FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania, Campioana Mondiala la FIFA 08 (jurnalul)!

fcsteaua.ro13.11.2008 12:35

Daca in viata reala nu suntem nici macar aproape de podium, pe internet suntem campioni...la fotbal :)

Marius Crãciun (BeBe) a devenit campion mondial la FIFA 08 dupã ce l-a învins în finala World Cyber Games 2008 (Koln) pe reprezentatul Portugaliei, Pedro Caiado (LastNight).

România câștigã astfel prima medalie de aur în cadrul World Cyber Games, dupã ce în 2006 a obținut medalia de argint, tot în competiția FIFA, anunta computergames.ro.

Craciun l-a invins cu 2-0 pe Caiado. Marius a obținut 14.000 de dolari și produse de gaming în valoare de 1000 de dolari pentru ocuparea primului loc în competiția FIFA 08.

Marius Craciun este student, nascut pe 13 febr 1989.

Assassin13.11.2008 14:06
Tupac Amaru13.11.2008 14:23

Bravo mai Mariuse, felicitari!

Sper ca acum presa straina sa nu inceapa sa ne gratuleze iarasi cu expresii in genul "acest tzigan (desi ei pronunta si scriu ca pe tziganeste, adica rom cu doi de r, care inseamna de fapt om) simpatic din Romania a castigat..."etc...etc.

Nu uitati: nenorocitul de soros nu doarme, scopul lui este distrugerea Natiei Romane!

Joga Bonito13.11.2008 17:16

Lol, tupac. :laugh:

w3bmaster13.11.2008 18:59

Desi sunt fan inrait Fifa

Eu cred ca sa te joci toata ziua pe calculator -> loooser

Da na daca e sa stam degeaba romanii is campioni mondiali ...

Nu toti romanii sunt milogi

Astristul13.11.2008 19:47

Felicitari Mariuse! Macar acolo sa fim Campioni Mondiali! :hooray:

Cat despre FIFA, am fost fan inrait pana la FIFA 06. Dupa aia nu prea m-a mai interesat. FIFA Manager e la putere acum! :biggrin:

forzateaua

S.S.Lazio13.11.2008 20:18

Manager s...cks :)) PES frate..! 

grizzly14.11.2008 15:08
Eu cred ca sa te joci toata ziua pe calculator -> loooser

un "loooser" mai bogat cu 15.000 euro ;)

c.ronaldo1714.11.2008 15:50

10. Câte ore dintr-o zi le dedici antrenamentelor?

MC: Mai mult de jumãtate de zi mã antrenez. Ca sã ajungi pânã aici trebuie sã te antrenezi foarte mult. 8 ore.

:wub:

PS: Punem pariu ca nu are jocul original? :laugh:

steaua_gloria14.11.2008 15:51

atata tamtam pentru unu care vai doamne, a castigat concursul de fifa 08. Extraordinar, idolul meu. I-a clocit draq creieru de atata stat la calculator.

vlad7514.11.2008 17:37

Campionat pentru Solitaire exista?

Acum,pe bune, ce exemplu poate sa-i dea Domnul Craciun copilului meu?

Sa stai ca bezmeticul si sa te "antrenezi" juma de zi pe calculator?

Sa fim seriosi!

Nu reprezinta niciun exemplu pozitiv pentru copiii din ziua de astazi acest individ.

Astept cu nerabdare si performantele "sexy- brailencei"!

dulcicutza14.11.2008 18:02
Campionat pentru Solitaire exista?

Acum,pe bune, ce exemplu poate sa-i dea Domnul Craciun copilului meu?

Sa stai ca bezmeticul si sa te "antrenezi" juma de zi pe calculator?

Sa fim seriosi!

Nu reprezinta niciun exemplu pozitiv pentru copiii din ziua de astazi acest individ.

Astept cu nerabdare si performantele "sexy- brailencei"!

campionat de freecel ca asta joc eu cand ma plictisesc :))))))))))))))))

bodanelu14.11.2008 18:05

un articol pe tema asta:

ªtirea sunã cam așa: ?Marius a??neXt`Bebe? Craciun? este primul român campion mondial la un joc pe calculator. Este vorba de cel mai popular simulator de fotbal de pe calculator. Competiția? World Cyber Games , un fel de Campionat Mondial sau Olimpiada a jocurilor video ( PC, Console și telefoane mobile ) . Anul acesta competiția s-a ținut în caöln, Germania. Au participat aproximativ 800 de jucãtori din 78 din țãri, de pe toate Continentele . Aceștia și-au disputat titlul de cel mai bun jucãtor , respectiv echipã, din lume pentru jocuri ca : FIFA, Warcraft3, Counter-Strike, NFS, Starfract, etc, etc . În total vreo 9 jocuri pe PC, 4 pe Console și 1 pe Telefoane mobile :) . Premii? Cam 500,000$ puși la bãtaie. Trofeul de FIFA s-a disputat între 80 de jucãtori veniți diin toate colțurile lumii : China, Nicaragua, Guadalupe și alte țãri mai normale : Argentina, Austria, Portugalia etc. Concursul s-a ținut pe perioada a 4 zile : joi-vineri ( calificãri ) , sâmbãtã ( faza eliminatorie ) și duminicã : finalele. next`Bebe a obținut locul I , titlul de cel mai bun jucãtor de fifa din lume și 14.000$?

Da, știu. Prima datã ziceți : ?Bravo lui, foarte tare frate . Mãcar la fotbal virtual , dacã nu la fotbal real?. Dupã aia ziceți : ?ãsta e un disperat d`ãla cum vãd pe la TV . Toatã ziua în fața calculatorului, fãrã viațã socialã, un introvertit. Vede femeia doar pe net și zãpada pe webcamul live din Piața Unirii??

Mã nu e chiar așa :)! . În primul rând el e jucãtor profesionist și face parte dintr-un club profesionist de sporturi electronice: neXtPlease! Gaming ( de aici și numele: next`Bebe ) . Niște bãieți cu background în gaming s-au gândit sã adune cele mai tari echipe din țarã și sã le ???manageruiasca? întocmai ca un club de fotbal real: salarii, contracte, echipament de gaming, program de antrenament, meciuri oficiale, meciuri demonstrative, etc. Dacã de salarii și contracte nu aveți dubii, poate vã întrebați despre ce echipament vorbim? Simplu: mousi, tastaturã, cãști, mousepaduri, toate profesioniste , foarte scumpe și foarte perfromante ( un echipament complet poate ajunge și la 1000 euro ).

Așadar performanța tipului nu e chiar așa întâmplãtoare, și nu, nu este un introvertit și un disperat care stã toatã ziua în casã. Unul care e disperat sã joace toatã ziua nu poate face vreodatã performanțã , nici mãcar la nivel național.

Din pãcate el este primul jucãtor de la noi din țarã care obține un titlu mondial . Din pãcate el face parte din singurã echipã profesionistã din țarã și , din pãcate, care se susține singurã. De ce? Pentru cã încã la noi lumea e scepticã. De la privitori și presã pânã la companiile care ar putea sã sponsorizeze o astfel de echipã. Lumea încã nu a deschis ochii și nu vede potențialul acestui domeniu

Dar lasã cã l-au vãzut alții mai destepți :

- în mai multe țãri din lume, printre care Bulgaria, Rusia, China sau Coreea de Sud, ?Sportul este declarat sport oficial . Adicãtelea cu Asocitia, cu un cabinet la Guvern, cu drepturi, etc

- veniturile generate de industria gamingului sunt mai mari decât cele generate de Holywood

- un gamer profesionist din Europa poate ajunge sã câștige pânã la 6000 euro?? pe luna doar din salariu, nesocotind aici banii din premii

- un gamer profesionist din Coreea poate ajunge și pânã la 1,000,000$ câștiguri pe an ( incluzând aici și procentele din publicitate )

- în Asia sunt mai multe fan cluburi pentru gameri decât pentru echipele de fotbal

- în Coreea existã peste 10 televiziuni care transmit NUMAI content legat de gaming

- În Germania, numãrul gamerilor profesioniști îl depãșește pe cel al celor care practicã poloul și voleiul, la un loc

- În România sunt 2 televiuziuni dedicate de gaming

- Existã doar un club cu adevãrat profesionist: neXtPlease! Gaming ( www.next-please.ro )

- Cel mai popular joc este : Counter-Strikeul , urmat de FIFA și Dota

- Premiile concursurilor de gaming din România , anual , nu depãșesc 30,000a??

Comparând puțin datele de mai sus, putem considerã perfromanta lui Bebe una fantasticã. De fapt, orice astfel de performanțã în România ( în orice alt domeniu ) poate fi catalogatã la fel.

Sursa: Neuronu.ro

Azzido15.11.2008 15:07

si eu care nu stiu sa joc nici macar solitaire... :biggrin:

dax4717.11.2008 09:12

Bravo lui ! Ar fi curios daca si in realitate stie sa joace fotbal. Btw - are vreo echipa favorita din Liga lui mitica ?

Bodanel25.11.2008 14:31

Pentru cei care nu stiu in Liga Coreeana de Starcraft la meciuri exista galerii cu banere, steaguri pe 2 bete etc.

uitati-va aici pentru o mica demonstratie cam ce inseamna esports prin alte parti