie inghitit acest surogat de transmisie, cat trebuie sa mai asteptam sa avem o transmisie la un nivel minim de decenta?

La 19 ani de la Revolutie, la 2 ani de la intrarea in Uniunea Europeana avem transmisii similare cu cele din vremea cand Felix era un nume la care patronul trustului INTACT raspundea.

Ce solutii avem in momentul de fata? Se vorbea la momentul semnarii contractului de televizare despre o clauza rezonabila: obligativitatea ca transmisia TV sa fie receptionata de macar 70% din populatia Romaniei pana in Septembrie 2008.Clauza nerespectata. S-a intreprins ceva? De fapt cati dintre noi cunosc detaliile respectivului contract?

Exista posibilitatea unei petitii semnate, unor actiuni de protest?

Ma intrebi cati dintre voi au avut rabdarea greu pusa la incercare de acesti incompetenti...cat sa ii mai rabdam?

Eu unul m-am saturat...e Romania tara tuturor "amatorismelor"?

MoWeed17.11.2008 19:55

Nu stiu daca a fost o problema locala, dar in Brasov transmisia meciului cu AEK Timisoara a fost execrabila. Imaginea sarea si transmisia s-a intrerupt de mai multe ori.

Sa nu mai vorbim de comentariile de 2 lei. Cel mai bun comentariu de la Antena 1 a fost intr-un meci in care nu au zis comentatorii nimic vreo 10 minute, se auzeau numai scandarile din tribune. Prin minutul 10 al meciului cu AEK, comentatorul a gasit de cuviinta sa-i numeasca pe fanii din peluza "maimute".

STARforce17.11.2008 20:04

Ca sa fiu on topic>>Singur ca nu imi convine dar mai mult nu imi convine maimutoiu amator numit jj.Nu imi mai convine sa avem boshorogi nomenclaturisti la federatie si Liga si altele dar nu va mai retin.Bine ca avem programe prin satelit sa vedem meciuri tari nu amatoriste!

Guardian17.11.2008 20:07

@ Mo

n-ai ce sã le ceri ..

steaua_gloria17.11.2008 20:07

M-as ma uita si eu la meciuri ,dar nu prind kktu ala de post TV. L-au luat pentru ei , sa si-l bage in fund.

adidwu17.11.2008 21:33

@MoWeed

Si in sud-est transmisia meciului a fost la fel de execrabila,imaginea se bloca si apareau niste dungi pe ecran,mi-am amintit cu aceasta ocazie de finala cu Milan din '89 cand s-a stricat televizorul si am imprumutat de la un vecin un televizor cu lampi.

Saptamana trecuta se lauda ''motanul felix'' ca a investit 100 milioane euro pentru a creste calitatea productiilor TV ,m-am lamurit imediat cand a inceput meciul ca transmisia e proasta,oricum nu aveam mari asteptari de la trustul respectiv.

fiara717.11.2008 21:56

Decat sa vezi un campionat blatuit, furat cu arbitrii, cu fotbal de divizia B si scandaluri nonstop, mai bine te uiti pe Eurosport 2: 5 meciuri din Premier League in fiecare saptamana sau meciuri din Germania pe Sportklub. Astea fiind free pe cablu, iar daca ai si lighean vezi si Serie A, Primera, etc...

dax4717.11.2008 22:08

Toata tara asta este incompetenta - la toate nivelele sociale si politice, sportive, administrative, etc

Atata vreme cat nu se ia atitudinea corecta fata de astfel de situatii, nu se va schimba ceva in sistem.

Luptati impotriva sistemului , dar luptati cu cap !

tavimai17.11.2008 22:53

Pe scurt:CALITATE EXECRABILA ! Comentarii neprofesioniste,imagini de amator,astepti minute-n sir ca sa afli scorul,reluari de doi bani,opinii deplasate si inca multe altele sunt servite telespectetorului cu varf si indesat !Dar poate ca s-or fi dat comisioane grase nu?Pentru astia nu exista CNA ?Federatiei si ligii le place? Este o mare bataie de joc !

leoc98017.11.2008 23:05

Hai sa mai reamintesc eu o duma a lui Tolontan: cica pachetul de fotbel Liga 1 e un produs premium!!! Mi-am facut cruci du doua maini cand am auzit. Poate sunt eu mai pretentios cu imaginea TV (deformatie profesionala), poate ne-am dedulcit noi la Pro TV hd si 1080p, dar sunt mai clare imaginile capturate de pe TVR si puse pe youtube decat imaginea de la antenute. Calitativ vorbind, o receptie prin Digi sau cablu a Antenei nu e cu nimic superioara imaginilor de pe cooltv. Cat timp se poate asa si am net decent, nici nu-mi fac griji ca nu pot vedea meciuri.

Ca sa nu mai zic de comentarii: parca le sufla ceva-n gura la voiculescu! Gradinescu, ditai comentatorul, a-nceput s-o dea cu strambe. Mai e Vochin, Cosmescu si cam atat. Multe meciuri sunt comentate de analistii de la GSP: Buzarin, Geambasu... Ce sa zic, ma abtin. Timbru vocal de caine spanzurat, dictie de paznic pe santier. 

Calitatea fotbalului transmis: in afara de 1-2 meciuri pe etapa, restul sunt perfecte pentru Fotbal minut cu minut, de la radio

Acum, tot rahatul de sus ambalat cu staniol si numit pompos "pachet premium" comparati-l cu fotbalul transmis sa zicem de .. Sky UK: HDTV full(clar!), imagine de la vreo 12 camere evidente, reluari multe si edificatoare, minutul si scorul, fara inserturi de publicitate, fara crawl cu SMS, fara dithai paleasca de sigla... Comentariu super ok ,comentatorii nusi dau cu parerea despre p..la mea, nu striga gol, sunet CRISTAL, ata de la comentatori cat si ambianta(care dupa mine face toti banii intr-o transmisie TV). Fotbalul practicat in Anglia .. il stim. ACESTA e produsul premium, pe bani. Si ei au Sky 1 si Sky2, dar nu au nici o legatura cu gsptv 1 , 2 , 3, 4........

ariven2118.11.2008 11:02

'poi si io tot cu radio

sa traiasca radio Romania sunt cei mai profi. De anul viitor tvr-ul are ch league. Macar atat.

1974OFF18.11.2008 12:59

Din pacate, ai mare dreptate. De ce nu trimiti articolul la LPF si FRF ? Poate suna a gluma buna, dar.....

w3bmaster18.11.2008 16:27

Mdea ei cred ca speram sau plece lumea de la UPC ca sa aiba monopol uite ca nu trec nici deal drac sa dea faliment asa merita ...

Cat despre transmisii am avut vreodata transmisii calumea ?

armanovici18.11.2008 18:48
Cat despre transmisii am avut vreodata transmisii calumea ?

Totusi Kanal D avea transmisii cu muuult peste ce da A1 si GSP.

Aproape de ce nivelul fotbalului romanesc.

Dulah19.11.2008 08:26

Dictatori si sclavi...

Tupac Amaru19.11.2008 15:04

Pai Europa anului 2008 este cel mai mare stat comunist existent vreodata, daca excludem URSS (Rusia) si China, care sunt oricum mult mai capitaliste decat Uniunea Europeana.

Singurul avantaj al integrarii in UE este circulatia libera, care era un drept oricum garantat si nerespectat pana acum doi ani de aceeasi UE.

Si, oricum, in UE suntem luati drept cetateni de mana a doua, datorita semnului egalitatii ce se pune intre romani si tzigani, gratie actiunilor profund antiromanesti intreprinse de Soros, precum si de slugile sale - ziaristii, magistratii si politicienii.

Asa ca ceea ce se intampla acum in Romania nu este nicidecum anormal pentru UE. Daca nu credeti, veti avea ocazia sa va convingeti in anii ce vin.

CREIERU7820.11.2008 08:55

super articol, subscriu si eu.

nu este de mirare ca nu se respecta clauzele unui contract deoarece cei de teapa lui Voiculescu nu vad si nu ii intereseaza opinia publica ci cum sa-si umfle buzunarele sau pardon conturile![ fularultras

maye20.11.2008 23:08
@MoWeed

Si in sud-est transmisia meciului a fost la fel de execrabila,imaginea se bloca si apareau niste dungi pe ecran,mi-am amintit cu aceasta ocazie de finala cu Milan din '89 cand s-a stricat televizorul si am imprumutat de la un vecin un televizor cu lampi.

Saptamana trecuta se lauda ''motanul felix'' ca a investit 100 milioane euro pentru a creste calitatea productiilor TV ,m-am lamurit imediat cand a inceput meciul ca transmisia e proasta,oricum nu aveam mari asteptari de la trustul respectiv.

aceeasi transmisie de kkt si la sibiu...