FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dorinta suporterilor STEAUA: ADUCETI UN PLAYMAKER!!!

rareeslh09.08.2005 17:55

Problema atacantilor e cat de cat rezolvata, avem 6, Victoras Iacob a fost o achizitie buna. Vad ca toata (sau aproape toata) lumea se gandeste la un playmaker de valoare in locul lui Munteanu. Credeti ca Lovin se descurca? Cine ar merita cumparat pe acest post de MM si GG???

Radu mic09.08.2005 18:51

sa vina cernat!!!!!!!!!!!!!MM te iert daca-ti vine ruda la Steaua....

SteauaToronto09.08.2005 23:52

Da Cernat ar fi o solutie buna! MM la treaba!

Padrese10.08.2005 02:09

Ma faceti sa rad cu Cernat - nu stiti ca el a declarat ca nu se intoarce in Romania decat in cazul unei posibile intrari a Otelului in CH League :lol:

Cred ca sunt in tara cativa jucatori care s-ar putea integra foarte bine in echipa ca - Cristocea sau Todoran de la Farul sau Lazr sau Balan de la Sportul iar in strainatatea nu cred ca e asa greu de gasit un jucator bunisor cu un salariu decent.

Dar problema e cine sa caute, ca departamentul nostru de scouting nu prea mai exista.

sorin_77710.08.2005 02:28

Sa vina Cernat!!! Chiar nu este posibil sa se aduca un creeator?

rareeslh10.08.2005 05:39

Cernat ar fi cel mai potrivit, chiar la inceputul campaniei de achizitii era o stire la N24 cu titlul Steaua DREAM TEAM si in echipa apareau Pascovic si CERNAT. Cernat ar fi f bun la mijloc:rapid, inventiv, tanar. Poate i-au luat pe Cernea si Iacob numai ca sa pregateasca venirea lui Cernat...sa aiba ceva lotul din ce avea Otelul :lol: :lol: .........la ce face conducerea in ultima vreme, nimica nu-i imposibil

Kobiy10.08.2005 05:45

Cel mai bun dupa mine ar fi Tibi Balan da nu va mai faceti sperante ca nu mai vine nimeni la Steaua pan la iarna n-ati auzit ca ciobanu are alte probleme in capul lui ala bolnav

andreim10.08.2005 07:27

nu sunt bani , sau Gigi nu mai vrea sa dea (tot una) atunci de unde playmaker ?

PS: altii au cumparat jucatori de 4.2 mil $ si asta pt ca se vrea performanta . La noi au plecat 2 jucatori importanti , se aude ca pleaca si Radoi !! iar la capitolul achizitii doar Iacob de poate pune . Cum sa faci performanta in felul asta ?

Grinch14.08.2005 15:59

S-a vazut in meciul cu National ca sunt atacanti . Pana si Dinita s-a miscat bine .

alexfilip14.08.2005 16:05

Baieti sa fim realisti, Steaua joaca de fapt cu un singur varf ca Dica tot coboara la mijloc si devine Playmaker. Pe deasupra, cand intra Oprita , el are tendinta ( Oprita)de a merge din dreapta spre centru si de a lua initiativa pe propria raspundere cu driblinguri si pase lungi.

Eu cred ca Steaua are deja 2 playmakeri mai buni ca oricare din campionat.

reddog14.08.2005 16:08
Sa vina Cernat!!! Chiar nu este posibil sa se aduca un creeator?

Si tu chiar crezi ca Cernat ar veni sa joace in Romania??? V-ati permite salariul lui pe care il ia de la Dinamo Kiev? Si noi i-am vrea pe Stoican si Barcauan, dar doar cu dorinta am ramas...

Bodanel17.08.2005 03:48

Daca Dica ar juca in spatele varfurilor am avea coordonator

Bisquit17.08.2005 04:56

O sa se rezolve statii linistiti...!! Important e ca si conducerea e de acord cu asta si sunt constientii ca avem nevoie de o minte limpede la mijloc! Mai putem inscrie inca doi jucatori pe lista fifa ..asa ca stati linistiti ....o sa se rezolve!!

SteauaToronto17.08.2005 10:27

Daca Steaua o sa se califice in CL Jiji o sa faca niste achizitii sigur(ca daca intram in grupe luam 5 milioane de dolari)!

Forza Steaua!

reddog17.08.2005 10:35
O sa se rezolve statii linistiti...!! Important e ca si conducerea e de acord cu asta si sunt constientii ca avem nevoie de o minte limpede la mijloc! Mai putem inscrie inca doi jucatori pe lista fifa ..asa ca stati linistiti ....o sa se rezolve!!

Asa vorbesti de parca tu si fi Jiji...El crezi ca va vrea sa va mai intareasca cu ceva jucatori?

FANATIK RED-BLUE17.08.2005 22:59

Mama da ce sigur esti. Si eu stiam ca mercatoul Dambovitean, s-a sfarsit. Poate la iarna...........

Padrese18.08.2005 02:35

Pot fi adusi jucatori liberi acum - cum ar fi Alin Stoica :roll:

reddog18.08.2005 08:31

Nu aveti bani de Alin Stoica. Cum nu am avut nici noi de Barcauan si Stoican.