FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

EHF Champions League: Steaua MFA - Portland San Antonio 28-29

fcsteaua.ro14.11.2008 13:14

Steaua MFA a pierdut acasa duelul din Liga Campionilor impotriva echipei spaniole Portland San Antonio cu scorul de 28 la 29 dupa ce la pauza a condus 15 la 14. Astfel campionii Roamniei au picat pe locul 3 in grupa la egalitate de puncte cu primele 2 clasate Chevohskie Medvedi si Portland San Antonio dar cu un golaveraj inferior.

Pentru a putea trece mai departe in faza grupelor principale Steaua are nevoie de egal sau de victorie in meciul de duminica din deplasare impotriva echipei Chehovskie Medvedi.

Pentru Steaua MFA au jucat : Ivezic , Cenusa - Sania 7 goluri, Cian 4 goluri, Stavrositu 4 goluri, Vujadinovic 3 goluri, Novanc 3 goluri, Rudic 3 goluri, Georgescu 2 goluri, Nadoveza 2 goluri, Savenco, Mazilu, M.Tudor, Ilies.

Antrenor; Bozo Rudic

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE14.11.2008 15:37

voi fi prezent, FORZZZA Steaua!!!

Piece of Mind14.11.2008 15:41

Fantastic de greu meci, dar putem oferi surpriza, dupa cum am demostrat cu Cimos Koper si Cehovskie Medvedie.

Suntem dubli castigatori de CCE si trebuie sa revenim in elita handbalului european!

Lari14.11.2008 21:54

Sania se teme de arbitraj.

Sper sa nu faca arbitrii croati vreo magarie, mai ales ca-s supervizati de-un neamt.

Am mare incredere ca vom invinge si vom razbuna acel 30-38 din tur.

Doamne, cred ca ar fi cea mai fantastica victorie stelista din acest an. Unde mai pui ca am depasi orice inchipuire cu o calificare in grupele principale ale Ligii...

HAI, BAIETII!!! HAI, BOZO!!!

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE14.11.2008 23:10

sa ivadam buzaul, forza Steaua!!!

MoWeed15.11.2008 08:40

Meci foarte greu, dar dupa surprizele cu Cimos Koper si Chehovskie Medvedi totul e posibil.

Hai baietii!

clausblaus15.11.2008 10:17

Un meci tare de CL!Le voi tine pumnii baietilor.Simt ca vor face un meci mare si ca isi vor asigura calificarea.Sper sa nu avem surprize cu arbitrajul,datorita presiunii pe care incearca sa o puna adversarii nostri pe umerii arbitrilor.

Saramago15.11.2008 12:31

La aceasta ora (14.20) se apropie de final jocul dintre Cehovski Medvedi si Cimos Koper din etapa a V-a a grupelor Ligii Campionilor la handbal. In disputa dintre colegele de grupa ale Stelei, rusii au un avans important, 31-23, cu cateva minute inainte de final. Voi reveni cu rezultatul final.

Saramago15.11.2008 12:46

Cehovski Medvedi - Cimos Koper 35-30, rezultat final.

In acest moment clasamentul grupei E a Ligii Campionilor se prezinta astfel:

1. Cehovski Medvedi 5 3 0 2 163-151 6p.

2. Steaua MFA 4 3 0 1 122-125 6p.

3. Portland 4 2 0 2 126-122 4p.

4. Cimos Koper 5 1 0 4 144-157 2p.

mereu cu voi16.11.2008 06:57

ba ala de vi la sala intra pe id meu [...] dar pana la 2 ca io la 2 plec la mfa sa bagam tobele, stegu de 40m o gramada am. ba sa vi si tu la sala cu mai multi si veniti in sectoru nostru la galeria din mizil acolo;) Adica la galerie ca doar noi suntem galeria;)

DSC00993.JPG

Lari16.11.2008 17:57

15-14 la pauza, pentru noi. Pacat ca in ultimele 10 minute nu am reusit decat 3 goluri, din cauza neatentiei la finalizare.

MULTUMIM, IVEZIC!!! :worthy:

Nu sunt de speriat spaniolii. Dar trebuie sa atacam cu mai multa atentie, pentru ca portarul lor e net inferior lui Obrad, iar apararea lor pare intr-o forma slaba.

HAI BAIETZI!!!

Trebuie sa batem astazi pentru ca deplasarea de la Chehovskie Medvedi, de pe 23 noiembrie, sa fie cat mai usoara.

iancu dragosh16.11.2008 18:02

Putin mai multa concentrare si victorioa este a noastra.

Raulredblue16.11.2008 18:27

kkt...nu mai au viteza deloc....joaca prea incet...offfff

c.ronaldo1716.11.2008 18:45

Pacat! Am condus mai tot timpul.

steaua_gloria16.11.2008 20:12

Batem in ultima etapa si ne calificam :). Inca o data acelasi nume ... Steaua .

Piece of Mind16.11.2008 20:12

Lipsa de experienta la acest nivel s-a vazut in final, cand am gresit copilareste, irosind cateva momente cheie. Rudic trebuia sa ramana pe banca si altcineva sa execute 7m, iar Georgescu trebuia reintrodus, in locul lui Cian. Pacat, am ratat o sansa nesperata de a ne califica mai departe in Liga.

Oricum, sa recunoastem ca cei din Portland sunt realmente fenomenali, cu un joc colectiv incantator. Ii ajuta din plin si individualitatile pe care le au.

Rational vorbind, imi vine foarte greu sa cred ca putem face macar egal in Rusia. In 1989, in finala CCE, SKA Minsk a remontat diferenta de 6 goluri din meciul tur, castigand la 14 in retur! Si ce echipa avea Steaua atunci!

steaua_gloria16.11.2008 20:15

Ivezic e fenomenal in situatie de 1-1 , dar de la distanta e praf. Bine si jucatorii lui Portland sunt fenomenali.

@piece of mind

mergem in cupa cupelor, tot e bine, insa eu sper sa batem.

Saramago17.11.2008 06:49

1. Saric a aparat cu mult mai bine decat in intalnirile anterioare; a reusit interventii excelente in fata lui Vujadinovic (intarzie aruncarea mai de fiecare data, or, in fata portarilor experimentati...), Cian, Georgescu sau Nadoveza (interul sarb i-a aruncat de multe ori "la brate"). Ivezic, desi nu a dezamagit, i-a fost inferior.

2. Sania a alternat momentele foarte bune cu unele de indecizie; in finalul jocului a inghesuit jocul pe centru, incercand parca sa se urce pe masivul Perez. Nadoveza a gresit inca si mai mult!

3. Antrenorul Rudic a fost inspirat fiindca a propus un ritm mai lent intalnirii, altfel Steaua ar fi cazut inca din prima repriza! Jucatorul Rudic nu a izbutit niciun gol din actiune si a ratat un 7 metri f.f. important.

4. Pivotii s-au comportat onorabil; Novanc a creat culoare pentru jucatorii de 9 metri si a obtinut multe aruncari de la 7 metri, iar Savenco a evoluat bine in faza de aparare. E drept ca Nikolic a scapat de cateva ori la semicerc (si nu a iertat), dar acest lucru s-a datorat felului in care au circulat extremele spaniolilor si modului in care oamenii de 9 metri au schimbat pozitiile in faza de atac.

5. Ruesga (a inscris o multime de goluri in tur) a fost aproape anihilat; a iesit la rampa super-jucatorul Kjelling. Norvegianul detine, asemenea unui inter care se respecta, un arsenal de aruncari; intre ele, la loc de cinste, aruncarea de la sold prin evitare...Ivezic, aseara, nu a avut replica!

6. Steaua va continua, probabil, in Cupa Cupelor si, pentru acest lucru, merita felicitata. Trebuie sa recunoastem ca nu meritam sa fim in primele 16 echipe de club din Europa...avem jucatori buni - Ivezic, Sania, Stavrositu (l-a surprins de cateva ori pe Saric!), Novanc, Goergescu, chiar Vujadinovic. Am mai avea nevoie de...un Dibirov si de un Kjelling, ca sa zic asa. Credeti, prieteni, ca are Steaua sanse sa inregimenteze astfel de jucatori?

7. Pentru amicul Piece of Mind (ma bucur ca iti place Iron Maiden!): in 1989 SKA Minsk era de nebatut - Kashrakievich, Tuchikin, Yakimovich, Sarovarov, Shevtsov s.a. constituiau un team pe care il putem compara cu Kiel si Ciudad Real de astazi. Oricum, insemnau cu mult mai mult decat reprezinta in prezent Rastvortsev, Ivanov, Evdokimov, Kamanin sau Igropoulo.

8. Apropo de Kamanin si de faptul ca a inceput handbalul la Chisinau - Cehovski Mwedvedi a mai transferat un jucator de la Scoala sportiva din Capitala Republicii Moldova: se numeste Pavel Glinka (sper sa nu gresesc!), are 18 ani, 1.90 m inaltime, 92 kg si evolueaza, deocamdata, la echipa secunda a celor din Cehov!

Piece of Mind17.11.2008 09:42
7. Pentru amicul Piece of Mind (ma bucur ca iti place Iron Maiden!)

Saramago, nu incetezi sa ma surprinzi intr-un mod placut! Sunt "ultras Iron Maiden", daca ma pot exprima asa, de prin 1987, atasamentul meu fata de aceasta trupa fiind similar celui fata de Steaua.

Numai bine.

grgapitic2217.11.2008 13:50

felicitari baietilor pt daruire.

poate ca am fiu putut produce marea surpriza daca eram mai inspirati in unele momente, si aruncarea de la 7m ratata de rudic la 1 gol diferenta pt spanioli ne-a turnat plumb in picioare.

nu am inteles insa de ce nu a mai jucat georgescu?

s-a accidentat la faza aia pe contraatac? ca de atunci nu a mai intrat.

oricum mai avem un meci si sper sa rralizam surpriza.

macar la handbal nu ne-am facut de ras in CL ca la fotbal.

mori ciobane.

Lari17.11.2008 14:03

In opinia mea, jocul a fost pierdut din cauza lipsei de eficienta in ultimele 10 minute ale reprizelor. Nu stiu daca am dat mai mult de 8 goluri in acest rastimp. Cred ca exista o scadere enorma a concentrarii jucatorilor nostri in aceste perioade, ca nu e prima data cand ni se intampla.

De asemenea, cred ca Ivezic i-a fost superior lui Saric in prima repriza, dar in a doua parte, Obrad al nostru nu a mai fost la fel de in vana.

Ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca am fi reusit sa marcam din toate oportunitatile pe care ni le-am creat in primele 5 minute ale jocului...

Dar, am fost mandru de baieti, per total.

Saramago17.11.2008 15:12

Site-ul echipei Cehovski Medvedi prezinta un scurt comentariu pe marginea jocului dintre Steaua si Portland - "Romania handbalistica a sustinut astazi seara (n.n. ieri seara) pe militarii bucuresteni, care ar fi putut obtine, pentru prima oara in istoria clubului, calificarea intre primele 16 echipe ale Ligii Campionilor"...asa incepe respectivul comentariu. Comentariul subliniaza jocul matur al spaniolilor, precipitarea stelistilor in ultimele 10 minute si calitatea publicului din Buzau. In plus, insista asupra sarcinii dificile pe care o vor avea cei din Cehov in jocul de duminica...

...e clar, nu ne iau de sus si, mai mult ca sigur, vor incerca sa se urce pe noi inca din primele minute. Totusi (aici imi fac singur curaj) Rastvortsev nu se compara cu Kjelling, iar Evdokimov se misca mai greu pe semicerc decat Nikolic. Of, daca am sti sa ne aparam si altfel decat in formulele "sase-zero" si "sase-piston"...

...si inca ceva. Moldoveanul transferat de la Scoala sportiva Chisinau la Cehov (echipa secunda, deocamdata) se numeste Serghei Glinka, nu Pavel Glinka asa cum am scris anterior. Prezint scuze!