Cãtãlin Zmardoiescu: "Dacã își închipuie cineva cã o sã stau sã mã loveascã, se înșalã!"
Fii ca șeful tãu, creștin,
Fii mai blând, mai cizelat,
Doar candidezi la senat!
Chiar nu voi a face haz,
Dã și celãlalt obraz,
Lasã-n urmã patimi,vicii,
ªi-ai s-ajungi în Rai, ca Gigi!
Mirel Rãdoi: "Fanii trebuie sã susținã echipa, nu sã înjure patronul. Pânã la urmã joacã echipa, nu patronul."
N-o mai înjura patronu',
Totuși, ca sã-și verse chinu',
Poate o sã-njure finu'...
Ogãraru: "Când am avut atâtea ocazii din care nu am reușit sã înscriem, ne simțim neputincioși."
Loseri pãguboși,
Alta e beleaua:
Cã jucați la Steaua!!!
Sport.Ro: "Dupã ce s-au familiarizat cu tot ceea ce înseamnã Steaua în România, francezii nu pierd nicio ocazie de a vâna isprãvile finanțatorului Gigi Becali. Pe Gigi Becali îl poți vota la rubrica "Cretinul Sãptãmânii" , iar pânã acum este primul în top."
Au doar prostu' sãptãmânii,
Becali la rangu' lui
E tâmpu' mileniului...
Tricã: "Cel mai mult îmi place de Gigi Becali, este cel mai tare din țarã! Nicolae Ceaușescu o sã fie mic copil pe lângã Gigi Becali, peste cincizeci de ani."
Vom clona urangutani,
De asta îmi este fricã:
Un nou Gigi, un nou Tricã!
Sport.Ro: "Împãcare ISTORICÃ între Becali și gay! Becali a promis homosexualilor și lesbienelor cã nu îi va mai persecuta."
Chiar și sub zodia indulgenței,
Gigi în mileniul trei
Pupã Parcul Operei...
Gigi Becali: "Nu poți sã spui cã Becali face corupție când nu bate tocmai pe Gloria Buzãu în campionat."
E de realitate rupt,
Când nu bate pe Buzãu
Pot spune cã e prost rãu!
Sport.Ro: "Tata Jean a fost "spart" de hoți! Hoții au rãvãșit hârtiile clubului, au luat un laptop și seiful greu de circa o sutã cincizeci de kilograme în care credeau cã sunt bani, care însã era gol."
Nu poate fi rãvãșit,
În dormitor sau pe hol
Tata Jean e dracu' gol...
Sport.Ro: "Bãsescu cãtre PorumBoyu: "Þi-a intrat cinstea în sânge!" Președintele Traian Bãsescu a fost oaspetele de onoare a lui Adrian PorumBoyu la inaugurarea noii sale fabrici de ulei."
Mângâiat cu glas duios,
Proaspãt uns și periat,
Chiar și de șefu' de stat...
Dezbatere GSP: "Meritã Dinamo sã fie în Ligã?"
Cotizeazã bani frumoși,
La arbitri și la Naș,
Meritã un loc fruntaș...
Marius Niculae: "Decât sã ne calificãm în Ligã cu valiza sau bricheta, mai bine lipsã."
Va rezulta un dinamou,
Va putea chiar sã și vorbeascã,
Nu va fi nimeni sã-l opreascã...
Borcea: "În retur facem instrucție cu Steaua, o sã avem fațã de Liga Campionilor."
Liga Campionilor,
Vor în fațã, dau din coadã,
O adulmecã la noadã...
Borcea: "Steaua are șansa porcului de Crãciun sã ajungã pe Dinamo."
Despre șansa porcului,
Sã-i trimitem trei garoafe,
Mamei sale, doamnei scroafe...
Borcea: "Când vor fi gata lucrãrile, Dinamo se va muta pe noul stadion din complexul Lia Manoliu."
Plãtim taxele la buget
ªi din banii tuturor,
Facem teren javrelor...
Turcu: "Steliștii nu vor avea curaj sã iasã din casã când vor merge dinamoviștii la meci pe Național."
Vor juca pe "Național",
Oamenii vor sta acasã,
Râia e contagioasã...
Turcu: "Dacã îl aveam pe Pulhac în teren nu mai fãcea Bãnel fițele alea pe acolo."
Cã Bãnel e pui de drac,
E iute ca o zvârlugã,
Nu-i potaie sã-l ajungã.
Turcu: "Eu am stat în spatele multor șmecheri pânã sã învãț ce înseamnã sã fiu conducãtor."
De la șmecheri ia aminte,
Își dã aer dupã aer,
Dar pe el scrie tot fraier...
Turcu: "Când fac eu șaizeci – șaptezeci de ani, tu ai timp sã mai înveți, sã te mai șmecherești, atunci îți voi da acțiunile mele."
Ne vorbește șmecherește,
Nu-i deștept, nici doct, nici cult,
Cã doar proștii trãiesc mult...
kornel dinu: "Poate ar fi mai bine dacã domnul Turcu ar învãța sã vorbeascã mai puțin."
Nu i-ar sta deloc urât,
Iar c-un robinet în gurã
Ar vorbi mai cu mãsurã...
Nașu': "rapid poate ajunge în Liga a II-a, de la anul, fotbalul s-a sãturat de Copos!"
Nașu' oricum e mult mai jos,
Copos e o simplã hienã,
Nașu'? Un vierme de ghenã!
GSP: "Mesaj emoționant de la un fan rapidist: Sper sã câștigați, bãieți, pentru toți rapidiștii știuți și neștiuți din lumea asta!"
Pentru arapu' Taher,
Corsicanu' și Mailat,
ªi clubu' aristocrat...
GSP: "Suporterii au fost în delegație oficialã la pro rapid."
Spoitori, ursari, rudari,
Fac delegații, someazã
Dau anunțuri și citeazã!
Zotta: "Copos nu mai suportã înjurãturile fanilor. Este decis sã plece!"
Vaya con Dios, Copos,
Good bye și la revedere,
Nici în cot n-avem durere...
Corsicanu': "Taher și Copos sã plece! ªi Bin Laden e binevenit sã bage bani! Tu ce crezi?"
Chiar sub pod, pe stadion,
Aș purta lui Bin Laden,
Stimã și respect etern...
Mititelu: "Nu am jucat grozav, dar fata asta, Monica Rigo, ne-a tocat! ªi Tudor trebuia sã dea un penalty pe final de meci."
L-au bãgat la mititica,
Mititelu e nãuc,
Monica n-a vrut trabuc...
Marian Tancu: "Vreau Cupa sau campionatul!"
Sau vrei cotletul și pulpa?
Un purcel c-un mãr în gurã,
Împãnat, cu garniturã...
Sport.Ro: ""Brad Pitt" Tudor poate da lovitura! Poate arbitra în Champions League dacã își dã jos barba. "
Þanțoș, moralist, integru,
Tudoricã zis Brad Pitt,
Parcã vine de la schit.
Dar cu barba datã jos,
Smoc cu smoc, sârguincios,
Va fi demn de toatã stima,
Vom zice cã e Collina!
"Brad Pitt" Tudor: "Sunt foarte mulțumit de ceea ce câștig din arbitraj."
Mereu miruit,
ªi mai de toți uns,
Cred cã ți-e de-ajuns...
Maria Andrieș: "Culmea! Dupã episodul de junglã urbanã de la Steaua – Timișoara, tot jandarmii au ajuns ținta criticilor!"
Orice toantã, orice tutã,
Orice coardã traseistã,
Este editorialistã!
Maria Andrieș: "Vã doare inima pentru huligani? Au gãsit ce-au meritat! Dar la spectatorii civilizați vã gândiți? Chiar trebuie sã moarã cineva ca sã va pese de ei?"
Gureșã de când se știe,
Ceartã, remarcã, acuzã,
Dar rãmâne tot o zuzã...
GSP: "Ogicã și-a tatuat gagica în direct. Aceasta și-a tatuat pe spate, jos, numele lui Ogicã, însã scris în limba elfilor, în ideea cã dacã se vor despãrți, tatuajul sã nu fie recunoscut și sã nu trebuiascã scos."
Borcea sigur o sã moarã,
O sã-l apuce sevrajul
Dacã-i vede tatuajul...
Sport.Ro: "Kelly Brook: Rugbiștii sunt foarte buni la pat, fac cel mai bine sex."
Un schior și un șahist,
Apoi scrie pe hârtie,
Fã-ți o enciclopedie...
Sport.Ro: "Kate Green nu poate sã stea îmbrãcatã."
Cum picã frunzele toamna,
Dã jos fustã dupã fustã,
Cã la minte e îngustã...
Sport.Ro: "H eidi Klum s-a dezbrãcat, rãspunzând provocãrilor, ca sã fie mai tare decât Kobe Bryant și Michael Phelps!"
Lelea umblã dezbrãcatã,
Cautã stimã, respect,
Fiindcã are un fund perfect...
Pro Sport: "Daniela Crudu, din cluburi de noapte la matinalul lui Rãzvan și Dani."
Etaleazã nudu',
Își câștigã banii
Cu Rãzvan și Dani...
Sport.Ro: "Pentru cã timpul e prețios pentru orice bãrbat, trebuie împãrțit cu exactitate. Ce alegi între familie și sport?"
Timpu' cu exacitate,
Mai mereu precis, la fix,
Numa' dacã-i meci, dã chix...
Sport.Ro: "Meciul de hochei dintre AIK și Leksand a trebuit sã înceapã mai târziu din cauzã cã suporterii lui AIK au aruncat pe gheațã multe vibratoare și un penis uriaș."
Dar pot sã râdã în draci,
Cu puținticã alonjã
Sã dea castraveți în lojã...
To-Lon-Tan: "Pânã la urmã, meciul e experiența oferitã oamenilor din fața micului ecran."
Un meci la TV cap – coadã,
Cã lumea nu e perfectã,
Nu toți plãtim la Gazetã...
Cristian Ionuț
(LDS)