FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rosenborg BK - se gasesc bilete si in ziua meciului

Boo09.08.2005 09:11

"Steaua - Rosenborg BK

Puteti gasi bilete si in ziua meciului!

In repetate randuri, postul de televiziune Pro TV a difuzat in cadrul jurnalelor de sport stirea conform careia biletele pentru meciul Steaua - Rosenborg puse in vanzare luni au fost epuizate. Tinem sa informam suporterii stelisti ca nu este nimic adevarat, stirea este falsa, si ca se pot gasi in continuare bilete la casele de la stadionul "Steaua". Programul caselor este urmatorul:

Marti - pana la ora 20.00

Miercuri - biletele se pun in vanzare la ora 10.00"

www.steauafc.ro

Ne vedem la meci!

marcko09.08.2005 17:18

stiu ca biletele pt abonati au fost puse in vanzare d sambata.

presupun ca abonatii mai pot cumpara bilete maine.

FANATIK RED-BLUE09.08.2005 22:39

Se pare, ca dupa numarul de biletete vandute pana acum, stadionul nu va fii plin (ceva mai multi ca la meciul cu Shelbourne). Stiu ca pretul biletelor este cam scump (in cazul celor fara abonamente), insa chiar daca nu e cazul meu, avand abonament, eu as face pe dracu' in patru numai sa vin la meci. E o sansa Imensa fratilor, este un meci decisiv pentru accederea in grupe, trebuie sa umplem Ghencea. Cu toate astea, refuz sa cred ca nu vom fii cel putin 25.000 de suporterii.

andreim10.08.2005 06:57

Pai daca nici la acest meci nu se umple stadionul atunci suntem varza

Grinch10.08.2005 07:16

Daca o sa fie stadionul ca la meciul cu Standard e bine !

andreim10.08.2005 07:21

Ramine de vazut cat de plin va fi . Eu zic ca e cel mai important meci din ultimii ani . Mai important si decit cel cu Valencia sau Villareal . Vorbim totusi de Liga Campionilor (chestia aia interzisa cainilor). Ne calificam ... atunci jucam 6 meciuri OFICIALE !!!! cu echipe cu care altii joaca doar amicale

alex ripper10.08.2005 07:26

e rau ca se mai gasesc bilete...suporterii au fost indepartati datorita purtarii ciobanului,sau poate din alte motive...la meciul cu Shelbourne parca nu a jucat Steaua,atat de putini suporteri au fost...dar daca intram in grupele UCL sunt sigur ca or sa apara bataile pe bilete,pt ca is multi "suporteri de duminica" care nu vin decat la meciurile mari.E trist.

andreim10.08.2005 07:29

Ai dreptate , s-au saturat si suporterii de cioban si sunt multi care au simpatizat cu Steaua dar in ultima vreme au un gust amar

Cassano10.08.2005 09:29

Sincer nu ma asteptam ca in ziua meciului sa se mai gaseasca bilete , chiar am fost din prima zi cand s-au pus in vanzare de teama ca nu mai apuc.

Cum a mai scris si cineva mai devreme daca la asa un maeci important (cel mai important din ultimii ani) nu se umple stadionul chiar suntem varza.Ar trebui sa lasam deoparte toate animozitatile pe care le avem cu conducerea clubului si sa venim sa incurajam echipa, cu ceilalti avem timp sa ne rafuim pe durata intregului campionat :evil: :evil:

HAI BAIETI PE EI PE MAMA LOR :mrgreen:

reddog14.08.2005 16:50

Cam putini stelisti la stadion pentru un meci premergator Ligii Campionilor. De ce?