FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi: "Problemele vin cand faci performanta la Steaua" (GSP)!

fcsteaua.ro12.11.2008 10:21

Fostul tehnician si jucator al ros-albastrilor, Gica Hagi, a comentat partida de duminica seara, dintre Rapid si Steaua, terminata nedecis, 0-0 si a facut o afirmatie interesanta.

"În Giuleşti a fost un meci echilibrat, insa a fost un derby slab în ceea ce priveşte partea ofensivă. Nici una dintre echipe nu a riscat, ca să nu piardă. Aş face o menţiune: înainte, Steaua juca mai combinativ. Deocamdată e bine, problemele vin când faci perfomanţă la Steaua", a spus Hagi.

Lari12.11.2008 10:46

Cu tot respectul, insa e cam deplasat ce-a zis Hagi.

Daca se refera la el insusi, Steaua a mers din rau in mai rau sub conducerea lui si cred ca incepand cu mandatul sau s-a pierdut vestiarul.

Hagi spune ca a facut performanta la Steaua prin calificarea in Liga Campionilor. Corect, aceasta este o performanta insa este insuficient pentru acest club. Daca la Praga am fi obtinut macar o remiza, Steaua ar fi realizat o performanta si mai mare: calificarea, al patrulea an la rand, in primavara europeana. Asa, nu am ramas decat cu Liga. Incalzeste asta pe cineva?

Cu siguranta, Hagi a batut un a-propos si la Lacatus. Pai, cu tot respectul, si cu Fiara pe banca performanta a lipsit. Ma rog... cu exceptia returului trecut cand s-au recuperat atatea puncte. Dar o calificare in Liga si obtinerea in-extremis a unui loc 2 e o performanta? Intr-adevar, de numele lui Lacatus se leaga eliminarea Galatei. Tinand cont de diferenta de management si investitii dintre Steaua si turci, triumful cu "istanbulezii" (sic!) e unul remarcabil. Insa spun iarasi: AICI ESTE Steaua!!! Traditia noastra cere mai mult, nu doar Liga.

Problemele nu vin cand faci performanta la Steaua, chiar daca directia lui Hagi a fost spre loja. Problema la Steaua este managementul stupid. Adica acolo unde nici Hagi, nici Lacatus (in plan sportiv) nu au excelat; daca ar fi facut-o, ar fi reusit sa faca din rahat bici.

Iar cei doi uriasi stelisti au ghinionul sa fi fost precedati la echipa de Olaroiu, tehnician care, cu investitii si mai modeste, a avut rezultate fenomenale. E drept, a beneficiat si de munca extraordinara a lui Piturca, Zenga si Protasov.

Nu am pretentia ca Hagi si Laca sa fi ajuns in semifinalele Ligii, asa cum afirma jegu'. Dar aveam pretentia sa vad un fotbal de mai buna calitate cu ei la timona.

4_ever_steaua12.11.2008 17:57

problemele vin cand faci performanta la Steaua? ce performanta a avut Steaua in afara de calificarea in CL?...noi de 10 meciuri nu castigam nimic si Hagi vorbeste de performanta...interesant

STARforce12.11.2008 18:07

Care performatza?........unde?Rest my case!

CaTaLiNsm StElIsTu12.11.2008 19:04

Stie Gica ce spune...automat cum cineva face performanta in Ghencea isi capata rasplata bine-meritata,ceea ce binenteles nu comvine patronului avid de glorie personala,astfel rapid se baga in seama cu o chestie doua prin care il forteaza pe antrenor sa faca cu, spune el,iar cine obtine rezultate si mai apoi ii este stirbita capacitatea si incredere pleaca fara sa se uita in spate.

udaradu13.11.2008 08:41

Cu tot respectul, insa e cam deplasat ce-a zis Hagi.

Daca se refera la el insusi, Steaua a mers din rau in mai rau sub conducerea lui si cred ca incepand cu mandatul sau s-a pierdut vestiarul.

Hagi spune ca a facut performanta la Steaua prin calificarea in Liga Campionilor. Corect, aceasta este o performanta insa este insuficient pentru acest club. Daca la Praga am fi obtinut macar o remiza, Steaua ar fi realizat o performanta si mai mare: calificarea, al patrulea an la rand, in primavara europeana. Asa, nu am ramas decat cu Liga. Incalzeste asta pe cineva?

Cu siguranta, Hagi a batut un a-propos si la Lacatus. Pai, cu tot respectul, si cu Fiara pe banca performanta a lipsit. Ma rog... cu exceptia returului trecut cand s-au recuperat atatea puncte. Dar o calificare in Liga si obtinerea in-extremis a unui loc 2 e o performanta? Intr-adevar, de numele lui Lacatus se leaga eliminarea Galatei. Tinand cont de diferenta de management si investitii dintre Steaua si turci, triumful cu "istanbulezii" (sic!) e unul remarcabil. Insa spun iarasi: AICI ESTE Steaua!!! Traditia noastra cere mai mult, nu doar Liga.

Nu sunt de acord cu tine. Hagi ar fi vrut sa schimbe intreg conceptul despre functionare a unui club de fotbal si construirea unei echipe competitive la cel mai inalt nivel si pe plan international.

Gindestete cum a gasit echipa si cu ce a cirpito?ce ia cerut lui Becali ?si tot atunci se punea pentru prima data problema veniri lui Gica Popescu ca presedinte de club.Dupa parerea mea acestea sunt problemele de baza ale clubului si in momentul de fata.Am convingerea ca cei doi ar fi putut pune clubul pe picioare,bine inteles ,daca Becali ar fi fost om de inteles.

Tupac Amaru13.11.2008 11:40

Totusi, poate Hagi a vrut sa zica ceva de genul: "cand ajungi sa faci o performanta la Steaua, atunci presa, publicul, vorbesc prea mult despre jucatori si antrenori si prea putin despre El Comandante Cacareaza. Si asta e deja o problema, intr-adevar!"

revivo14.11.2008 06:23

Ce performante sa faca Hagi la Steaua cand ciobanu' l-a atacat la televizor din primul meci?

Nu-i mai judecati asa usor pe Hagi si pe Lacatus.

Ei sunt mandria Stelei.

tavimai14.11.2008 09:55
Ce performante sa faca Hagi la Steaua cand ciobanu' l-a atacat la televizor din primul meci?

Nu-i mai judecati asa usor pe Hagi si pe Lacatus.

Ei sunt mandria Stelei.

Cand antrenor la Steaua Hagi-a fost

De el echipa antrenata, juca prost;

Facu-i jijica lui "figura" , sa suspine,

Ca doar Gicuta ii vedea ca "joaca bine" !

Sa nu mai zica el acum de "cele toate"

De gesturile lui jijica "necurate",

Ca-atunci echipa de-avea rezultate

Toate-ar fi fost acum de mult uitate !

Lari14.11.2008 10:55
Hagi ar fi vrut sa schimbe intreg conceptul despre functionare a unui club de fotbal si construirea unei echipe competitive la cel mai inalt nivel si pe plan international.

Gindestete cum a gasit echipa si cu ce a cirpito?ce ia cerut lui Becali ?si tot atunci se punea pentru prima data problema veniri lui Gica Popescu ca presedinte de club.Dupa parerea mea acestea sunt problemele de baza ale clubului si in momentul de fata.Am convingerea ca cei doi ar fi putut pune clubul pe picioare,bine inteles ,daca Becali ar fi fost om de inteles.

Cum a gasit Hagi echipa? Pai era echipa aia cu o semifinala de UEFA la activ, de la Olaroiu mostenire. De acord ca aveam nevoie de multi jucatori, insa nu consider ca Hagi a gasit dezastru. Ba mai mult, a avut trei cantonamente, inainte de startul sezonului, in care nu se cristalizase nici un prim 11, nici relatii de joc, nici nimic. El si la ultimul meci amical inainte de partida cu Ceahlaul, din prima etapa, spunea ca vrea sa vada de ce sunt capabili jucatorii. Dupa 3 cantonamente!!!

OK, si eu sunt convins ca A VRUT sa organizeze altfel clubul. Nu am nicio indoiala. Numai ca nu i-a iesit. Evident ca marele vinovat, la faza asta, nu e el, ci stim noi cine.

Dar, la plecarea lui, dupa ce tragem linie, nu vedem aproape nimic. Decat o calificare in Liga Campionilor, cu 4 jocuri modeste (asa cum au fost toate din mandatul sau), in fata unor echipe modeste. Pentru ca, daca nu ai vazut, iti spun eu ca BATE Borisov joaca un cu totul alt fotbal acum decat au jucat cu noi.

enjoy17.11.2008 16:14

problema la Hagi e faptul ca se considera atotstiutor desi, in ale antrenoratului este un novice, unul care a ratat absolut peste tot pe unde a fost, incepand cu nationala. greseala capitala, denumirea de rege l-a umflat peste masura si acum joaca piesa regele si bufonul. finalul piesei, regele a murit, traiasca regele e semnificativ, dintr-un rege a ramas doar un bufon!